U mnie w 5t5d byl tylko pecherzyk 5,4cm i cialko zolte jutro ide sie przekonac co bedzie, bo gin powiedzial ze juz musi bic serce (bojesie)No właśnie nie ma zarodkaPrzynajmniej na Usg go nie widać.Ostatnia miesiączka- 14.02.-. cykle niereguralne. Z OM wychodzi, że to 5tyg i 4 dni
Ginekolog uśmiechnięty i pełen optymizmu twierdził, że spokojnie bo jest jeszcze czas, ale jak czytam w necie, to już nie wygląda to tak różowo.Już sama nie wiem... Płakać mi się chce
Następna wizyta dopiero za 2 tyg. Zwariuję chyba...
reklama
Dagi89
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, wszystkim Wam z calego serca gratuluje wysoki wynikow bety oraz mocno bijacych serc :*
Mam pytanie do mam ktore poronily (wiem ze nie kazda z Was lubi do tego wracac ale bede bardzo wdzięczna za kazda odpowiedz jaka by ona nie byla) jak Wam pisalam 17/18 zaczelam krwawic bedac na wizycie prywatnej ginekolog powiedzial ze ciaza zatrzymana miedzy 4 a 5 tygodniem, zaczelam krwawic wiec ginekolog powiedzial ze zaczelam sie sama czyscic. Beda teraz w piatek na usg w szpitalu pani ginekolog powiedziala mi ze jakna ten tydzien jaki wychodzi mi z miesiaczki zarodem jest maly ale nie mozne na 100% stwierdzic ze to poronienie, nastepna wizyte umowila mi za 2 tyg poniewaz chce sprawdzic czy zarodek rosnie (wiem ze to glupie ze sie tak ludze ale nadzieje zawsze gdzies tam jest) od wczorajszego dnia tylko delikatnie plamie, w nocy prawie wcale i sa to brazowe plamienia. Wczoraj rowniez znalazlam forum na ktorym jedna z mam napisala ze lekarz rowniez powiedzial jej ze poronila (krwawila zywa krwia oraz miala skrzepy) za tydzien kazal sie jej zglosic na zabieg, przed wykonaniem zrobiona usg i okazalo sie ze serduszko bije... Okazalo sie ze dziewczyna miala krwiaka.Myslicie ze rzeczywiscie moze byc ze pierwszy ginekolog podjal pochopnie decyzje i ciaza moze byc młodsza?
Wariuje, malo powiedziane dostaje chyba na glowe ;/
Mam pytanie do mam ktore poronily (wiem ze nie kazda z Was lubi do tego wracac ale bede bardzo wdzięczna za kazda odpowiedz jaka by ona nie byla) jak Wam pisalam 17/18 zaczelam krwawic bedac na wizycie prywatnej ginekolog powiedzial ze ciaza zatrzymana miedzy 4 a 5 tygodniem, zaczelam krwawic wiec ginekolog powiedzial ze zaczelam sie sama czyscic. Beda teraz w piatek na usg w szpitalu pani ginekolog powiedziala mi ze jakna ten tydzien jaki wychodzi mi z miesiaczki zarodem jest maly ale nie mozne na 100% stwierdzic ze to poronienie, nastepna wizyte umowila mi za 2 tyg poniewaz chce sprawdzic czy zarodek rosnie (wiem ze to glupie ze sie tak ludze ale nadzieje zawsze gdzies tam jest) od wczorajszego dnia tylko delikatnie plamie, w nocy prawie wcale i sa to brazowe plamienia. Wczoraj rowniez znalazlam forum na ktorym jedna z mam napisala ze lekarz rowniez powiedzial jej ze poronila (krwawila zywa krwia oraz miala skrzepy) za tydzien kazal sie jej zglosic na zabieg, przed wykonaniem zrobiona usg i okazalo sie ze serduszko bije... Okazalo sie ze dziewczyna miala krwiaka.Myslicie ze rzeczywiscie moze byc ze pierwszy ginekolog podjal pochopnie decyzje i ciaza moze byc młodsza?
Wariuje, malo powiedziane dostaje chyba na glowe ;/
ivi
uzależniona;) // I.2010
dagi- myśle ze określenie czy ciąża sie rozwija czy nie w momencie gdy nie widać tak na prawdę zarodka to chyba trochę wróżenie i cieszę sie ze trafiłaś na gin która woli dmuchać na zimne niż zrobić coś pochopnie
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
dominika02100
Zielony groszek mam podobną sytuację jak nessi dzisiaj miałam znowu pobierana krew i za tydzień idę pewnie na zabieg. I później 3 miesiące nie mogę się starać o dziecko.
Joasiu wydaje się być duża, pasuje do wieku ciazy? Wiesz jak to ja..z betka nie pomogę..
Netta gratuluję. Napisz później coś więcej.
Princeseczka dzidzia juz dużą, krwiak to się powinien wchłonąć. Emka i Dorota mają krwiaki, dobrze pamiętam? Musisz troszkę bardziej uważać na siebie, masz dupka czy lutke?
Dziewczyny najlepiej Ci doradza ale nie martw się a ciesz maluszkiem! Masz zdjęcie?
Aob, dobrze że choć troszkę lepiej.
Czy po penicylinue można mieć biegunkę? Zas mam i szaleje.
Zakupy udane, cora zachwycona. Poszlusmy do mcdonalda i zjadlam frytki z cola.. Na kolacje buleczka..
Netta gratuluję. Napisz później coś więcej.
Princeseczka dzidzia juz dużą, krwiak to się powinien wchłonąć. Emka i Dorota mają krwiaki, dobrze pamiętam? Musisz troszkę bardziej uważać na siebie, masz dupka czy lutke?
Dziewczyny najlepiej Ci doradza ale nie martw się a ciesz maluszkiem! Masz zdjęcie?
Aob, dobrze że choć troszkę lepiej.
Czy po penicylinue można mieć biegunkę? Zas mam i szaleje.
Zakupy udane, cora zachwycona. Poszlusmy do mcdonalda i zjadlam frytki z cola.. Na kolacje buleczka..
Joasia_1986
Dagi u mnie było tak, że na usg był 5ty tydzien a z kalendarzyka wiedzialam ze powinien byc jakoś 7. Byla tylko taka kropa widoczna. W ten sam dzien moze nawet zaczely przechodzic objawy. Nie zalozyl mi karty ciąży wtedy a za 3 dni mialam ból brzucha i krzyża jak na okres i za parę godzin zaczęłam krwawic. Pojechałam do szpitala. Na usg było już czysto. Na drugi dzień wyczyścili do końca.
Koleżanka leżała na obserwacji tydzień. Robili bete i usg i nic, i w końcu wywolali poronienie.
Koleżanka leżała na obserwacji tydzień. Robili bete i usg i nic, i w końcu wywolali poronienie.
reklama
Joasia_1986
Lilith no wydaje mi sie że proporcjonalnie do wieku ciąży. No zobacze w sobote.
Z tą penicyliną to mialam zastrzyki jeszcze w przedszkolu i nie pamiętam efektów.
Z tą penicyliną to mialam zastrzyki jeszcze w przedszkolu i nie pamiętam efektów.