reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
A nie boisz się, że chlopczyca będzie?? Ja tam byłam bez braci haha.
Linka puszczabten kamień, wlasnie jak pilnuje bynsie dobrze załatwić.. Jak nie to wcześniej też boli, skręca jakbym skrętu kiszek miała dostać.. Niby nospa powinna pomoc ale gdzie tam..Tylko ten syrop.

Wróciliśmy:) nie nadrobię, jutro spróbuje! Tort udał sie wspaniale- fotki u młodych to wrzuce je jak podesla:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Linka super masz mame :) moja też mi mówi że będzie wszystko dla wnuków planuje dom z ogródkiem kupić tak za 3-4 lata żeby wnuki miały gdzie biegać :)

Lilith, mogłabym pójść do mamy, ale jak zostawię go tu samego to nie wiem co zastane po powrocie.
Buntują go. Nie odpowiadam im, wiem to, czasami mi przykro, ale ogólnie mam to w dupie. Nie jestem też za miłą synowa, na początku byłam, teraz nie chce mi się starać bo nic z tego nie wychodzi a tylko jakby mogli to by na głowę weszli. Strasznie dobroć człowieka wykorzystują, teściowa nie, nie byłaby zła ale tak jak u Linki u niej teściowa rządzi mężem, a tutaj tesciu rządzi tesciowa, ona nie ma nic do powiedzenia. Jest tylko od sprzątania i gotowania. Ma bardzo duży wpływ na nią, a dwa ona zawsze czuję się urażona jak ja swojego za coś opieprzam. Bo jakby nie było wytykam jej błędy jakie popełniła w jego wychowaniu.
Nie wiem jak będzie podchodzić do naszego dziecka, ale ma już wnuka, i jest najwazniejszy, i często jest to wykorzystywane. Ja tak nie chce. Jest jeszcze młoda powinna korzystać z braku dzieci już w domu a nie bawic co weekend wnuki...

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Hej:) syn mnie obudził o 7 ale nie zamierzam się jeszcze podnosić u mnie dziś się zaczyna 10 tydzień jakby nie patrzeć :)
Leniwa niedziela mnie czeka chociaż muszę wyjść na szybkie zakupy (z Julem nie takie szybkie ) no i kuzynka przyjdzie pod wieczór i nie wiem czym ja poczestowac a do tego m wraca dopiero po 22 a zapomniał mi zostawić kartę i mam tylko jakieś 15zl luzem!

Cześć keejti ja wstałam o 5.30 z ogromną chęcią na trójkątne kanapki z tuńczykiem ze stacjii benzynowej . Wysłałam mojego patrzał na mnie i mówi mam na dzieje ze to dziecku się chce :) dobrze ze nie daleko poleciał przyniósł i jeszcze kawkę do tego kupił mi :)
Piękna pogoda za oknem a i tak nie chce mi się wstać z łóżka

reklama
Eh dziewczyny wlasnie robi mi sie na ustach opryszczka:-( nie wiem czy jutro dzwonic do gina czy poczekac do poniedzialku:-(

Ja miałam ją w ciągu tych 10 tyg dwa razy..Gin powiedział że jeżeli to nie jest pierwsza w życiu to Nie się czym martwić..nie wiem czy to prawda ale piszą żeby czosnek przykładać..robilam tak i pierwsza trzymała się około tyg a 2ga ze dwa trzy dni

Do góry