reklama
zielony groszek
Zaciekawiona BB
Gosia gratulacje! oby odtąd pojawiały się tylko takie wieści :-)
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Tez bylamnpewna ze bedzie juz wieksze... A tu taki okruszek i jeszcze z serduszkiem! To jest niesamowite <3Myslalam, ze jak pecherzyk jest juz spory to i malenstwo jest ciut wieksze)
EM Ka
Fanka BB :)
Jestem wszystko dobrze szczegóły zaraz w odp wątku
Nie znam się na wielkościach pęcherzyków. Na parentingu mają jakieś wymiary podane jednego i drugiego ale chyba mało się zgadzają z rzeczywistością?
Sprawdzalam nawet i u mnie nijak to nie pasuje.. Nie wiem skąd te stronki biorą te wymiary..
Emka super, czekam wiec.
Wstyd..mam ochotę na pl zupkę chińska..Nic innego nie przyjmę..czekam aż maz przywiezie.
Piękna pogodę dzis mamy, cudo normalnie.
Sprawdzalam nawet i u mnie nijak to nie pasuje.. Nie wiem skąd te stronki biorą te wymiary..
Emka super, czekam wiec.
Wstyd..mam ochotę na pl zupkę chińska..Nic innego nie przyjmę..czekam aż maz przywiezie.
LILTH, podasz linka?Nie znam się na wielkościach pęcherzyków. Na parentingu mają jakieś wymiary podane jednego i drugiego ale chyba mało się zgadzają z rzeczywistością?
Emka super, czekam wiec.
Ja jem wszystko na co mam ochote
EM Ka
Fanka BB :)
Gosia Tobie tez gratuluje serduszka!
Dziewczyny trzymajmy porządku i tematy wizyt niech bedą w odpowiednim wątku.
Dziewczyny trzymajmy porządku i tematy wizyt niech bedą w odpowiednim wątku.
Gosia nie hihi bo coś mi nie działa kurcze..naciskam i nie wyskakuje kopiuj..Grr
Wpisz parenting.pl ale najlepiej tydzień np.6 i jak wyskocza stronki to wybierz ichnia. Ale sie nie sugerują bo jak dla mnie to się to z niczym nie zgadza.. A wiesz od netowych bzdur można się nastresowac.
Wpisz parenting.pl ale najlepiej tydzień np.6 i jak wyskocza stronki to wybierz ichnia. Ale sie nie sugerują bo jak dla mnie to się to z niczym nie zgadza.. A wiesz od netowych bzdur można się nastresowac.
reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
Lilith zamorduje Cię za tą zupkę chińską ślinotoku dostałam!!
Gosia - ogromne gratulacje!! cudne uczucie, jak przy takim małym kropku serduszka pika...
ja dziś piekę na ile mi pozwala zmęczenie babki do koszyczka, baba jogurtowa, gotowana, mazurki i sernik. Taki plan na dziś A wcześniej się nachodziłam z Sylciakiem, bo zakupy musiałam jeszcze porobić ostatnie.. Teraz czekam na męża i starszaki i zaczynamy parę dni cieszenia się sobą
Gosia - ogromne gratulacje!! cudne uczucie, jak przy takim małym kropku serduszka pika...
ja dziś piekę na ile mi pozwala zmęczenie babki do koszyczka, baba jogurtowa, gotowana, mazurki i sernik. Taki plan na dziś A wcześniej się nachodziłam z Sylciakiem, bo zakupy musiałam jeszcze porobić ostatnie.. Teraz czekam na męża i starszaki i zaczynamy parę dni cieszenia się sobą