linka1985
Fanka BB :)
Ja robiłam wszystkie badania łącznie z toxo , HIV , HCV , hbs miałam skierowanie od lekarza prowadzącego na NFZ i nie płaciłam nic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ona też miała skierowanie od lekarza na NFZ. Może ta jej przychodnia w kulki leci?Ja robiłam wszystkie badania łącznie z toxo , HIV , HCV , hbs miałam skierowanie od lekarza prowadzącego na NFZ i nie płaciłam nic
Ona gdzieś na wsi w przychodni robiła. Cóż pójdę do lekarza to się dowiemJa robiłam 2 marca i nie płaciłam może na skierowaniu nie zaznaczyli jej ze w ciąży jest .
Dostałam pismo z ZUS ze trwa postępowanie wyjaśniające co do wypłaty zasiłku chorobowego , jadę jutro do nich akurat oddać kolejne l4 , ciekawe czego szukają .
Sprawdzają jak każdego, w ciąży też trzeba mieć powód żeby być na zwolnieniu niestety.Ja robiłam 2 marca i nie płaciłam może na skierowaniu nie zaznaczyli jej ze w ciąży jest .
Dostałam pismo z ZUS ze trwa postępowanie wyjaśniające co do wypłaty zasiłku chorobowego , jadę jutro do nich akurat oddać kolejne l4 , ciekawe czego szukają .