reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Tak na szybko tylko bo nie wytrzymałam nerwowo i ruszyłam z odsieczą mojemu emkowi. Pomagam mu porządek w garderobie zrobić bo biedak już ma dosyć sprzątania.
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za dobre słowo i wsparcie. To bardzo pomagło,ogromnie poprawiło mi nastrój i wzmocniło wiarę w to, że maluszek jest w środku tylko dobrze się kamufluje.
ZarejestrowałaM się na Usg na środę. Tym razem będę miała robione na naprawdę dobrym i nowoczesnym sprzęcie bo mój gin. To niestety trochę antyczny ma ten aparacik.
Ogromne dzięki jeszcze raz

Netta Gratuluję udanej wizyty. Super że serduszko bije.

Princeseczka skąd ten krwiak, jest szansa ze sie wchłonie?

Ostatnia edycja:
Zeby sie nie przejmowac i ze on wierzy ze sie wchlonie....ale jak dopytywalam z czego to sie robi itp.to powiedzial ze taki przebieg ciazy i zebym sie nie przejmowala. Czulam ze mnie zbywal

Malacucada mam taka nadzieje :-)

Priincesseczka tu kilksa dxiewczyn tez ma krwiaka, albo mialy w poprzednich ciazach i bylo ok :-) a dzidzia jaka duza :-)

Netta gratuluje to syuper uczucie :-)

Mama masz racje nie stresuj sie, bo pewnie bedzie ok :-)

reklama
Priinceseczka super gratuluję :)

Ja byłam na większych zakupach (sama) potem na paznokciach i jestem już wykończona a mój brzusio domaga się jedzonka , na razie dostanie tylko herbatę z miodem bo mi się ziemniaki gotują :D

Do góry