reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Dagi- nie bardzo wiem jak to w UK odbywa, ale w PL gin. z reguły od razu przy plamieniach podają progesteron.Dziwne podejście personelu.Rozciągania... Na własną rękę brać luteinę to nie bardzo, przecież te leki chyba są na receptę.Może warto prywatnie jakiegoś lekarza znaleźć i uderzyć do niego.Nie rozumiem dlaczego USG na IP w takiej sytuacji nie zrobili.:crazy: Trzymaj się cieplutko.

reklama
Za 3 godziny wizyta a ja coraz bardziej sie stresuje! AAAAA! Trzymajcie kciuki! [emoji33]

f2w39jcgdz0az452.png
&&&&&& powodzenia !

Dagi potraktowali cie bardziej dziwnie, w Pl z takimi objawami to już byś w szpitalu leżała, ja wręcz przeciwnie jakbym miała możliwość to wzięłabym luteine lub dupka, biorę luteine od drugiego dnia jak zrobiłam test ciążowy, Lilith też bierze dupka sama.

Mania będzie dobrze, kciuki, pisz jak tylko będą wyniki, a o której mają być?

Kciuki za wizyty.

Mi niedobrze hi

Znacie metody na zaparcia?

Hej dziewczyny :)

Ja dziś w lepszym nastawieniu. Wczoraj po tym jak zaczęło mnie boleć zadzwoniłam do gin, od razu się nafaszerowałam dupkiem i nospą.. Dziś czuje się lepiej. Nawet brzuch mniej napięty niż wczoraj. Od wczoraj biorę podwójną dawke dupka 3x2 tabletki. Może uda mi się utrzymać mojego kropka (zbója :p) :)

Kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&

Wyniki mają być o 15 , ale wydaje mi się że beda szybciej, ostatnio były już o 13. Ide do koleżanki, bo zwariuje w domu.... do usłyszenia dziewczyny:)

Witam sie I Ja ale sie nie rozpisze.. Wymioty by były jak tylko wstalam z łóżka ale nie ma czym.. Boje się tknac cokolwiek i tez pobolewa bardziej od wczoraj wieczora..

Gosia nic mnie piersi nie bolą, w ciazy z cora Tragedia z synem tez nic. Nie stresuj sie.

Czy Wy czytacie starsze posty? Pisalysmy z Emka wczoraj o tych detektorach spiro a tu zas te same pytania..
Ja słuchałam od 9tc a można wcsesniej.

Dagi w ciazty z synem brałam lutke i wiedzieli o tym. Teraz biorę dupka i nie pow.bo nic im w sumie do tego.

Dorota śliwki?

Karola super, że masz lepsze samopoczucie! I tak trzymać.

Dagi, pobierz sobie babycenter. Tam dziewczyny zawsze coś starają się podpowiedzieć czy pomoc, jest też już wątek listopadowek..
Wczoraj też Czytalam, jak jedna pytała skąd tak dużo wczesnych scanow czy betek..

Witam nowa mamę, napusz coś o sobie :-)

Ostatnia edycja:
Lilith nie denerwuj się, ja zapytałam o detektor, wczoraj już nie miałam sil od tym pisać dziś oglądałam detektory i pisze ze od 12 tyg dlatego pytam.

Kciuki za wizytę, brzuch Cie boli?

Suszonych śliwek nie zjem a takich to jeszcze nie ma co nie?
Pije sok jabłkowy może pomoże

Lilith- lepszego samopoczucia życzę, oby mdłości szybko minęły. Co do starszych postów to owszem ja czytam , tylko czasem niestety pobieżnie, :zawstydzona/y:bo jak siadam po 1 dniu i mam 20 stron do nadrobienia to mnie lekkie przerażenie ogarnia;-) ;) Ruch na listopadówkach jak w ulu.

Dorota- dla mnie najlepszy naturalny środek na zaparcia to sok z kiszonej kapuchy. Sam sok- bez kapusty.Najlepiej z takiej swojskiej oczywiście, od kobitki na placu targowym bo ta w sklepach w woreczkach często ma więcej chemii niż soku:growl:.
Trzeba tylko uważać bo przedawkowanie może zakończyć się rozwolnieniem.

Karola- aż miło przeczytać taki post pełen optymizmu. I super, że humor dopisuje, oby tak dalej

reklama
Do góry