reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Maleducada dokopalam się do posta odnośnie szpitala. Ja rodziłam na Ujastku i byłam bardzo zadowolona, a wcale nie miałam lekarza stamtąd. Dla mnie liczy się świetną opieka neonatologiczna. My mieliśmy małe problemy na początku i młody musiał tam leżeć. Nie wyobrażam sobie, że leżę np w zeromskim, a dziecko mi zabierają do innego szpitala. Poza tym warunki są super. Ja byłam po cc i bardzo sobie opiekę chwaliłam. Drugi raz również tam :-)

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Jestem po wizycie. Rozczarowana jestem bo dalej nic nie wiem. Tylko pęchęrzyk na razie jest widoczny. Niby gin. mówi , że to jeszcze wcześnie i jest jeszcze czas ,żeby zarodek się rozwinął, ale ja się martwię. To 6 tydzień i nic nie widać- dziwne:-( :(

Venuss ja za bete placilam 32 zl- 27zl badanie i 5zlmpobranienkrwi, tak sobie to rozlozyli na rachuneczku, ktory dostalam;) Tylko ze to bylo robione w szpitalu, ale wiem, ze oni wysylaja czasem krew do diagnostyki wlasnie jak maja duzo zlecen. Wiec to chyba zalezy od miejsca w ktorym robisz? Skad jestes?

Za ciebie ivi rownież trzymam kciuki ;)
Princeseczka z OM 7+5, z usg 7+2. Termin na 8.11 [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Gratuluje ;) ja według OM dziś 6+5 tak mnie korci zeby isc do gin dzis ,ale wstrzymam sie do wtorku. zwlaszcza,ze slabo sie czuje, i meczy mnie wizja jechania do lekarza 40 minut tramwajem + 20 minut na dojscie

Mama czwórki nie ma w ogóle zarodka? To skonczony 6tc? Czy 6 leci?

Na opryszczke jak Joasia pisze. Pasta działa ale fakt długo to trwa a cynkowej nie uzywalam.

Netta kciuki trzymam, pewnie przeczytam po bo zaraz się zbieram..

Agulek a w każdym Alabie tyle samo? Czyli u mnie w Swarzędzu tez czy to jakoś podzielone jest. U umniejsza to jest dokładnie punkt pobrań. A później do Poznania jedzie chyba. Bo w Diagnostyce jakoś każdy inaczej płaci.

reklama
Za ciebie ivi rownież trzymam kciuki ;)
Princeseczka z OM 7+5, z usg 7+2. Termin na 8.11
emoji4.png
emoji4.png
emoji4.png
emoji4.png
emoji4.png

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Gratuluje ;) ja według OM dziś 6+5 tak mnie korci zeby isc do gin dzis ,ale wstrzymam sie do wtorku. zwlaszcza,ze slabo sie czuje, i meczy mnie wizja jechania do lekarza 40 minut tramwajem + 20 minut na dojscie
Jestem po wizycie. Rozczarowana jestem bo dalej nic nie wiem. Tylko pęchęrzyk na razie jest widoczny. Niby gin. mówi , że to jeszcze wcześnie i jest jeszcze czas ,żeby zarodek się rozwinął, ale ja się martwię. To 6 tydzień i nic nie widać- dziwne:-( :(
a kiedy mialaś ostatnia miesiaczke i jak dlugie masz cykle?

Do góry