aob66
Moderatorka
Priinceseczka ja czesto miewam opryszcze i slyszalam tak jak Iza pisze, ze gorzej jak to pierwsza w zyciu.. tak czy inaczej wazne jest uwazac zeby nie dotknac najpierw ust a pozniej nie myjac rak miejsc intymnych, bo mozesz przeniesc ja wlasnie tam i to cale niebezpieczenstwo.. oczywiscie to jest zakazenie krwi, wiec lepiej szybko sie pozbyc.. w poprzedniej ciazy gin pozwolil mi uzywac masci hascovir (zovirax czy jakos tak ma podobny sklad) i zeszla po tyg i nic sie nie stalo.. teraz tez juz mialam i od razu uzywalam tej masci to zeszla po 4dniach.. z domowych sposobow nie mam sprawdzonego :-\
Milagros pamietaj, ze Ty nie.jestes w zwiazku z tesciami, wiec nie musisz sie z nimi zawsze zgadzac.. oczywiscie dobry kontakt jest wazny chociazby dla dziecka, ale to Ty i Twoj przyszly maz macie byc szczesliwi :-)i tego Wam zycze :-*
Linka tunczyk fuuu dobrego masz meza :-) i fakt wytlumaczenie, ze to dla dziecka najlepsze, bo co odmowi mu
Kejjti a Ty chcesz cos na kolacje poczestowac?? Moze jakies kruche ciasto z jablkami czy drzemem zrob to tanie, latwe i przynajmniej dla mnie pycha a na kolavje nie wiem...
Milagros pamietaj, ze Ty nie.jestes w zwiazku z tesciami, wiec nie musisz sie z nimi zawsze zgadzac.. oczywiscie dobry kontakt jest wazny chociazby dla dziecka, ale to Ty i Twoj przyszly maz macie byc szczesliwi :-)i tego Wam zycze :-*
Linka tunczyk fuuu dobrego masz meza :-) i fakt wytlumaczenie, ze to dla dziecka najlepsze, bo co odmowi mu
Kejjti a Ty chcesz cos na kolacje poczestowac?? Moze jakies kruche ciasto z jablkami czy drzemem zrob to tanie, latwe i przynajmniej dla mnie pycha a na kolavje nie wiem...