reklama
Joasia_1986
Fanka BB :)
Moj tato zawsze sody używał
Keejti-93
Oj ciężko Was nadrobić.
Dominika szczerze wspolczuje
Netta trzymam kciuki
Mama czwórki nie stresuj się - wiem łatwo powiedzieć, u mnie jest taka sama sytuacja, ciąża młodsza i tylko pecherzyk, trzeba wierzyć że będzie dobrze
Dorota super ze udało się z domem! Ja też kiedyś miałam wykładziny i jak u Julka w pokoju super tak w salonie narzekalam.
No my pracujące niestety musimy się pomeczyc. Ja też dziś do pracy. Od kwietnia mam już zmieniony grafik nie mam nocnych godzin i pracuje po 8 godzin dziennie. Mam tylko zaświadczenie od lekarza przynieść. Kobiety a gdzie pracujecie? Jak można zapytac
Nie mogę się do tego dokopac ale któraś z Was mi odpisała o ubezpieczeniu grupowym z PZU. Moje pytanie czy jeżeli mąż ma ubezpieczenie i tam gdzie podawał członków rodziny ma wpisana mnie na 100% i 0% na dziecko a opłaca składkę tylko za siebie chyba 45zl to on dostanie pieniądze za urodzenie się dziecka a jeżeli dopisze jeszcze mnie i za mnie będzie też składki oplacal jak to jest? Czy ktoś się zna na tym? Nie wiem czy jasno napisałam
Już połowę zapomniałam więc nie poodpisuje. A tylko ostatnio właśnie o kroliku myślałam bo na psa mamy za ciasno a mój Julek jak zobaczył w zoologicznym to nie mógł się od niego oderwać.
Dzięki za namiary na warsztaty, zapisałam się.
Czy jest ktoś ze wschodniej strony polski? A na frytki wczoraj mi takiego smaka narobilyscie że zrobiłam i teraz czuję ten olej w zoladku.. Ale pyszne bylo
Dominika szczerze wspolczuje
Netta trzymam kciuki
Mama czwórki nie stresuj się - wiem łatwo powiedzieć, u mnie jest taka sama sytuacja, ciąża młodsza i tylko pecherzyk, trzeba wierzyć że będzie dobrze
Dorota super ze udało się z domem! Ja też kiedyś miałam wykładziny i jak u Julka w pokoju super tak w salonie narzekalam.
No my pracujące niestety musimy się pomeczyc. Ja też dziś do pracy. Od kwietnia mam już zmieniony grafik nie mam nocnych godzin i pracuje po 8 godzin dziennie. Mam tylko zaświadczenie od lekarza przynieść. Kobiety a gdzie pracujecie? Jak można zapytac
Nie mogę się do tego dokopac ale któraś z Was mi odpisała o ubezpieczeniu grupowym z PZU. Moje pytanie czy jeżeli mąż ma ubezpieczenie i tam gdzie podawał członków rodziny ma wpisana mnie na 100% i 0% na dziecko a opłaca składkę tylko za siebie chyba 45zl to on dostanie pieniądze za urodzenie się dziecka a jeżeli dopisze jeszcze mnie i za mnie będzie też składki oplacal jak to jest? Czy ktoś się zna na tym? Nie wiem czy jasno napisałam
Już połowę zapomniałam więc nie poodpisuje. A tylko ostatnio właśnie o kroliku myślałam bo na psa mamy za ciasno a mój Julek jak zobaczył w zoologicznym to nie mógł się od niego oderwać.
Dzięki za namiary na warsztaty, zapisałam się.
Czy jest ktoś ze wschodniej strony polski? A na frytki wczoraj mi takiego smaka narobilyscie że zrobiłam i teraz czuję ten olej w zoladku.. Ale pyszne bylo
katerineczka
No właśnie nie ma zarodkaPrzynajmniej na Usg go nie widać.Ostatnia miesiączka- 14.02.-. cykle niereguralne. Z OM wychodzi, że to 5tyg i 4 dni
Ginekolog uśmiechnięty i pełen optymizmu twierdził, że spokojnie bo jest jeszcze czas, ale jak czytam w necie, to już nie wygląda to tak różowo.Już sama nie wiem... Płakać mi się chce
Następna wizyta dopiero za 2 tyg. Zwariuję chyba...
Ja tez nie miałam wtedy jeszcze zarodka a byłam jeszcze później niż ty. A teraz juz serduszko jest spokojnie.
aob66
Moderatorka
Hej przepraszam dziewczyny, ze Was tak zaniedbuje, ale jeszcze najlepiej mi jak leze czy spie..
Gratuluje pozytywnych wiadomosci :-)
Dominika, nessi przykro mi :-( trzymam mocno kciuki zeby los sie do Was usmiechnal...
Dorota super, ze z domkiem wyszlo
Ja i w poprzedniej ciazy i w tej opryszczke smarowalam hascovir, ale nie wiem jak z zajadem :-\
Zana ja na zgage tylko i wylacznie ssalam rennie, to spokojnie mozna...
A ja dalej w szpitalu... dostaje kroplowki, ale od wczoraj nie odlecialam juz tak calkiem...
Gratuluje pozytywnych wiadomosci :-)
Dominika, nessi przykro mi :-( trzymam mocno kciuki zeby los sie do Was usmiechnal...
Dorota super, ze z domkiem wyszlo
Ja i w poprzedniej ciazy i w tej opryszczke smarowalam hascovir, ale nie wiem jak z zajadem :-\
Zana ja na zgage tylko i wylacznie ssalam rennie, to spokojnie mozna...
A ja dalej w szpitalu... dostaje kroplowki, ale od wczoraj nie odlecialam juz tak calkiem...
ivi
uzależniona;) // I.2010
Keejti nie wiem jak z grupowym... Ale warto sprawdzić i może uda sie Ciebie jeszcze dopisać
Jestem padnięta! Od rana na kogach, stres związany z praca itd .. Zaraz młody idzie na basen a ja z dziewczynami do domu . Włączę im bajkę i spróbuje przetrwać a dzis wieczorem jak wpakuje sie do wyrka.. to żadna siła mnie z niego nie wyciągnie!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Jestem padnięta! Od rana na kogach, stres związany z praca itd .. Zaraz młody idzie na basen a ja z dziewczynami do domu . Włączę im bajkę i spróbuje przetrwać a dzis wieczorem jak wpakuje sie do wyrka.. to żadna siła mnie z niego nie wyciągnie!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama
mania2401
I mnie tak samo. Tylko Pęcherzyk. Owulacje mialam 19dc wiec pewnie dlatego. Tez sie zamartwialam ale musimy cierpliwie czekacJestem po wizycie. Rozczarowana jestem bo dalej nic nie wiem. Tylko pęchęrzyk na razie jest widoczny. Niby gin. mówi , że to jeszcze wcześnie i jest jeszcze czas ,żeby zarodek się rozwinął, ale ja się martwię. To 6 tydzień i nic nie widać- dziwne