reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
a smaruje juz ktoras z was piersi czyms?bo na brzuch to jeszcze za wczesnie.:).tak mi bimbały wywalilo,ze moze przydaloby sie cos z tym zrobic :) co polecacie?

co do płatnych badań.
badania typowo ciążowe będą refundowane przez nfz tylko jeżeli wystawi je ginekolog w poradni ginekologicznej w ramach kontraktu nfz.
lekarz rodzinny takie badania moze zlecic,ale beda one płatne 100%

Iza ja smaruje już wszystko palmers. Wolę dmuchać Na zimne. ;)

Zajechana dziś jestem jak koń bo pół dnia sprzatalam nowe mieszkanie, wcześniej jeździłam za AGD. :/

Już bym chciała koniec A jednak padam na twarz.

Co do kontroli zus, ja też się jej bardzo obawiam :/

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Hej.hej dzieki za kciuki:-* dostal prace :-)

Poza tym padam na pysk dzis.. jednak tydz czasu mialam "urlopu" od wszystkich obowiazkow, a dzis zostalam sama na pol dnia i czuje sie jakby przerzucila conajmniej tone wegla =-O

Kochane moje nie nakrecamy sie, ze jest zle czy cos.. musimy wierzyc w nasze silne fasolki :-*

Iza teraz niczym nie smaruje sie, ale w 1wszej ciazy od poczatku codziennie oliwkowalam cialo.. i niestety cyce za szybko wywalily i nie dalo sie ich uratowac, ale na brzuchu nie mam zadnego rozstepu :-) mam nadzieje, ze tak tez zostanie :-D

Lilith i jak synkowi lzej??

ja w 2014 robilam to wszysciutkie mialan za darmo, ale teraz kupe kasy wydam na badania:-\

A jak reszte chorowitkow???

Co do zwolnien to ja mialan teraz dobre wytlumaczenie i w razie kontroli zemdleje pewnie ze strachu i nie bede musiala sie tlumaczyc :p

Teraz laski ide spac, bo jutro znow musze stawic czolo zyciu haha :-) kiedy ja przywykne znow ehhh...

Dorotka daj znac jak domek i zakupy??

Dobrej nocki :-*

Ja smarowalam się ziaja a później pharmaceris trochę mi go zostało to teraz smaruje a zastanawiam się co dalej czy na bio Oil tyle kasy wydać czy oliwka czy olej kokosowy czy coś z masłem shea tyle tego jest

reklama
A wy będąc na zwolnieniu normalnie wychodzicie czy "kisicie" się w domu?
Ivi ja czasami cały dzień w domu, a czasami biegam załatwiać sprawy, mam zwolnienie chodzace. I nie wiem jak to jest do końca z tym zwolnieniem. Ja muszę być w domu ze względu ze w pracy mam warunki szkodliwe i brak możliwości zmiany stanowiska pracy. Plus ryzyko poronienia. Bóle podbrzusza. Zobaczymy jeszcze jak wyniki.

Aob gratuluję fajnie że mu się udało :D

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Do góry