reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Mama czwórki u mnie z pierwszą córka to serduszko koło 7 tygodnia, oli brawo za nastawienie, grunt to pozytywne myślenie ;-)

Gwiazdeczka super ze plamien nie ma ;-)

Zana i prawidłowa beta.

Joasiu kciuki za twoją betę.

No i jestem po rozmowie z właścicielem i jak chcemy mieszkać w kwietniu to trzeba pod koniec marca mu zapłacić, a to co on ma ta kasę nasza u siebie to jego zabezpieczenie nasz prąd i woda itp. Więc na środę jestem umówiona na umowę i klucze, myślą że ten tu pozwoli nam do niedzieli się wynieść to jest 3 kwietnia.
Ale m będzie zaskoczony, pewnie będzie marudzil ale kij mu w oko.

Uwaga mdłości trochę wróciły ;-)

reklama
Netta jeszcze nic nie pisala? Ja z tel.wiec sie nie rozchodze.
Dorota czytalas co pisalysmy o tych wykladzinach na dole?
Mama czworki, widzisz lepiej na spokojnie do tego podejsc. Za tydzien zarodek na pewno bedzie.

Mama czwórki ja za Tydzień idę na wizytę i wtedy zobaczymy :-) ale z tego co pamiętam to w poprzedniej ciąży było to samo i nerwy czy bedzie czy nie :-) No jest :-) ma 5 lat i szaleje w sukienkach a jej ulubiony kolor to róż :-) naprawdę nie wiem skąd to się dzieciakom bierze :-)

netta ale sie zgralysmy:-p, faktycznie teraz cos kojarze. Tam mialam nick polis1010 ale zapomnialam hasla i musialam zalozyc nowe konto

zana gratuluje pieknej bety

Mama czworki glowa do gory, zarodek sie pojawi

samotnaja moje zmiany tez 11 lub 12 godzin,koszmar

Wypilam troche gazowanej lemoniady i troszke mi ulzylo. Myslalam ze maz bedzie mial jutro wolne to sobie poleze caly dzien a jednak idzie do pracy:crazy:

A mi właśnie Rennie w poprzedniej ciąży kazali brać, bo reszta odpada.Sprobuj jeszcze mleko.tez wypijalam hektolitry :-)

reklama
Do góry