reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

TeX pozazdrościłam mizerii i wysłałam meza do sklepu ;)

Lili nie pamietam ja zawsze na pusty.

Aob wlasnie bo kciuki wciąż zaciśnięte jak poszło ?

Marti to chłopak nie wiedział o ciazy ?

Dziewczyny na prawdę sie nje stresujcie na tak wczesnym etapie :) bedzie dobrze ;* zarodki maja czas ...

Czasem mam wrażenie ze jedna druga nakręca , a czemu po prostu nie możecie uwierzyć ze bedzie dobrze ?

reklama
mania2401 uspokoilam sie juz troche. Wiec na kiedy kolejna wizyta?

marti0621 Teraz juz z gorki, pozytywne myslenie jak najbardziej wskazae :) :)

Em Ka masz racje. Nie ma sie co nakrecac bo to w niczym nie pomoze. Musimy byc nastawione ze bedzie dobrze. Ja przez 2 dni nakrecalam sie czytajac fora, rozne posty.. Bez sensu, kazda ciaza jest inna, jest jeszcze czas.

Dzis zaliczylam z mezem wycieczke, godzinka w jedna strone. Dojechalismy bylo wszystko ok, a w drodze powrotnej zrobilo mi sie tak slabo ze malo nie zemdlalam... Niezle sie zapowiada, za 2 miesiace mamy jechac na urlop :(

Ostatnia edycja:
Zdj dodam pozniej;) dalam jemu prezent i polecialy jemu lzy ze szczescia!!! oh NIGDY w zyciu nie widzialam,jak on placze! przytulil mnie ,widac ze sie ucieszyl ;) kamien z serca dziewczyny . ja osobiscie czuje sie dziwnie,jestem taka zmieszana... podekscytowana a zarazem oczywiscie obawy bo to dopiero poczatek.staram sie jednak myslec pozytywnie.uff co za dzien , tyle na niego czekalam<3
TeX pozazdrościłam mizerii i wysłałam meza do sklepu ;)

Lili nie pamietam ja zawsze na pusty.

Aob wlasnie bo kciuki wciąż zaciśnięte jak poszło ?

Marti to chłopak nie wiedział o ciazy ?

Dziewczyny na prawdę sie nje stresujcie na tak wczesnym etapie :) bedzie dobrze ;* zarodki maja czas ...

Czasem mam wrażenie ze jedna druga nakręca , a czemu po prostu nie możecie uwierzyć ze bedzie dobrze ?
Wiedzial. Odpisalam Lilith , o co chodzilo strone wczesniej ;)

mania2401 uspokoilam sie juz troche. Wiec na kiedy kolejna wizyta?

marti0621 Teraz juz z gorki, pozytywne myslenie jak najbardziej wskazae :) :)

Em Ka masz racje. Nie ma sie co nakrecac bo to w niczym nie pomoze. Musimy byc nastawione ze bedzie dobrze. Ja przez 2 dni nakrecalam sie czytajac fora, rozne posty.. Bez sensu, kazda ciaza jest inna, jest jeszcze czas.

Dzis zaliczylam z mezem wycieczke, godzinka w jedna strone. Dojechalismy bylo wszystko ok, a w drodze powrotnej zrobilo mi sie tak slabo ze malo nie zemdlalam... Niezle sie zapowiada, za 2 miesiace mamy jechac na urlop :(

wizyta dopiero za 2 tyg. 11 kwietnia :)

I ja też zdałam relacje w odpowiednim wątku a teraz jak emocje powoli opadają muszę się zabrać za leczenie bo jutro na popołudnie do pracy. Chyba zacznę od inhalacji

Ych oddam mdłości za darmo ktoś chce? :-) myślałam, że dziś będzie tak pięknie to sobie pojadłam i obiad i podwieczorek...i jeszcze coś...a teraz leżę i czuje, że wszystko to wrócić....bleee...

Jutro rano jadę na badania krwi i jestem ciekawa ile będę czekała na wynik np toxo czy cytomegalii? Czy takie badania trwają dłużej?

Nie wiem ile się czeka, ale rozmawiałam dziś z kuzynką (w grudniu rodziła więc jest na bieżąco) i powiedziała mi, że teraz za te wszystkie badania dodatkowe (oprócz moczu i krwi) trzeba płacić :( nawet jeżeli masz skierowanie od lekarza na NFZ. To prawda?

reklama
Do góry