reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Netta dziękuję i Tobie za radę! Tak też jyz będziemy robić.. Szkoda, że człowiek uczy się na błędach a cierpi dziecko.. Nawet jak to nie to, to na przyszłość wiem..
Jak goraczka wzrośnie to wiadomo, że od razu pignamy na IP..
Milagros on nie ma większego tego siusiaka na gorze.. Taki to był jak o tym powiedział..Teraz jest ogromny!! I sinawy..ma tam takie ala dwa siniaczki to nam właśnie mówili, że pewnie od fotelika ale ja w to nie wierzę..
Nessi bardzo dziękuję, uzywalam ale tylko do oplukiwania przy kapieli, nam takie w kuleczkach jakby a te okłady z rivanolu to super znosił, nawet nie protestował.
Z rana jak wstanie odcrazu jedziemy, wiec potem dam znać.

Wybaczcie dziewczyny, ze ja tak nie w temacie i nic nikomu nie odpisuje ale zupełnie mi to nie w głowie teraz. Oczywiście czytam i trzymam kciuki za każde wizyty czy badania!

reklama
Kurde dziewczyny czuje sie jak glupek bo nie mam o czym pisac, nic sie nie dzieje, ratunku, w 1 ciazy bylo tak samo a wiadomo jak sie to skonczylo.... zostaly mi testy owulacyjne wiec dzisiaj machnelam jeden i kreska testowa jest tak mocno czerwona ze az bordowa;) I wyskakuje jeszcze wczesniej niz kontrolna:D Zwariowalam, wiem i wiem, ze to o niczym nie swiadczy ale nie bede biegac na bete co dwa dni pozatyk niemawidze klucia....od ostatniej bety mam reke w siniakach i mnie boli:( Dlaczego ja nie moge miec jak kazda normalna ciezarna i rzygnac sobie tu i ówdzie o roznych porach dnia, duzo spac i jesc sledzie z dzemem??? aaaaaa mam kryzys straszny:(((

haha
SZALONA!!! Ja nie mam objawów i się cieszę. I mam nadzieję, że tak zostanie do końca ciąży. A od śledzi i dżemu rośnie tyłek ;p;p;p

Milagros: "nie mam objawow tylko sporadyczne mdlosci." Ja tez chce sporadyczne mdlosci bo nawet takich nie mam!!!;))))):D
Kurde do 6tc to ja wyladuje w osrodku zamknietym dla oszołomów....
Swoja droga powinni zrobic taki szpital dla kbiet we wczesnej ciazy zeby tam sobie mogly schizowac pod opieka lekarza:D

Nessi nedzie beta wysoka :)
Dobrze ze ok ;)

Dorota leżę dopiero odkąd maz wrocil dzis wyjątkowo późno 18;30 ale leżałam tez ze 2 h w ciagu dnia podczas przerywanych drzemek syna , zaraz idę tez do łóżka .
A jak u Cienie ?

Miła ale zwolnienia ciążowe maja swoj kod i nie da sie ukryć

Migduch ja sie chętnie z Tobą zamienię , dzis mój synuś chodził i udawał ze kaszle do muszli... :/

Nessi musisz byc mega pozytywna osoba co?:) hehehe

Nagle od fotelika - kurde Lil jak to tak fatalnie wyglada to jedzcie jeszcze dzis moze sie okazać ze każda godzina jest ważna ... Cholerka ja mhm pojechała
Ale ja z tych panikijacych matek.

Em Ka, hahahah no to pieknie, ciekawe skad synek wzial taki pomysl;)) A tak naprawde to wspolczuje, bo pewnie jestes zmeczona, ja bym chciala tak od czasu do czasu zeby mnie zemdlilo bo naprawde to nest dla mnie stres:( Czuje sie jak swiruska i wiem, ze objawy u jednej sa u drugiej nie ma, ale po zeszlorocznej stracie to ja serio wariuje:(((

Witam dziewczyny. Niesmialo dołączam do grona listopadowek.;) wynik dzisiejszej bety 60 :) czyli 3-4 tydz. W piątek mam powtórzyć badanie.

:)

Jestrm po jednej stracie i puki nie zobacze wzrostu bety to wszystko takie roztrzesione. Bardzo sie boję. Ale modlę sie zeby bylo wszystko oki

Dokladnie 6 mc po stracie się udalo.

A wy w ktorych tygodniach jesteście:)?

Em ka, zwolnienie miało kod tak jak mówisz. Ale prosiłam o dyskrecję. I akurat plotki nie poszły od kadr :-) ale nie chce tak na forum publicznym pisać bo różnie może być :)

Migduch ja mam bardzo wrażliwy żołądek więc mdłości mam i bez ciąży :-)

Witam nowa mamusie :)

Byłam taka strasznie zmęczona A teraz zasnąć nie mogę :/

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja też zasnełam z mała jak.ja.usypiałam.a teraz leze i walcze żeby znowu nie wymiotować
@migduch gdybym wiedziała jak to przenies na ciebie expresem.bym ci wyslala uwierz mi jak.sie rzyga dzień i noc a w przerwach ciagle mdli to modlisz sie tylko zeby sie to skończyło.
Jak wyszlam z wc po rzyganku to m tak z litoscia na mnie spojrzał i mówi "Boże jak Ty wygladasz aż mi Ciebie żal" takze bierz to odemnie w cholere

Do góry