reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

mnie to w krzyżu okropnie boli;/ też pozycji nie mogę sobie znaleźć, ale chyba najlepiej jest jak leżę na plecach:) jak siedzę na kompie to co 10 minut odchodzę pochodzić troszkę albo poleżeć i tak przez cały dzień, w jednym miejscu długo nie wysiedzę;/

reklama
no ja np mam co miesiac a teraz to jesli sa jakies komplikacje z miejsca polozna dzwoni i ustala wizyte a jest u nas dziewczyna z tylko opuchnietymi nogami i co poltora tyg ma usg wczoraj z nia rozmawialam i to jej 1ciaza jest walijka ale powiedziala,ze tu kazda dziewczyne inaczej traktuja!!jestes mila to i oni sa mili jak wszedzie w sumie tyle ,ze jak powiesz tylko ,ze cos tam cie boli tu nie czujesz ruchow dzidzi to z miejsca u nas wysylaja do szpitala moze dla tego,ze u nas maly szpital jest ale watpie przeciesz tyle dziewczyn jak wczoraj bylam bylo i tak gadalysmy to mowily ,ze wlasnie zwracaja uwage na zdrowie odrazu i ja jak mnie cos boli tez musze dzwonic do szpitala naszego od razu i moge wtedy poprosic o wizyte albo podstosowac sie do ich zlecen!!

elzu tylko to jest denerwujace jak nastawia mi budzik w tel patrze a tam przypomnienie znowu nie zapomnij o antybiotyku wlasnie przed chwilka sie mi wlaczyl hehe dla mnie to juz smieszne jest zapatrzony i zakrecony hehe

edytka a ja tez tak mialam bole i okazalo sie ze nerki ale wczesniej znowu sama lazilam za marcinem zeby mi masaz zrobil i pomagalo bardzo mi a na plecach nie radze lezec lepiej polozyc sie w pozycji na prawym boku i za plecy zwinieta koldre polozyc wtedy idealnie sie lezy

Ostatnia edycja:
Dobrze że piszecie coś o bólu pleców, co na to pomaga ;( !?
Ja mam dziś za sobą całą noc nie przespaną ;(
Do 2 męczyła mnie zgaga, potem zasnęłam na pół godziny i zbudził mnie taki ból pleców (tak w dole, właśnie tak jakby nerki) :/ Obudziłam mojego Tomka i musiał mnie w nocy masować i taką maścią mnie posmarował rozgrzewającą, opatuliłam się pieluchą i tak mnie to grzało do rana że masakra, ale teraz trochę lepiej ...
Martwię się, moja koleżanka miała w ciąży problem z nerkami i potem po porodzie miała problemy z karmieniem małej ;(

kami idz z tym na biegach do lekarza ja mialam taki bol ,ze az mi cala prawa strona spuchla spac nie moglam plakalam ,zwijalam sie z bolu i poszlam jak juz ledwo chodzilam dostalam antybiotyki i paracetamol do tego proszki jakies blee ale nie lekcewarz tego bo mozesz sobie krzywde zrobic straszna.slyszalam,ze od nerek mozna miec plamienie albo krwotoki jak sie zaniedba wiec lec szybko poki to pierwszy bol byl i pij duzo wody,sokow z witaminkami

najpierw idz do pediatry ,a pozniej do gineologa z recepta i zapytaj czy te leki mozesz brac i nie zaszkodza on ci powie a pozniej wykup recepte wydaje mi sie,ze nie powinno byc wiekszego problemu z lekami bo mozesz dostac takie tabletki zolte jak ja bylam mala to je bralam nie sa szkodliwe ale pomagaja taki antybiotyk tylko ,ze slabszy w dzialaniu dla dzieci

Ufffff dziewczyny dzięki za rady. zaraz po porannym poście na BB najadłam się cukru i poleżałam na plecach i jest stukanie. Skubane ale mnie wystraszyło. ZALGOL widocznie tak musiało być kopało mnie w pęcherz bo co godzinkę latałam jak nigdy, takie parcie, plecy też bolały toby pasowało na kopniaki w kręgosłup. Przeziębiona nie jestem więc nerki i korzonki odpadają. Ale wiecie starch jak diabli, o znowu się przesuwa. Lubi Was :))))))
IXI co ty Kochana musiałaś przeżyć, o matko, ale cieszę się że jest dobrze. Dbaj i wypoczywaj.
KAMI idź do lekarza jeśli tak strasznie boli, lekkie bóle można przeczekać ale nie takie. Po co masz się męczyć

Zrobiłam pranie i teraz wezmę się za kurze bo widać je z mebli, skąd to się bierze....

Jeszcze jutro i mąż mnie zobaczy w pn, ciekawe jaka będzie mina, przez miesiąc urosłam hoho

trusia mina mu zblednie na pewno tylko teraz bedzie musial bardzo sie toba zaopiekowac po tym miesiacu hehe ooo moj maluszek wlasnie kopnal bo baranki za oknem sa ktos w przyczepie ma i sobie becza smrody paskudne!!!wiecie nigdy nie myslalam,ze bede miala taki obrzydznie do baranow w polsce sa fajne baranki zadbane az milo a tu chodza takie pomalowane farbami do tego smierdza i sa strasznie brzydkie bllle:szok:

Trusia77 moj maluch tez mnie tak raz przestraszyl i nic nie pomagalo (slodkie, zimne, oddychanie itd), na szczescie po kilku godzinach strachu zaczal sie wiercic i odetchnelam :)

reklama
Ixidixi fajnie że wszystko ok. Strachu troche było ale dobrze się skończyło :)

Trusia ciesze się, że maluszek się poruszył. Chyba z niego taki leniuszek jak z tego mojego po lewej. :)

Do góry