reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Milagros a to dobrze. Myslalam, ze gorzej to wygląda.
A o to drugie dziecko pytalam, bo ciekawa bylam..hmm jak to od siostry to ona tez roboty tak nauczona i zapierdziela przy swoim? No i jak do jej męża? Tolerują czy uwielbiają?

Zaraz zwariuje z tymi przyglupami.. Ludzie ja nigdy spokoju nie mam! Niedziela a oni mi przed domem auto odkurzaja, myją teraz.. Dziecka luzem..kamienie wsypuja na nasz podjazd, dra te obzydliwe ryje a od strony ogrodu benzyniok się pali..nawet prania w tym smrodzie nie rozwiesze.. I gapia mi się po oknach te obrzydliwe małe paszczury bo mam podciagniete dla kotów.. Właśnie.. Nie dla nich.. Gdyby nie przeprowadzka to chcieliśmy kupić te folie odbijające..

Krowke mordoklejke bym zjadła.. Ochota na słodkie mnie bierze a mam mega mdłości..

Milagros ja z A przechodzę i powiem Ci nic w sumie nie urosły ale wcsesniejsze flaki się ładnie wypełniły. Szkoda tylko, że jeden wolniej na masie przybiera..

reklama
Paczki dzis zjadlam, tzn jeden yum yami czy jakoś tak..fuuu jak teraz o nim pomyślę ale wcześniej pycha.. Zaraz obiad i spacerek, piękna pogoda. Juz dopoludnia byliśmy.

Lilith moich sąsiadów też wszystko interesuje nawet nasza rura od kibla :D
Uwielbiali go, teraz trochę ten entuzjazm ostygl ale dalej ich wywyzszaja, ona wszystko mu pod nos. Teraz zaczyna być problem, bo zaczyna być zmęczona a jemu się teraz nie chce pomagać skoro 10lat nigdy nic robić nie musiał. I na tej podstawie ten entuzjazm ostygl.

Ja dziś nawet się nie ubralam :) zjem rosol to pójdę się umyć bo mój ukochany wujek ma imieniny i jedziemy GP odwiedzić. ;)

No moje się pełne zrobiły takie mega aż bolą. I takie stojące. Nie rodziłam więc nie mam złego biustu ale zawsze uważałam że za mały ;)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Milagros moje właśnie też takie pełne ale to dobrze bo były flaczki. Zrobiły się takie jak przed pierwszą ciąża.
Siostry poszły na komunie zaproszenie mam, ciacho smakowało.
I teraz pytanie czy zegarek apart am:pm hit czy kit na prezent.

U mnie było bez monitora i teraz pewnie też będzie.

Byliśmy dziś z Julkiem na tym spacerze i zahaczylismy o centrum art dziecięcych. Oglądaliśmy masę wózków (dalej jestem za bj) i jakież moje zdziwienie że w necie najtaniej na ebay 1650 a tu ponad stowke tańszy w sklepie na miejscu. Pani mi wszystko pokazała no i zasugerowala że w tym centrum w piątek i sobotę maja targi i ta firma też się wystawia że można wytargowac spore znizki:)

Kiedyś na targach w Warszawie 50proc na fotelik maxi cosi mój wytargowal :d

Iza wywołuje Cię jak nie masz planów to może się umówimy chociaż pooglądać?

Milagros no i nie ma się jej co dziwić.. Bo kiedyś sił będzie jeszcze mniej a kłopotów więcej, no i roboty hehe. Szkoda, że taka rozbieżność uczuciowa ale kij z nimi.

Tak, stojące bo ja wiem jak u manekina hihi. U mnie po ciąży pierwszej klapa i naleśniki. Z Dexterem zas cudo, z E bylam przed porodem a przed tą ciąża zas A więc się ciesze. Na pewno jeszcze urosna, z synem tez stopniowo.

Tu czasem też są w sklepie tańsze, wiadomo jeszcze jak wyprzedaże są to już w ogóle.

Tez bym coś słodkiego zjadła.. Hmm ale co..loda włoskiego..

Milagros juz Emka mi pisała, że też zna takich dziwakow.. Ci moi zas dziecko na rece bo miejsca brak na znajomkow w aucie..

Nie rób ochoty na lody:d
Ja mam tak. Ptasie mleczko delicje dwa ciasta szafkę słodyczy i niedługo mi siostra od mamy walowke przywiezie w tym też ciasta a i tak mam ochotę na jeszcze coś innego. Te lody. Albo pomarańcza.

No właśnie ja pierwszy raz się spotkałam że w sklepie taniej.

A wogole myślałam że dalsza rodzina tak sceptycznie info o ciąży przyjmie a tu wszyscy gratulowali ;) na majówkę będę miała zderzenie z rodziną i na tej komunii bo u nas najbliższej 40 osób

Ale Ci dobrze z ta walowka mniam. U mnie to ponad 9 lat temu takie cuda..
Ja mam masę słodyczy ale nic w moim guście..normalnie nie przepadam. Ale Cycki murzynki bym zjadła, to ciasto Jeju.. Albo inne wymyślne.. Mam lody i pomarańcze.. Ale to nie włoskie..
Wychodzę..może wysepie od mojego a tak mi niedobrze..

Fajnie, że rodzinka tak zareagowała. U mnie po majowce to dopuero scan a potem Płeć i się Pochwale..juz bym chciała..

reklama
Ja tam się pochwalilam.
Muszę się zmobilizować i sprzedać suknie ślubną. Może ktoś szuka polecam się :d a tak poważnie to mam swoją i siostry i chcemy oddać za grosze bo nam miejsce zajmują no i za te pieniądze kupić rodzicom zmywarkę bo dom ogromny i ludzi trochę a ciągle mówią że im nie potrzebna i mama stoi przy zlewie. Ale nie wiem gdzie wystawić bo była chwilę na olx ale nic z tego.

Lilith noo praktycznie co tydzień. Moja mama na każdą niedzielę 2-3 ciasta robi no u w tygodniu jakieś rogaliki bułeczki paczki czy coś no i co tydzień coś się nam dostaje + na jakieś 3 obiady. Uwielbiam zawsze to pudełko otwierac:d

Do góry