reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Tak sie stresuje przed ta wizyta, ze mam lzy w oczach i brzuch mnie boli [emoji852]

f2w39jcgdz0az452.png

Gosiu nie stresuj się:) maluszek czuje nerwy :) wszystko będzie dobrze!! :)

Dorotka czemu wyrzuty sumienia :D w domu mam cały czas syf, nie ogarniam rzeczywistości nadal ;) dziś moja mama na weekend przyjedzie to trochę pewnie pomoże :):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Gosia, kciuki
Lilith i za całą resztę też kciuki. Czekam z niecierpliwością na wieści z wizyt.

No i 2 spotkanie z sedesem.

Właśnie m zadzwonil że wróci z pracy dopiero po godz 20, o 20 dzieci do spania więc cały armagedon na mojej głowie ech i jak tu odpoczywać.

Dziś na obiad robię ryż z jabłkami i cynamon i wczoraj bardzo mi się chciało na sama myśl a dziś na sama myśl mnie odrzuca hi

Ivi ;-)

Ja bylam na spacerku z mlodym a pozniej na ploteczkach u siostry na tarasie a.mlody pospal na swizym powietrzu.. maz juz jest, wiec zaraz zakupy, do babci i zleci dzien...

Ivi ja.Ciebie.tez bardzo podziwiam i zreszta wszystkie mamy, ktore maja juz dzieci,ale te co maja wiecej niz jedno to w ogole :-)

Dziewczyny wlasbie teraz jakos maja wizyty, a tylko jedna miala na rano calkiem..

Ja poki co nie tule sie z kibelkiem jak Wy, ale jesc nie.moge bo wszystko jest be :p

Dorota nie zazdroszcze ogarniania dzieci i to jeszcze jak tak zle sie czujesz :-\

Polis to uwazaj na soebie, dziewczyny maja racje, nocki nic dobrego... ale jak masz nocki tylko w week kiedy maz jest w domu to ma kto pilnowac dziecka to moglabys miec dzienne zmiany.. dobre zrozumialam?

Dorota nie moge isc na chorobowe, w UK nie ma czegos takiego. Dopiero gdybym wyladowala w szpitalu albo w ekstremalnych wypadkach mozna probowac wyprosic ale kiepsko to idzie. W pierwszej ciazy tak wymiotowalam ze nie dawalam rady wyjsc z domu i jak poszlam do lekarza to mi powiedzial ze ciaza to nie choroba i dam rade, zwolnienia oczywiscie nie dal.

AOB dzienne zmiany w weekendy tez odpadaja bo sobote maz pracuje co duga a w niedziele nie pracujemy.
Naprawde dziewczyny nie jest tak zle, ja w pracy glownie siedze i ogladam telewizje wiec sie nie przemeczam. Dam rade te dwa miesiace.

Ivi podziwiam ze ci sie chce, imponujesz mi.

A ja znowu mam niechcieja, nie moge sie za obiad zabrac i spanie mnie lamie. Spalam 2 godzin w nocy a i tak padam na twarz.

reklama
Do góry