reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Karola ja nie mam czegoś pidobnego ani teraz ani wcześniej. Nic przy tej okolicy nie odczuwam. Na początku tylko Mialam infekcje i to było wkurzające.
Nie za bardzo się w siebie wsluchujesz? Na piczatku tez tak robilam, jeszcze jak zajęcia Mialam mniej i polegiwalam..
Rozumiem, że ta ciąża jest bardzo ważna, szczegolnie jak długo wyczekiwana, ja na poprzednia czekalam pinad 7 lat..
Kurde, leżąc ciężko się odstresowywac..
Ja mam srobki jak mnie kluje, taka szpila czy to w pochwie czy podbrzuszu..

reklama
Karola kup sobie jeszcze magnez działa rozkurczowe ja cała ciaze brałam
Magnezin 3x1 .

Dorota jadę sama bez meza , wykupiłam sobie Jakiś czas temu szkolenie takie wlasnie w Poznaniu stad moja podroz :) dwa w jednym odpoczynek od rodziny i samorealizacja :)

Mama czwórki uważaj na siebie no ale
Tam u Ciebie to oczy trzeba mieć w ...

Ja w pociągu wlasnie trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty :)

Racja magnez, tez jem od początku i w poprzedniej. Działa rewelacyjnie. No i czasem sama świadomość przy pobolewaniach, ze wzięło się to czy tamto pimaga.

Dobry pomysł z tym magnezem. Powiem mężowi żeby mi kupił w aptece jakiś suplement z magnezem...

Może racja ze za bardzo się wsluchuje ale do wizyty u gin lekcewazylam różne bóle A teraz się boje. Narazie jest ok i tego się trzymam.

Dzien dobry
Ale piszecie, ledwo nadazam przeczytac
Ja sie dzis obudzilam ze spuchnietymi migdalami, czuje jakbym je miala zaraz polknac i boli bardzo. Kupilam sobie szalwie i bede plukac.

Odrzucilo mnie od kawy dziewczyny, w pierwszej ciazy tez tak mialam ze przez kilka tygodni nie moglam pic. Nie wiem jak teraz dam rade bo ja kawe uwielbiam a w dodatku pracuje w nocy i zawsze to jakis zastrzyk kofeiny zeby nie zasnac.

Lilith zaciekawilas mnie tym detektorem. Jak dotrwam to pewnie tez zainwestuje.

Dziewczyny... Nie możecie poprosić o zmianę zmiany? Naprawdę te nocki to nic dobrego. :(

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Milagros ja nie moge bo musimy z mezem pacowac na zmiany. Nie mam tutaj nikogo kto mi pomoze z corcia wiec jak on jest w pracy to ja musze byc w domu. Jeszcze 2,5 miesiaca i bede miala wieczne wakacje wiec bede spala w normalnych godzinach a na razie ograniczylam godziny wiec nie ma tragedi. Pracuje tak juz od 3 lat wiec jestem przyzwyczajona.

reklama
Mania super beta :)

Polis ja również pracowałam na noc, kilka lat, też byłam przyzwyczajona Ale to jest wg większości lekarzy niebezpieczne dla wczesnej ciąży. I martwi mnie ze Ty i samotnaja pracujecie na noc.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Do góry