reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

reklama
Witam w ten piękny poniedziałkowy poranek!
Ale ciężko było wstać do pracy.
Ale się uśmiałam z tych niektórych przesądów :-). Słyszałam jeszcze taki, że kobieta w ciąży nie powinna wieszać prania na, bo dziecko urodzi się owinięte pępowiną.
A z tym spaniem, to ginekolog mówił mi tylko, że nie mogę spać na wznak i tyle.

Witam :)
Ale tu cisza....jak makiem zasiał.
Nie pisałam nic wczoraj, bo mieliśmy ciekawą niedzielę. Wykańczamy pokoik dla małego, i wczoraj pojechaliśmy po drzwi do Castoramy. Ale przy okazji mieliśmy wymienić pompę na inną. Więc stoimy w kolejce do zwrotów towarów, rozmawiamy sobie z eMkiem, aż tu nagle padłam na ziemię jak długa........jakbyście widzieli minę mojego męża......mieliśmy wózek taki długi, no bo 2 pary drzwi a on głuptasek mnie na ten wózek położył....i zbiegowisko gotowe, zamiast mi dostarczyć powietrza to się 50 osób zebrało, i poszła fama że ciężarna rodzi. No to się zdenerwowałam, wstałam z tego wózka, eMek dostał zjebkę że nawet dyskretnie nie można se zemdleć i poszłam po te cholerne drzwi.....
A resztę niedzieli upłynęło na pytaniach: jak się czujesz? nie słabo ci? podać ci coś? przynieść? i tak dalej.......
Jedyny pozytyw że drzwi kupione :D

przepraszam,ze tyle nie pisalam. w ten ostatni piatek czulam po raz ostatni ruchy mojej coreczki a w sobote stwierdzono brak akcji serca. nadal czekamy na porod, poniewaz mam sskurcze ale nie rozwarcie. drogie mamusie mam nadzieje ze wasze malenstwa urodza sie zdroawe i beda mialy szanse poznac wasza milosc.

malamrowka.....Boże, tak mi przykro, współczuje Ci z całego serduszka......
[*] dla Twojego aniołka córeczki.......nie mogę w to uwierzyć.....

malamrowka1100
Odp: Listopad 2010

przepraszam,ze tyle nie pisalam. w ten ostatni piatek czulam po raz ostatni ruchy mojej coreczki a w sobote stwierdzono brak akcji serca. nadal czekamy na porod, poniewaz mam sskurcze ale nie rozwarcie. drogie mamusie mam nadzieje ze wasze malenstwa urodza sie zdroawe i beda mialy szanse poznac wasza milosc.

Kochana,bardzo mi przykro. Nie potrafię sobie nawet wyobrazić co czujesz. Takie rzeczy nie powinny nas spotykać.
Zapalam światełko dla Twojej córeczki. [*]

reklama
Do góry