reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Tak sie stresuje przed ta wizyta, ze mam lzy w oczach i brzuch mnie boli [emoji852]

f2w39jcgdz0az452.png

Gosiu nie stresuj się:) maluszek czuje nerwy :) wszystko będzie dobrze!! :)

Dorotka czemu wyrzuty sumienia :D w domu mam cały czas syf, nie ogarniam rzeczywistości nadal ;) dziś moja mama na weekend przyjedzie to trochę pewnie pomoże :):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Gosia, kciuki
Lilith i za całą resztę też kciuki. Czekam z niecierpliwością na wieści z wizyt.

No i 2 spotkanie z sedesem.

Właśnie m zadzwonil że wróci z pracy dopiero po godz 20, o 20 dzieci do spania więc cały armagedon na mojej głowie ech i jak tu odpoczywać.

Dziś na obiad robię ryż z jabłkami i cynamon i wczoraj bardzo mi się chciało na sama myśl a dziś na sama myśl mnie odrzuca hi

Ivi ;-)

Ja bylam na spacerku z mlodym a pozniej na ploteczkach u siostry na tarasie a.mlody pospal na swizym powietrzu.. maz juz jest, wiec zaraz zakupy, do babci i zleci dzien...

Ivi ja.Ciebie.tez bardzo podziwiam i zreszta wszystkie mamy, ktore maja juz dzieci,ale te co maja wiecej niz jedno to w ogole :-)

Dziewczyny wlasbie teraz jakos maja wizyty, a tylko jedna miala na rano calkiem..

Ja poki co nie tule sie z kibelkiem jak Wy, ale jesc nie.moge bo wszystko jest be :p

Dorota nie zazdroszcze ogarniania dzieci i to jeszcze jak tak zle sie czujesz :-\

Polis to uwazaj na soebie, dziewczyny maja racje, nocki nic dobrego... ale jak masz nocki tylko w week kiedy maz jest w domu to ma kto pilnowac dziecka to moglabys miec dzienne zmiany.. dobre zrozumialam?

Dorota nie moge isc na chorobowe, w UK nie ma czegos takiego. Dopiero gdybym wyladowala w szpitalu albo w ekstremalnych wypadkach mozna probowac wyprosic ale kiepsko to idzie. W pierwszej ciazy tak wymiotowalam ze nie dawalam rady wyjsc z domu i jak poszlam do lekarza to mi powiedzial ze ciaza to nie choroba i dam rade, zwolnienia oczywiscie nie dal.

AOB dzienne zmiany w weekendy tez odpadaja bo sobote maz pracuje co duga a w niedziele nie pracujemy.
Naprawde dziewczyny nie jest tak zle, ja w pracy glownie siedze i ogladam telewizje wiec sie nie przemeczam. Dam rade te dwa miesiace.

Ivi podziwiam ze ci sie chce, imponujesz mi.

A ja znowu mam niechcieja, nie moge sie za obiad zabrac i spanie mnie lamie. Spalam 2 godzin w nocy a i tak padam na twarz.

reklama
Do góry