reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Niestety, ale wydaje mi, że karencja liczy się od daty pierwszej skladki.No i chyba składka zapłacona w marcu liczy się od kwietnia. Możesz zadzwonić na infolinię i zapytać dokładnie :-)

reklama
Witam sie dziewczyny po nieobecności dość długiej ;)
Oczywiście nie mam sznas żeby wszystko nadrobić bo produkcja jest szalona :p

Witam wszystkie nowe mamy:*

My siedzimy w pl jeszcze 2 tyg po swietach moje samopoczucie pozostawia wiele do życzenia a tutaj dużo latwiej jednak :p

Mama czwórki tyle się napisałam o Naruto i zle kliknąłem i po poście.
Ogólnie to szału nie ma, jeśli się tam nie ma lekarza prowadzącego, ale do przejścia, chociaż jakby tak chcieć ponarzekać to sporo minusów się znajdzie.

Hej Bafinka! :-)

Mnie dziś od rana mocno brzuch bolał, brałam rozkurczowe i leżałam w łóżku a mąż został w domu i sporo mi pomagał przy synku :-) i spełniał moje kulinarne zachcianki - upiekł babkę i zrobił pyyyyyszny żurek <3 ja chcę tak częściej (oprócz tego bólu).

Ufff, może Was w końcu trochę poczytam

Netta, super, gratulacje :)

Mama czwórki, u mnie om 16.02 więc podobnie musimy się uzbroić w cierpliwość, we wcześniejszej ciąży serduszko zobaczyłam jakoś w 7 tyg.

Malecuda ale Ci dobrze, pożycz męża... Mój Pan właśnie wrócił z pracy i siedzi przed kompem, nie ma go do niczego :/

netta supe wiesci, obysmy juz teraz same takie slyszaly

gwiazdka u mnie bylo podobnie jak z twoim mezem dopoki USG mu nie pokazalam. Jak zobaczyl to chyba w koncu cos zaskoczylo i teraz nawet zakupy kaze mi w samochodzie zostawiac i nosi. Mam nadzieje ze i u was cos sie zmieni.

reklama
Dominika przykro mi...

Karola co do opryszczki to ja jak się dopiero robi i swędzi to przykładam cebulę i często to pomaga, a jak nie mam takiej możliwości to na noc nakładam trochę pasty do zębów żeby wysuszyła i jest ok :-)

Zielony groszek ja leżałam w zeromskim w ciąży masakra!

Żana mi w tamtej ciąży pomagało mleko z migdałami.

Aob - mam nadzieje, ze po takich początkach reszta ciąży Ci lekko upłynie.

Gwiazdka - o nie, dziś męża nie oddaje! Normalnie tez przychodzi z pracy i tylko komputer się liczy, a dziś jest dla mnie taaaaaki dobry! :-)

Do góry