reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
a smaruje juz ktoras z was piersi czyms?bo na brzuch to jeszcze za wczesnie.:).tak mi bimbały wywalilo,ze moze przydaloby sie cos z tym zrobic :) co polecacie?

co do płatnych badań.
badania typowo ciążowe będą refundowane przez nfz tylko jeżeli wystawi je ginekolog w poradni ginekologicznej w ramach kontraktu nfz.
lekarz rodzinny takie badania moze zlecic,ale beda one płatne 100%

Iza ja smaruje już wszystko palmers. Wolę dmuchać Na zimne. ;)

Zajechana dziś jestem jak koń bo pół dnia sprzatalam nowe mieszkanie, wcześniej jeździłam za AGD. :/

Już bym chciała koniec A jednak padam na twarz.

Co do kontroli zus, ja też się jej bardzo obawiam :/

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Hej.hej dzieki za kciuki:-* dostal prace :-)

Poza tym padam na pysk dzis.. jednak tydz czasu mialam "urlopu" od wszystkich obowiazkow, a dzis zostalam sama na pol dnia i czuje sie jakby przerzucila conajmniej tone wegla =-O

Kochane moje nie nakrecamy sie, ze jest zle czy cos.. musimy wierzyc w nasze silne fasolki :-*

Iza teraz niczym nie smaruje sie, ale w 1wszej ciazy od poczatku codziennie oliwkowalam cialo.. i niestety cyce za szybko wywalily i nie dalo sie ich uratowac, ale na brzuchu nie mam zadnego rozstepu :-) mam nadzieje, ze tak tez zostanie :-D

Lilith i jak synkowi lzej??

ja w 2014 robilam to wszysciutkie mialan za darmo, ale teraz kupe kasy wydam na badania:-\

A jak reszte chorowitkow???

Co do zwolnien to ja mialan teraz dobre wytlumaczenie i w razie kontroli zemdleje pewnie ze strachu i nie bede musiala sie tlumaczyc :p

Teraz laski ide spac, bo jutro znow musze stawic czolo zyciu haha :-) kiedy ja przywykne znow ehhh...

Dorotka daj znac jak domek i zakupy??

Dobrej nocki :-*

Ja smarowalam się ziaja a później pharmaceris trochę mi go zostało to teraz smaruje a zastanawiam się co dalej czy na bio Oil tyle kasy wydać czy oliwka czy olej kokosowy czy coś z masłem shea tyle tego jest

reklama
A wy będąc na zwolnieniu normalnie wychodzicie czy "kisicie" się w domu?
Ivi ja czasami cały dzień w domu, a czasami biegam załatwiać sprawy, mam zwolnienie chodzace. I nie wiem jak to jest do końca z tym zwolnieniem. Ja muszę być w domu ze względu ze w pracy mam warunki szkodliwe i brak możliwości zmiany stanowiska pracy. Plus ryzyko poronienia. Bóle podbrzusza. Zobaczymy jeszcze jak wyniki.

Aob gratuluję fajnie że mu się udało :D

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Do góry