reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Kurde dziewczyny czuje sie jak glupek bo nie mam o czym pisac, nic sie nie dzieje, ratunku, w 1 ciazy bylo tak samo a wiadomo jak sie to skonczylo.... zostaly mi testy owulacyjne wiec dzisiaj machnelam jeden i kreska testowa jest tak mocno czerwona ze az bordowa;) I wyskakuje jeszcze wczesniej niz kontrolna:D Zwariowalam, wiem i wiem, ze to o niczym nie swiadczy ale nie bede biegac na bete co dwa dni pozatyk niemawidze klucia....od ostatniej bety mam reke w siniakach i mnie boli:( Dlaczego ja nie moge miec jak kazda normalna ciezarna i rzygnac sobie tu i ówdzie o roznych porach dnia, duzo spac i jesc sledzie z dzemem??? aaaaaa mam kryzys straszny:(((

reklama
jestem w 8 tyg i nie wiem ile bede pracować. Może okazać się że np tylko do czerwca bo będzie ciepło i nie dam rady. A licze się z tym, że muszą kogoś znaleźć na zastępstwo i ja muszę mieć czas przeszkolić ta osobę. Nie chce być nie w porządku. Tym bardziej, że chce wrócić. W innej sytuacji przeciągała bym ile by się dało.
Kasia, chyba zrobilabym tak jak Ty, ale lożę poczekaj do wizyty? Niepotrzebny Ci teraz stres związany z rozmowa z kierowniczka.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• einstein1_7.jpg
    einstein1_7.jpg
    59,9 KB · Wyświetleń: 269
Nie czytaj, nie czytaj bo Einsteinem zostaniesz i będziesz wyglądać tak:
Zobacz załącznik 750857

Gwarantuję, że pomimo wiedzy małż za szcześliwy nie będzie :) Zatem ... nie czytamy a się odprężamy :)
Ale mnie rozbawilas tym zdjęciem :D byłby zalamany!mimo ze ciągle mówi że nawet jak będę gruba i brzydka to będzie mnie kochać :D wtedy raczej nie dałby już rady, nawet on :D mimo że jest niewymagający[emoji14]

Kasia, chyba zrobilabym tak jak Ty, ale lożę poczekaj do wizyty? Niepotrzebny Ci teraz stres związany z rozmowa z kierowniczka.

Ona akurat jest spoko. ;) Na pewno się ucieszy choć będzie to problem dla niej też. Akurat wobec niej chce być w porządku bo bardzo dużo mnie nauczyła i pomogła. Stres będzie podczas rozmowy z dyrektorem. Ale chce to zrobić bo nie zrobiłam nic złego, żeby uciekać, unikać i oszukiwać.
Fakt, że sytuacja jest słaba w firmie (chodzi o etaty) ale co mam zrobić,. Jestem w ciąży i się z tego cieszę. Stało się.

Próbowałam nadrobić, ale dzisiaj chyba mi sie nie uda :)

Któraś z dziewczyn pisała o pracy ja w dwoch pierwszych ciążach pracowałam do ok 6. miesiaca potem jeszcze online - teraz nie wiem jeszcze póki co mam macierzyński, zaległy urlop do wykorzystania a potem zobaczymy, czy będzie sens wracać na miesiąc czy dwa do pracy - aktualnie pracuję trochę, ale na innych zasadach nieco

:rolleyes:

do końca 6 czy do końca 5 ??

Kurde dziewczyny czuje sie jak glupek bo nie mam o czym pisac, nic sie nie dzieje, ratunku, w 1 ciazy bylo tak samo a wiadomo jak sie to skonczylo.... zostaly mi testy owulacyjne wiec dzisiaj machnelam jeden i kreska testowa jest tak mocno czerwona ze az bordowa;) I wyskakuje jeszcze wczesniej niz kontrolna:D Zwariowalam, wiem i wiem, ze to o niczym nie swiadczy ale nie bede biegac na bete co dwa dni pozatyk niemawidze klucia....od ostatniej bety mam reke w siniakach i mnie boli:( Dlaczego ja nie moge miec jak kazda normalna ciezarna i rzygnac sobie tu i ówdzie o roznych porach dnia, duzo spac i jesc sledzie z dzemem??? aaaaaa mam kryzys straszny:(((
Spokojnie :) ja też nie mam objawów :)
Nie rzygam, nie mam zachcianek, i też czasami dziewczynom zazdroszczę. Sporadyczne mdłości Ale nie uważam ich akurat za objaw ciąży zawsze miałam wrażliwy wech :) apetytu brak czyli dzień jak codzień :) spokojnie :)

reklama
Kasia masz rację. Skoro masz taka kierowniczke to te warto być szczerym. A ciąża to czas radości więc trzeba się cieszyć :)

Do góry