reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Po pierwsze mam torbiela (3 cm)
Po drugie macica się obkurcza co może prowadzić do poronienia
Miałam brać 3x1 dupka

Wczoraj bolało i zadzwoniłam. Kazała mi zwiększyć do 3x2 i no spa żeby rozkurczyc.

Hej dziewuszki :-)

Karola również w pierwszej ciąży miałam torbiel. Ale mi wtedy nic nie dawali. Dobrze że u Ciebie jest reakcja :-)

Któraś pytała na która wizyta. Na 14.30, pierwsza wchodzę o tyle dobrze, ale ze stresu już mnie skręca[emoji14]

A na zaparcia nie wiem co dobrze, ale jak ktoś zna jakiś super środek prócz wody z kapusty to chętnie się dowiem bo czasami Też mam problemy, ale to nie przez ciążę, wcześniej też tak miałam zazwyczaj przed miesiączka

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Jak się objawia ta obkurczajaca macica? Pisalam Ci, że też miałam torbiel i cora wyjść na świat nie chciała. Nue martw się :-)

No dziewczyny mam chyba nerwy dzis, mlody tez czasem mnie denerwuje.. Ciągnie mi się..za jakąś godzinkę się pozbieram chyba..może jeszcze prania powstawiam..ciężko się czymś zająć bo jak wstaje do mnie mdli..musze z miska siedzieć..
Dorota no teraz już lepiej. Ja mam problemy z plecami i one trochę falszuja realne bole.. Ale podbrzusze nieciekawie bolalo wieczorem i jeszcze rano..
Sok z suszonych śliwek jest też dobry.

Dominika nie miała mieć rano wizyty? Milczy coś..

Milagros Gosia chyba wizyta podobnie, ja na 13 ale to wasza 14..

Hmm taki jakbyś kamień w srodku miała? Albo jakby kto łomot Ci tam sprawił? Ja się tak na początku czułam..do tego pełna..
To jest coś innego niż stawianie macicy?

Takie bole jak na @ to większość z nas miała czy ma. Bądź dobrej myśli.

Takie mam wrażenie jakby się skurzcyla i w takim napięciu trzymala. Ten kamień to też dobre porównanie. Może to też z jej strony profilaktyczne działanie. Bo to moja pierwsza ciąża i długo wyczekiwana. Sama nam powiedziała ze skoro teraz jest to musimy ja utrzymac:)

reklama
Mam pytanie i sorry za dokładny opis. Mianowicie, czy wy też odczuwacie taki dziwny ni to ból, ni to ciągnięcie, ni mrowienie w rejonach warg sromowych i pochwy... Czasami aż w miejscu usiedzieć nie moge.

Do góry