reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

hahahah no to mysle, ze niedlugo moze mi niezle dowalic, skoro tak chcecie sie pozbyc swoich rzyganek;) Pewnie skonczy sie na tym, ze wam przejdzie a ja bede wam jeczec ze spie z glowa przy kiblu:p

Mania no w koncu jestes!;) Super, ze sie udalo, ja tez po stracie i jestem tutaj etatowa swiruska czy wszystko jest ok takze teraz moze nie bede sama;)

reklama
Migduch ja też swiruje Ale staram się nie przesadzać[emoji14]

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Zauwazylam u siebie na brzuchu tą ciemną linię, ktora idzie od pepka do spojenia lonowego.. Czy to jest mozliwe w tak wczesniej ciazy? ;o nie mialam jej wczesniej :D
cb41b0a5464153d2be190ebcbd003c9d.jpg

f2w39jcgdz0az452.png

Aha jest kolejny objaw ktorego ja nie mam- linia od pepka w dol;))))

ps.Gosia, tez mam kolczyk w pepku:) Bedziemy musialy sie go pozbyc niedlugo;)

Aob66 a kiedy idziesz teraz na wizytę ?

Wiecie że dzień mina po usg a ja już myślę o becie. Bo Lilith i milagros nie jesteście same ja też się ciągle nakręcam ze tam nic nie będzie na następnym usg.

Ja niestety nie pomogę w sprawie siusiaczka bo nie spotkałam się z tym jak dotąd. A może to od jąderek? Mój synek miał wodniaka.
Daj znać koniecznie mocno myślę o Was

Witam nowe mamusie, wiecie co ja powoli nie ogarniam kto co napisał. Także w razie czego nie krzyczcie.

Ja ją zwykle wyspana w dxien to mi się nie chce teraz.

A i jeszcze sobie wkręcam ze mdłości mi minely bo mdłości I włożyłam dzisiaj straszny apetyt. Dziewczyny polecam w lidlu są pyszne pieczone warzywa takie jak chipsy a dużo zdrowsze.
I takie migdaly polane czekolada no mowie wam miód w gębie.

Gosi zgrabny brzusię i kreska jak się patrzy :)

Katerineczka, ja tez nocny marek jestem;)

A te czipsy to kupie jak bede w lidlu, sa mieszane smaki czy kupujesz jeden rodzaj np paczke czipsow z buraczkow?:)
Mi sie ostatnio marza czipsy albo frytki z batatow i chyba sobie takie zrobie niedlugo;)

No i mamy godzine 4... Od 3 nie śpię. Niedobrze mi, głodna jestem i na 8 do pracy... Super heheh.

Migduh:* witaj witaj:)

reklama
Też dziś spałam, nie spałam. Boli mnie gardło i mam zatkany nos. Młoda pół nocy chrapała a drugie pół rzucała się po łóżku. Ogólnie czuje się kiepsko, ale wyglądam odrobinę lepiej niż w nocy. Gardło i tak ciut lepsze niż wieczorem, bo międzyczasie 3 razy płukałam solą i spałam w szaliku.

No i objawów dajej brak, a w poprzednich ciążach już dawno było rzyganko i cyce jak donice. Aż pewnie po weekendzie zrobię betę, bo mąż ma być w domu.

Lilith przesiusiane z tym siusiakiem. Pamiętam, że lutóweczki'14 też miały milion wersji co z nim robić. Każdy lekarz czy położna mówili co innego, więc co by nie było to nie obwiniaj siebie. Dużo zdrowia dla syncia.

O mojej ciąży to prawie nikt nie wie. Powiem w rodzinie po pierwszym trymestrze, chyba że do świąt zacznę rzygać to nie będzie wyjścia.

Do góry