reklama
mama-czwórki
Fanka BB :)
Milia- faktycznie inny. Nie otwierałam Twojego linku i stąd to nieporozumienie. Ja zamówiłam krem, a w Twoim linku jest maść, którą stosowałam wiele, wiele razy u moich dzieciaków i też mogę ją z czystym sumieniem polecić- jest super.
Ja mam taki Linomag
http://www.tomi.pl/linomag-krem-z-t...lXnolWxoUcwAUsG76X51PGcVcyzkL7c2zUaAiQk8P8HAQ
Ja mam taki Linomag
http://www.tomi.pl/linomag-krem-z-t...lXnolWxoUcwAUsG76X51PGcVcyzkL7c2zUaAiQk8P8HAQ
Priinceseczka
Gaga-ja chodze prywatnie, a dzisiaj spakowalam Merci do torby. Mysle ze lekarz bedzie mile zaskoczony.
Gaga, ja nie, ale ja ogólnie jestem przeciwniczką "dowodów wdzięczności", choć jeśli ktoś czuje taką potrzebę, to jego sprawa.
Dentystce za leczenie zębów też nic nie daję w końcu To ich praca, a i tak chodzę prywatnie na wizyty.
Mamo czwórki, nie znam tego kremu, nawet nie wiedziałam, że mają z tlenkiem cynku, dobrze, że jak męża wysłałam kiedyś do apteki, to dali mu ten zielony, bo nie przyszło mi do głowy zapisać mu, że to maść, a nie krem A zazwyczaj kupuję i tak przez neta przy okazji innych zakupów.
Bepanthen tez jest dobry, ale jakoś mocno podrożał ostatnio, tez polecam przez neta kupować. Z tym, że wg mnie gorzej się rozsmarowuje i nie lubię takich tubek, bo czasem się dziurawią i krem wychodzi z różnych stron.
Dentystce za leczenie zębów też nic nie daję w końcu To ich praca, a i tak chodzę prywatnie na wizyty.
Mamo czwórki, nie znam tego kremu, nawet nie wiedziałam, że mają z tlenkiem cynku, dobrze, że jak męża wysłałam kiedyś do apteki, to dali mu ten zielony, bo nie przyszło mi do głowy zapisać mu, że to maść, a nie krem A zazwyczaj kupuję i tak przez neta przy okazji innych zakupów.
Bepanthen tez jest dobry, ale jakoś mocno podrożał ostatnio, tez polecam przez neta kupować. Z tym, że wg mnie gorzej się rozsmarowuje i nie lubię takich tubek, bo czasem się dziurawią i krem wychodzi z różnych stron.
gaga92
Milia ja też na początku ciąży zakładałam, że nic nie będę kupować bo w końcu i tak płacę za te wizyty ale, że sytuacja jest jak jest to wydaję mi się, że powinnam może nie nie że powinnam ale czuje taką potrzebę bo w końcu nie zostawiła mnie samej, załatwiła mi wizytę w krk i na każde badanie w Ujastku ona mi załatwia skierowanie od gina, który ma podpisaną umowę z NFZ żebym nie płaciła a jednorazowe echo serca to koszt 350 zł od prywatnego więc by się sporo tego uzbierało jak miałam już 3 a jeszcze jedno przede mną
MartiniM
Też chodzę prywatnie i jemu raczej nic nie będę dawacw podzience ale położonym jakies bombonierki chyba tak...Tez nie lubię tego okazywania wdzięczności ale im moze oslodze troche. Zależy jakie będą..
Ja też mam i linomag i bepanten ☺
Ja też mam i linomag i bepanten ☺
emalkadream
W sytuacji jak gaga rozumiem dowody wdzięczności. Ale przy normalnych wizytach płatnych nie małe pieniądze to na pewno nie. Moja nic nie dostanie bo mnie ostatnio wkurza [emoji6]
Jestem w trakcie 35 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji253][emoji480][emoji322]
Jestem w trakcie 35 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji253][emoji480][emoji322]
Joasia_1986
Mój gin też bierze sporą kase... No zobaczę jak to będzie. Jeśli bym rodziła na jego dyżurze, lub nawet wypadłoby mi z nim cc, po nieudanym sn, to wtedy sprezentuję mu zestaw kaw i herbat. Jak położne przy porodzie będą spoko, to pewnie też taką paczkę im się zostawi. No, ale narazie nie dzielę skóry na niedźwiedziu. Czas pokaże jak będzie.
No, a Bepanthen ja na allegro kupuję, chyba, że jest na promocji w rossmanie na karte rossnę, to wtedy tam, ale bardzo rzadko jest.
No, a Bepanthen ja na allegro kupuję, chyba, że jest na promocji w rossmanie na karte rossnę, to wtedy tam, ale bardzo rzadko jest.
O widzisz, Milagros, nie wiedziałam, że Bepanthen bywa też w tych miękkich, nie trafiłam jak dotąd. Czasem kupuję, żeby zmienić, poza tym tuba większa, to mam dłużej spokój z zakupami, ale ostatnio jakoś latem mi się skończył, a że kupowałam linomag dla młodej, to wzięłam więcej.
Gaga, tak jak napisałam, nic mi do tego, jeśli ktoś coś daje, ja po prostu nie czuję takiej potrzeby, poza tym tyle wydatków przy Małgosi, że szkoda by mi było, więc może i ze skąpstwa trochę
Gaga, tak jak napisałam, nic mi do tego, jeśli ktoś coś daje, ja po prostu nie czuję takiej potrzeby, poza tym tyle wydatków przy Małgosi, że szkoda by mi było, więc może i ze skąpstwa trochę
reklama
Bedemama!
Moderator
Milagros24, nika2000 -dzięki za wyjaśnienie. W moim przypadku monitor oddechu chyba by mnie stresował, więc wolę nie kupować.Moja położna stwierdziła, że jeśli nie będziemy używać kołderki czy ochraniaczy na szczebelki do łóżka to ryzyko śmierci łóżeczkowej jest prawie zerowe. Ale rozumiem mamy, które wolą się dodatkowo zabezpieczyć.
Basienkaaa87 chcesz, żeby dzidzia od początku spała w innym pokoju czy dopiero po jakimś czasie? Ja planuję tak do 2 miesięcy mieć synka u siebie w sypialni, a potem go odprawie do pokoju obok Przynajmniej taki mam plan, ale nie wiem czy moje matczyne uczucia mi na to pozwolą
Joasia_1986 współczuję sytuacji z mężem... Mi też hormony skaczą, przez co obrywają albo mąż albo zwierzaki domowe Doceniam plusy tej sytuacji, bo mąż ma niepowtarzalną okazję ćwiczyć cierpliwość.
Jeżeli zaczniesz rodzić w tygodniu to czy mąż nie może się zwolnić z pracy, żeby z Tobą być?
Kliska skąd bierzesz bibliografię do pracy??? Temat bardzo fajny, chociaż kompletnie nie wiedziałabym jak się za niego zabrać.
ivi strasznie przykra sytuacja. Ja na pewno bym poszła na pogrzeb teściowej. Uściski dla męża!!!
diabliczka00 - skąd dokładnie pochodzi mąż? Duża część mojej rodziny mieszka w lubelskim a ja w Lublinie kończyłam studia
Firana zazdroszczę!!!!
aob6 dzięki za link Widzę, że jestem jedną z ostatnich w kolejce do porodu Wysłałam Ci wiadomość na priv.
Dziewczyny, od kilku dni boli mnie dół brzucha tak jakby ktoś wbijał mi tam nóż. Ból pojawia się najczęściej w dzień i czasem w nocy. Trwa to dosłownie chwilę. Położna trochę zignorowała sprawę a ja się martwię czy to normalne? Dzisiaj zaczynam 34 tydzień...
Basienkaaa87 chcesz, żeby dzidzia od początku spała w innym pokoju czy dopiero po jakimś czasie? Ja planuję tak do 2 miesięcy mieć synka u siebie w sypialni, a potem go odprawie do pokoju obok Przynajmniej taki mam plan, ale nie wiem czy moje matczyne uczucia mi na to pozwolą
Joasia_1986 współczuję sytuacji z mężem... Mi też hormony skaczą, przez co obrywają albo mąż albo zwierzaki domowe Doceniam plusy tej sytuacji, bo mąż ma niepowtarzalną okazję ćwiczyć cierpliwość.
Jeżeli zaczniesz rodzić w tygodniu to czy mąż nie może się zwolnić z pracy, żeby z Tobą być?
Kliska skąd bierzesz bibliografię do pracy??? Temat bardzo fajny, chociaż kompletnie nie wiedziałabym jak się za niego zabrać.
ivi strasznie przykra sytuacja. Ja na pewno bym poszła na pogrzeb teściowej. Uściski dla męża!!!
diabliczka00 - skąd dokładnie pochodzi mąż? Duża część mojej rodziny mieszka w lubelskim a ja w Lublinie kończyłam studia
Firana zazdroszczę!!!!
aob6 dzięki za link Widzę, że jestem jedną z ostatnich w kolejce do porodu Wysłałam Ci wiadomość na priv.
Dziewczyny, od kilku dni boli mnie dół brzucha tak jakby ktoś wbijał mi tam nóż. Ból pojawia się najczęściej w dzień i czasem w nocy. Trwa to dosłownie chwilę. Położna trochę zignorowała sprawę a ja się martwię czy to normalne? Dzisiaj zaczynam 34 tydzień...