reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Myślę, że jeśli są dobrymi specjalistami to jak najbardziej. Ja w sumie z tej mojej jestem zadowolona, jest doktorem, super specjalista od ultrasonografii i pracuje na świetnym sprzęcie. Jakoś mam do niej zaufanie, w poczucie bezpieczeństwa jest bezcenne ;-)

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

reklama
&&&& za Was dziewczyny!

Ja mam dziś takiego lenia że od rana się jeszcze z łóżka nie zwleklam, i tak już chyba dziś zostanie. A jak Wasze samopoczucie?

Juz po! Serce bije, pecherzyk 6,5 cm, malenstwo 1,7mm [emoji7] ciaza mlodsza, ale powiedzial ze rosnie i sie rozwija wszystko ok
e0d56f7ca5aa4cf8636dae7a2147e1c1.jpg

f2w39jcgdz0az452.png

Migduch dobrze, w mm. U mnie było 6,2mm
Gosiu ogromne gratulacje!
Będziesz juz spokojna?

Emka w gabinecie.. Czekamy :-)

Dupa z pieczenia babki..tak się rzuciłam ba robotę, ze teraz ledwo zipie..zaś wymiotuje mega heh.

Gosia super wieści!

Ja płacę 150 za normalną wizyte, prenatalne 400, połówkowe 300 z filmem. Mój gin bierze najdrożej w Rzeszowie. No, ale ma mnóstwo certyfikatów i kursów z usg. No i gabinet tez super. Jednorazowe kapcie i spódniczki. No i pokoik gdzie można sie w spokoju przebrać i przygotować.

reklama
Do góry