reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Kurde dziewczyny czuje sie jak glupek bo nie mam o czym pisac, nic sie nie dzieje, ratunku, w 1 ciazy bylo tak samo a wiadomo jak sie to skonczylo.... zostaly mi testy owulacyjne wiec dzisiaj machnelam jeden i kreska testowa jest tak mocno czerwona ze az bordowa;) I wyskakuje jeszcze wczesniej niz kontrolna:D Zwariowalam, wiem i wiem, ze to o niczym nie swiadczy ale nie bede biegac na bete co dwa dni pozatyk niemawidze klucia....od ostatniej bety mam reke w siniakach i mnie boli:( Dlaczego ja nie moge miec jak kazda normalna ciezarna i rzygnac sobie tu i ówdzie o roznych porach dnia, duzo spac i jesc sledzie z dzemem??? aaaaaa mam kryzys straszny:(((

reklama
jestem w 8 tyg i nie wiem ile bede pracować. Może okazać się że np tylko do czerwca bo będzie ciepło i nie dam rady. A licze się z tym, że muszą kogoś znaleźć na zastępstwo i ja muszę mieć czas przeszkolić ta osobę. Nie chce być nie w porządku. Tym bardziej, że chce wrócić. W innej sytuacji przeciągała bym ile by się dało.
Kasia, chyba zrobilabym tak jak Ty, ale lożę poczekaj do wizyty? Niepotrzebny Ci teraz stres związany z rozmowa z kierowniczka.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• einstein1_7.jpg
    einstein1_7.jpg
    59,9 KB · Wyświetleń: 258
Nie czytaj, nie czytaj bo Einsteinem zostaniesz i będziesz wyglądać tak:
Zobacz załącznik 750857

Gwarantuję, że pomimo wiedzy małż za szcześliwy nie będzie :) Zatem ... nie czytamy a się odprężamy :)
Ale mnie rozbawilas tym zdjęciem :D byłby zalamany!mimo ze ciągle mówi że nawet jak będę gruba i brzydka to będzie mnie kochać :D wtedy raczej nie dałby już rady, nawet on :D mimo że jest niewymagający[emoji14]

Kasia, chyba zrobilabym tak jak Ty, ale lożę poczekaj do wizyty? Niepotrzebny Ci teraz stres związany z rozmowa z kierowniczka.

Ona akurat jest spoko. ;) Na pewno się ucieszy choć będzie to problem dla niej też. Akurat wobec niej chce być w porządku bo bardzo dużo mnie nauczyła i pomogła. Stres będzie podczas rozmowy z dyrektorem. Ale chce to zrobić bo nie zrobiłam nic złego, żeby uciekać, unikać i oszukiwać.
Fakt, że sytuacja jest słaba w firmie (chodzi o etaty) ale co mam zrobić,. Jestem w ciąży i się z tego cieszę. Stało się.

Próbowałam nadrobić, ale dzisiaj chyba mi sie nie uda :)

Któraś z dziewczyn pisała o pracy ja w dwoch pierwszych ciążach pracowałam do ok 6. miesiaca potem jeszcze online - teraz nie wiem jeszcze póki co mam macierzyński, zaległy urlop do wykorzystania a potem zobaczymy, czy będzie sens wracać na miesiąc czy dwa do pracy - aktualnie pracuję trochę, ale na innych zasadach nieco

:rolleyes:

do końca 6 czy do końca 5 ??

Kurde dziewczyny czuje sie jak glupek bo nie mam o czym pisac, nic sie nie dzieje, ratunku, w 1 ciazy bylo tak samo a wiadomo jak sie to skonczylo.... zostaly mi testy owulacyjne wiec dzisiaj machnelam jeden i kreska testowa jest tak mocno czerwona ze az bordowa;) I wyskakuje jeszcze wczesniej niz kontrolna:D Zwariowalam, wiem i wiem, ze to o niczym nie swiadczy ale nie bede biegac na bete co dwa dni pozatyk niemawidze klucia....od ostatniej bety mam reke w siniakach i mnie boli:( Dlaczego ja nie moge miec jak kazda normalna ciezarna i rzygnac sobie tu i ówdzie o roznych porach dnia, duzo spac i jesc sledzie z dzemem??? aaaaaa mam kryzys straszny:(((
Spokojnie :) ja też nie mam objawów :)
Nie rzygam, nie mam zachcianek, i też czasami dziewczynom zazdroszczę. Sporadyczne mdłości Ale nie uważam ich akurat za objaw ciąży zawsze miałam wrażliwy wech :) apetytu brak czyli dzień jak codzień :) spokojnie :)

reklama
Kasia masz rację. Skoro masz taka kierowniczke to te warto być szczerym. A ciąża to czas radości więc trzeba się cieszyć :)

Do góry