reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Migduch wiesz swirowanie to też objaw, ja również cie rozumiem że się boisz , ja też poronilam ale wmawiaj sobie ze póki złych objawów nie ma to jest Dobrze :-). Kiedy masz wizytę?

Emka no gdzie u Ciebie to leżeć, leżeć, leżeć? Ja mam do południa 1 dziecko tak jak Ty ;-) w domu i leżę, bawię się z nią na łóżku, leżę, później wstaje i coś chwilę zrobię i zaś leżę, jak starsi wracają to też dużo lezakuje, na dywan się kładę, czytam im książki itd, staraj się więcej leżeć a zresztą sama wiesz ;-), ja to robię minimum, Rano kanapki wszystkim, m wybiera dzieci do szkoły, później ogarniam kuchnie i przedpokój, kładę się, w miedzy czasie śniadanie trzeba zjeść, do pieca muszę dorzucić co godzinę, obiad robię, zmywam na bieżąco, pranie robię i o 11 z Lili na dwór na chwilę a tak to poleguje ;-), muszę nie chce plamic, my nie mamy pomocy babć itp i ja chcę być w domu a nie szpitalu w razie co bo przy 3 dzieci organizacja musi być hi
Ale się rozpisałam.

Netta mnie też od kawy odrzucilo.

Resztę nadrobie później, muszę iść trochę z piersi ściągnąć bo oszaleje.

reklama
Dzień dobry☺
Dzisiaj wybieram się powtórzyć betę.
Wy wszystkie do przodu przede mną tyle ☺
Z tych kalkulatorów wychodzi mi termin na 25 listopada.

Czy was też boli brzuch? Podobnie jak na @, tak ciągnie itd?

Trzeba się zbierać na uczelnie a na noc do pracy.
Powiem wam ze ciężko mi na nocy bo taka senna jestem

Mnie od kawy nie, ale zapach papierosów- masakra

Witajcie dziewczyny!
Gosia - tak, ta linia to od ciąży się pojawia :D niektórym dopiero pod koniec, u mnie widzę jak u Ciebie -od samego początku :D (zobacz na mój avatar - to zdjęcie z 8mc ;) ).

Jeszcze tydzień do mojej wizyty!! zwariuje chyba do tego czasu :D

Hej dziewczyny:-)

Ja juz wstalam zajtzal do lodowki i przywitalam sie z kibelkiem brr znow mas bedzie musial mi wszystko wyciagac bo mnie ten zapach przyprawia o wymioty a juz myslalam ze piatkowy incydent byl jednorazowy brr a wczoraj juz zaczynalam swirowac no to.mam za swoje

Witam sie i ja :-)

Ja juz od godz na nogach i juz bym poszla znow spac =-O

Ja w pracy teraz akurat skonczylam macierzynski i urlop wypoczynkowy, wiec od razu poszlam na l4 a to akurat wszystkim pasuje, bo jest dziewczyna na zastepstwie za mnie i chca ja zostawic, a poza tym mi by musieli znalezc i tak inne miejsce pracy, bo sie przeprowadzilam a umowe jeszcze mam..

Katerineczka teraz ide znow w pniedzialek :-) i tym razem na 9 rano, wiwc bede szybko po :-)

Migduch ja od wczoraj mam mdlosci, a ja nie chce :-(

A kreche tez mialam :-)

Aob no co Ty gardzisz mdłościami ;-)

Princeseczka no chciałaś to masz ;-), ja to nawet jakby mi m wyciągnął rzeczy z lodówki to podczas robienia np kanapek już mi niedobrze jak czuje wędline.

Dzieci w szkole, ja z Lili odpoczywam.
Ogarnęłam kuchnie i łazienkę, już tylko obiad zostało zrobić, wieczorem pranie poskładać i tyle na dziś, resztę dnia obijanie z dziećmi na tyle na ile się da ;-)
U mnie póki co mdłości raz aaa raz nie, wczoraj 2 razy przytulalam się do WC hi

Ivi i jak dzieci? Jak sobie radzisz? i co zostajesz w domu?

Hej dziewczyny:)
Na początku nie mialam odwagi dołączyć ale teraz chyba już mogę. Ostatnia @ miałam 16.02 i w zeszła niedzielę ujrzałam dwie kreski po 1,5 roku staran:D Dziś mam wizytę u gin bo sama kazala mi tak wcześnie przyjść. Tak nią miało Was podczytuje i chętnie dalej będę...

Hej Karola ☺
Gratulacje dla Was. Super!

Ja juz po pobraniu. Teraz tylko czekam na wyniki. Popołudniu mają być.

Ale mi się świetną babeczka trafiła która pobierała mi krew. Tak mnie podniosła na duchu. Tego mi było trzeba ☺

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Karola - super! gratulacje :) daj znać koniecznie po wizycie!!
Gosia - dzieciaki zdrowieją = rozrabiają jak małe diabełki.. mam nadzieje żę dziś pogoda pozwoli do pójdzeimy się przejść trochę na dwór bo oszaleje z nimi ;)

Jeszcze nie wiem, dużo będzie zależało od wizyty u gin (np czy jest jak do tej pory w każdej ciąży krwiaczek, jakie będą wskazania gin itd.. ale z uwagi na poziom stresu i ogolnie inne wskazania dot. trudności w dojazdach itd raczej skłaniam się ku pozostaniu. Dzis wymieniłam parę słów ze wspołpracownikami i już melisę muszę wypić bo poziom absurdu mnie dobija :/

reklama
Do góry