reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Jeju ale Ty robotna.. Ja ogarnelam trochę i tak mnie wymioty zmogly, ze zas leze.. Gdzie ten zapał z piczatkow ciazy to ja nie wiem..
Zupki zjadalam tez w poprzednich ciazach hihi.. Syfiate to ale z jakiegoś powodu bym to jadla heh..

reklama
Gosia tak, do Ciebie. Na suwaczku masz 5t1d no ale jeśli jest inaczej to rzeczywiście serduszko pewnie już jest :-)

Zielony groszek tez znam prywatna gin u której się kilka godz czeka (ale ona już nie ma kiedy przyjmować często o 23 jeszcze siedziała w przychodni jak juz zamykalam nasza cześć) ja też czekam kilka godz ale na NFZ, prywatnie mój lekarz przyjmuje punktualnie.

Co wy z tymi zupkami chińskimi? Ja normalnie nie przelkne a teraz to już w ogóle. Fuj!

Gosia tak, do Ciebie. Na suwaczku masz 5t1d no ale jeśli jest inaczej to rzeczywiście serduszko pewnie już jest :-)

Zielony groszek tez znam prywatna gin u której się kilka godz czeka (ale ona już nie ma kiedy przyjmować często o 23 jeszcze siedziała w przychodni jak juz zamykalam nasza cześć) ja też czekam kilka godz ale na NFZ, prywatnie mój lekarz przyjmuje punktualnie.

Co wy z tymi zupkami chińskimi? Ja normalnie nie przelkne a teraz to już w ogóle. Fuj!
No bo ten suwaczek sie kurde cos psuje ;p niektore widza poprawnie niektore nie :D

f2w39jcgdz0az452.png

Gosia nie hihi bo coś mi nie działa kurcze..naciskam i nie wyskakuje kopiuj..Grr
Wpisz parenting.pl ale najlepiej tydzień np.6 i jak wyskocza stronki to wybierz ichnia. Ale sie nie sugerują bo jak dla mnie to się to z niczym nie zgadza.. A wiesz od netowych bzdur można się nastresowac.
No faktycznie, tam pokazuje ze i pecherzyk i didzka powinny byc dwa razy wieksze niz u mnie :p

f2w39jcgdz0az452.png

Ja widzę u Gosi 6+5.
U mnie znowu ze moj za duży byl, Wazne ze jest serducho hihi.

No ja nic innego niż wodne rzeczy nie przyjmuje.. Miałam ochotę na zdrowe buly to wczoraj i dziś po nich wymiotowalam. Po zupce nie..

Ja tez widze suwaczek poprawnie u Gosi :)
Moje dziecie nic nie je obiadu ;/ eh ani ryby ani jajka taka wybredna ;p Dobrze ze rano zjadla buleczke z pomidorkiem i maselkiem i jogurt ;p Najchetniej to by jadla dziennie zupy ogorki pomidory rzodkiewke i salami ;p

Gosiu gratulacje :) ja jeszczce troszke musze poczekac hehe

urzadzilam sobie drzemke.. od 10 godziny chodzil za mna kebab w bulce.. ale na mojej wsi nic nie ma, do najblizszego kebaba 10km ktory i tak nie wiem czy otw bo dzisiaj w de swieto i wszystko pozamykane.. no to sobie upieklam male pizzerinki wielkosci ciastka Hit.. ciezarnej nie dogodzisz hehe

Gosiu gratulacje :) ja jeszczce troszke musze poczekac hehe

urzadzilam sobie drzemke.. od 10 godziny chodzil za mna kebab w bulce.. ale na mojej wsi nic nie ma, do najblizszego kebaba 10km ktory i tak nie wiem czy otw bo dzisiaj w de swieto i wszystko pozamykane.. no to sobie upieklam male pizzerinki wielkosci ciastka Hit.. ciezarnej nie dogodzisz hehe

haha za mna kebeb chodzi od msc ;p Ostatni raz chyba pol roku temu jadlam jak nielepiej

reklama
Katharinka że też chciało Ci się to robić ;-)

Gosia bardzo Ci gratuluję, już się nie stresuj.

Lilith i ja cię zamorduje za tą zupke, smaka narobilas.

Byłam po papiery na 500+, za miesiąc złożę wniosek. 2 spacery dziś, zawsze 1 dziennie, teraz odpoczywam ale ssie mnke że mi niedobrze więc idę coś zjeść

Do góry