Ja wróciłam od lekarza ale to napisze na wizytowym.
Kejti nie wiem do końca jak to jest ale w pracy i tak musisz powiadomić bo oni nie wiedza do kiedy umowa, wiec trzeba ich zawiadomić bo musza w systemie wprowadzić koniec L4. Mysle ze najlepiej zadzwoń do ZUS i kadrowej w pracy i sie dowiedz.
Co do opieki/ojcowskiego to ojcowski mozna wykorzystać kiedy sie chce, maksymalnie do ukończenia przez dziecko roku.
Mój bierze niby ojcowski i okolicznościowy i tyle. Praca za ważna i za duzo spraw gdyby go miesiąc nie było, w tym koniec listopada ma delegacje na 4 dni i leci znów:/ zobaczymy kiedy mała sie urodzi i jak to wyjdzie, ale na poród wybiega z pracy i jedzie do mnie niezależnie od dnia i godziny.
Joasia ja Ci współczuje, na pewno sie kochacie ale ja bym nie wytrzymała
czasem wiem ze mój duzo pracuje i wyjeżdża ale wiem ze sercem wolałby być z nami
Ja bym sie chyba nie potrafiła odnaleźć jakby praca była dla niego ważniejsza niz ja i Basia a teraz i Maleństwo.
Mi lekarza zapisał Aspargin dzisiaj czyli magnez i potas, ja w sumie skurczy nie mam ale mówi żeby brać
4x1 tabletka
Teraz leżę i odpoczywam. Pokłóciłam sie z tesciowa, ta mi działa na nerwy. Ech... będzie ciężarna denerwować.
Który Bepanthen ma plastikowa tubkę, bo ja tych metalowych tez nie lubię. A na sutki jakiś dobry krem macie, po którym nie trzeba myć zanim dziecko zacznie jeść?
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom