reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ivi to życzę miłego spacerku.
Karola witaj, kciuki za wizytę, o której masz?
Samotnaja kciuki za betę.
Karola witaj, kciuki za wizytę, o której masz?
Samotnaja kciuki za betę.
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Dorota dopiero na 19.30. Chyba osiwieje do wieczora. Dobrze ze Maz ze mną idzie.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Netta mnie dziś melisa z pomarańcza smakuje ;-)
A przypomnij mi który tydz? I co widziałaś na usg? Ile ma synek?
Co do luteiny to są różni lekarze widzę, jedni zabraniają karmić przy luteinie a inny jak np twój pozwala, hmmm jak ciąża jest wzorowa to można karmić ale teraz dlaczego masz luteine bo ja się bierze aby wspomagać, wiec wtedy chyba serio trzeba zastanowić się nad karmieniem.
A przypomnij mi który tydz? I co widziałaś na usg? Ile ma synek?
Co do luteiny to są różni lekarze widzę, jedni zabraniają karmić przy luteinie a inny jak np twój pozwala, hmmm jak ciąża jest wzorowa to można karmić ale teraz dlaczego masz luteine bo ja się bierze aby wspomagać, wiec wtedy chyba serio trzeba zastanowić się nad karmieniem.
maleducada
Fanka BB :)
Dorota - gin powiedział, że lepiej odstawić... Dziś próbowałam, cała noc płaczu i szukania cyca i w końcu się ugielam, oj słabo to widzę...
Gratuluję nowym mamusiom! :-)
Mamusia rozumiem, ja w pierwszej ciąży jak tylko się dowiedziałam poszłam na wizytę :-)
Gaga mój lekarz na NFZ na każdej wizycie robił usg.
Dobra, resztę potem poczytam, miłego dnia! :-)
Gratuluję nowym mamusiom! :-)
Mamusia rozumiem, ja w pierwszej ciąży jak tylko się dowiedziałam poszłam na wizytę :-)
Gaga mój lekarz na NFZ na każdej wizycie robił usg.
Dobra, resztę potem poczytam, miłego dnia! :-)
aob66
Moderatorka
Dorota haha zabawane ;-) pewnie za gardze, bo wcale ich nie chcialam :-)
Witaj Karola :-)
&&& za wizyty i bety :-)
Lilith daj znac jak tam Dexter sie czuje i co tam mu dali :-*
Witaj Karola :-)
&&& za wizyty i bety :-)
Lilith daj znac jak tam Dexter sie czuje i co tam mu dali :-*
Witaj Karola, serdeczne gratulacje.
Synek jeszcze spi, w nocy dobrze spal, o 6 pidalam paracetamol bo zas goraczka. Mąż załatwił pierw wizyte u lekarza, mówiąc że mają dać antybiotyk i baba bez gadania dała na 11. Jakby były trudności to dopiero szpital. Wczoraj się jyz zaczelam zastanawiać czy on tam czasem nic nie złapał.. Ale nie chciał mleka na noc pic a to zadtanawiajace..
Moja noc Tragedia, ciagle wstawanie a pobudka całkowita o 6..
Zle mi dzis.. Trudno..
Zaraz was nadrobie, bo właśnie widzę ze się przebudza..
Synek jeszcze spi, w nocy dobrze spal, o 6 pidalam paracetamol bo zas goraczka. Mąż załatwił pierw wizyte u lekarza, mówiąc że mają dać antybiotyk i baba bez gadania dała na 11. Jakby były trudności to dopiero szpital. Wczoraj się jyz zaczelam zastanawiać czy on tam czasem nic nie złapał.. Ale nie chciał mleka na noc pic a to zadtanawiajace..
Moja noc Tragedia, ciagle wstawanie a pobudka całkowita o 6..
Zle mi dzis.. Trudno..
Zaraz was nadrobie, bo właśnie widzę ze się przebudza..
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Maleducada współczuję, a w dzień jak ci idzie? Moja dwa razy starsza więc poszło nam to lepiej, teraz walczę z mlekiem w piersiach.
Netta nie wiem co doradzić bo większość z karmiących tu nam teraz odstawia w ciąży.
Netta nie wiem co doradzić bo większość z karmiących tu nam teraz odstawia w ciąży.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Lilith kochana jestem z Tobą.
Nie smutaj się, daj znać po lekarzu, widzę że mąż ci dużo pomaga, super, a on ma prace taka luźna że może być w domu często. Mój to też zrobi jak mu powiedz jak krowie na rowie hi ale jego to mało w domu więc walczę sama.
Nie smutaj się, daj znać po lekarzu, widzę że mąż ci dużo pomaga, super, a on ma prace taka luźna że może być w domu często. Mój to też zrobi jak mu powiedz jak krowie na rowie hi ale jego to mało w domu więc walczę sama.
reklama
Maly wstal i ala, rozpalony ale humor ma, maz mu drożdżowe przywiozl i juz je i pije, wiec jestem spokojniejsza. I tak, on ma możliwość pidjechania czy wolnego. Ja tez prawka nie mam a bez auta to Dupa trochę..
Ty to nieźle ogarniasz widzę ale też są pizytywy bo masz z kim dzieci zostawić.. Dex do przedszkola pójdzie od 2 roku ale to tylko na 2-3h a jak rodzic pójdę to nie wiem..chyba go wezmę ze sobą haha.
Ty to nieźle ogarniasz widzę ale też są pizytywy bo masz z kim dzieci zostawić.. Dex do przedszkola pójdzie od 2 roku ale to tylko na 2-3h a jak rodzic pójdę to nie wiem..chyba go wezmę ze sobą haha.