reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

jestem wsciekla normalnie bede wyc zaraz:wściekła/y:
siedze sobie na gg pisze z mojego marcina bratem a on z tekstem do mnie,ze na 25tydz to malo24cm i ze ich siostra miala duzo wiekszego bobasa i jak powiedzialam ze mam zapalenie nerki to z tekstem ze moga mi ja wyciac z jedna da sie zyc:angry:myslalam ze wsiade w samochod i tam pojade i go zabije gnoja!!!!jak mozna ciagle mnie porownywac do ich siostry przeciesz ja jestem mlodsza o 5lat od niej i do tego szczupla bardzo a ona zawsze lubila zjesc i nigdy nie miala niedowagi jak ja moj marcin tez szczuply bardzo jest a jej maz jest olbrzymi i jak tu z takimi ludzmi zyc:wściekła/y:

reklama
te 24 cm to jest chyba od główki do dupki, tak mi się wydaje, ale nie wiem co z tym może mieć wspólnego niedowaga czy nadwaga

U mnie w rodzinie ostatnio dwie urodziły i szkoda się porównywać bo jakbym zaczęła patrzeć ile one przytyły, jak duże były ich dzieci, jak się czuły w ciąży.... to bym zwariowała.
Każda kobieta, ciąża może być inna i trzeba patrzeć na siebie.. jak lekarz mówi że jest OK to ja mu wierze i tym się sugeruje :)

eve19 Nie rozumiem czym sie przejmujesz. Trzeba bylo napisac "Pozdrawiam i pa" i tyle.
Ja w ogole zauwazylam , ze sporo ludzi denerwuje sie zwyklymi malymi *******ami. A olac to.

tak od glowki do pupki to,ze jak ja jem to bardzo szybko moj zoladek to spala i ja jestem drobnej postury a dzieci w rodzicow wchodza a jej to w meza wszedl i duzy sie urodzil a ja zreszta zawsze jestem naj gorsza u nich bo mam19lat i za wczesnie na dziecko i wogole zawsze swoje 3grosze wrzuca:wściekła/y:
mglaczek nie da sie olac tego bo ciagle cos im nie pasuje juz mam dosc tego porownywania a w szczeolnosci mowienia ,ze sobie rady nie dam bo takie malutkie dziecko potrzebuje doswiadczonej kobiety do opieki a nie patrza na to ze opiekowalam sie nie raz dziecmi nawet sama noworodkami jak marcina kuzynka do szpitala pojechala z zapaleniem piersi to 4dni siedzialam z 1tygodniowym maluszkiem

Ostatnia edycja:
Nic nie poradzisz, na każdy ma swoje zdanie. Zastanawia mnie tylko dlaczego niektórzy czasem nie ugryzą się w język. W pt tekst jednej babki "Oj masz takie małe brzuszko, na 6m to coś jest nie tak", ja zbladłam bo przecież te ostatnie złe wieści i nie czułam ruchów

Czesc wszystkim po dlugotrwalej nieobecnosci. Dzis wrocilam z wakacji z Egiptu bylismy tam 2 tyg bardzo dobrze sie czulam i czuje :) wakacje udane.pozdrawiam

Zastanawia mnie tylko dlaczego niektórzy czasem nie ugryzą się w język. W pt tekst jednej babki "Oj masz takie małe brzuszko, na 6m to coś jest nie tak", ja zbladłam bo przecież te ostatnie złe wieści i nie czułam ruchów
Tak samo u mnie-moja znajoma,która ma dwójkę maluchów-za każdym razem jak się widzimy mówi,że taki mały brzuch mam,że mało jem i w ogóle...Drażni mnie strasznie takie gadanie...:eek:
Wkońcu jesteśmy pod opieką lekarzy,więc jakby było coś nie tak to napewno zostały byśmy o tym poinformowane...;-)

Ostatnia edycja:
reklama
eve19- ten twój szwagier widzę, że jest wielkim znawcą ginekologiem-położnikiem :-D Ja zawsze gaszę takich ludzi, że mam większe zaufanie do swego lekarza, skoro mowi, że jest ok to przystaje przy jego opini. Niestety kobieta w ciąży martwi się 2 razy bardziej "dobrymi radami" ludzi, którzy nie mają pojęcia i tylko palną coć co się im wydaje. Raz mi nawet lekarz powiedział " Musi pani wybrać kogo opinia jest dla pani ważniejsza, moja- doświadczonego lekarza,po szkolach itp., czy koleżanki, ciotki, ogólnie osob 3-cich, kórzy kompletnie nie znają sie na fachu" A ja na to ..:sorry: YYyy Racja!

Do góry