reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

A ja mam teściowa co mieszka w bloku obok na szczęście za daleko ma do nas nic nie pomaga i jeszcze łazi po ludziach i gada jak to ona nie może na nas wyrobić bo tyle dzieci potrzebują ha ha z tym ze głowy nie schyłku jak ktoś mi powie tylko prawdę mowie ze nawet przyjść na 5 min nie potrafi a ostatnio kiedy mi pomogła to słowami 3 lata temu jak zadzwoniła i powiedziała ze podwyższyli jej emeryturę o 700 zł to teraz będzie nam pomagać i natym się skończyło na słowach ...haha i jak z 4 byłam w ciąży to lazila i gadał ze sama sobie zrobiłam bo jej syn nie kochliwy ha ha ciekawe co teraz gada prędzej czy później się dowiem ... i ogólnie zła jestem i mnie nie akceptuje bo mój jest rozwodnikiem i stwierdziła że ma jedną synowa , a ze tamta przyjaciółka od kieliszka i z flaszeczka przyjdzie to wygrała . Ja nie pije wcale alkoholu i na teściowej tez mi nie zależy ... a moja mama niewiele ma ale by ostatnia kromke chleba oddala jeśli bysmy potrzebowali

reklama
Polecę jutro do apteki albo męża wyślę bo ja się wstydzę haha.
Ja to znam ale po prostu jak musiałam iść do pracy to nie miałam wyjścia. Ale jak przyszła opiekunka na dzień próbny to było włączone nagrywanie i później też.

Linka dobrze ze w mamie masz wsparcie. A to takie teściowe kiedyś pozaluja że są same na starość.

Keejti kup i weź, bo ten ból od zatwardzenia potworny a po co się męczyć??
Tez bym nagrywala ale i tak bym nie podolala. Zawsze mam szacun wielki do mam pracujących co tak dzieci muszą zostawić, bo jednak praca musi być, nie ma łatwo..

Linka potworna ta Tesciowa.. Mąż nic na to nie mówi?? Czasem lepiej liczyć tylko na siebie bo ludzie juz tacy bywają.. A mamę masz cudowna.
Tez juz myslalam o przyszłej synowej albo choćby dziewczynie.. Chcialabym mieć z niansuper kontakt ale co jak mimsiemjakas durna dziolcha trafi?? Chłopy czasem są zaslepuone i nie widzą prawdy..

Zapomnialam wam napisać, że u nas dzis oblawa była na terrorystów. Tymi powiązanymi z zamachami w dodatku. Auta przeszukiwali, blokada była.. Się działo..

Linka a jeszcze może piąty bedzie:d

Kupię już sprawdziłam u nas jest ta sama nazwa. U mnie to może nie do końca tak, chodzę codziennie na kibelek ale i tak coś zalega że tak powiem sorki jak ktoś je kolacje.

Lili mój się z nią nie odzywa od kilku lat była wojna ze przychodzi do teściowej jego była żona ona alkoholiczka jest i przez to rozwód . I tłumaczył matce ze jak z ta kobieta może siedzieć i rozmawiać , a ona tego nie rozumie . Teść jest w porządku tyle ze testowa nim zadzi ale czasem do nas przyjdzie potajemnie słodycze dzieci przyniesie ...

A moja mama to złota kobieta wiele w życiu przeszła miała nas dużo na wychowaniu miała jeszcze 4 dzieci w domu jak tata zmarł na raka silna z niej kobieta jest , 3 lata temu też miała raka piersi zwalczyla chorobę , mówi ze ma dla kogo żyć teraz już będzie 10 wnuk :)

Keejti no u mnie to samo.. Ja tez sorki ale jakbym kasztanami walila hihi.. I ciągle boli brzuch, przemiela ale załatwić się nie da do kobca i czuje ten kamień.. Tu wystarczy, ze z 10 wypije i od razu lepiej.. Boje się hemoroidów tak wcześnie..

Linka no to Twoja mama jak złoto.. I fakt, silna kobieta tyle jeszcze przejść musiała.. 10 wnuków to dużo! W mojej rodzinie bida z dziećmi.. W każdym razie z tymi bliskimi, co obok mieszkali..dużo pouciekalo za granicę jak jeszcze dzieckiem bylam..
Dobrze, ze nie musisz się więc Tesciowa przejmować. Bo jakby maz stał za nią to by było najgorsze. Widać, że mu zależy na Was bo jaka by matka nie była to jednak matka a on dzielnie Swojej rodziny pilnuje. Męża tez masz udanego.

reklama
Do góry