reklama
Witam Was kochane, byliśmy w szpitalu na jednorazowej pomocy ped. i w koncu tafiłam na kompetentnego lekarza, od razu stwierdził, że to bakteria, przepisał masę leków :antybiotyk, osłonowy, wapno, wit C, syrop,i mam podmywać go kwasem bornym i w końcu widzę poprawę, wręcz o kilka tonów czerwieni w dół i czuje, że zwalczymy to cholerstwo.
Podajecie dzieciom jakieś witaminki?
Podajecie dzieciom jakieś witaminki?
Trusia77
Fanka BB :)
85asia nadziob może się wykluje
Agrafka to super, ja daję vibomil, ale nie codziennie, jak się skończy mam tran
Agrafka to super, ja daję vibomil, ale nie codziennie, jak się skończy mam tran
mamolka
Asia- a masz dzisiaj wizytę u lekarza?? Może na ładne oczy zrobi ci lekki masaż szyjki co z pewnością przyspieszy poród
asiulkaa
Dzien dobry U nas dzis slonecznie i jak na te pre roku cieplo, wiec jemy obiadek i wybywamy na spacer
Agrafka super, ze w koncu znalezliscie przyczyne tej wysypki. Teraz bedzie juz tylko lepiej Co do witamin my dajemy multisanostol.
mamaola no mi akurat masaz szyjki nie bardzo pomogl Mimo sporego rozwarcia i tekstu mojego lekarza, ze teraz to juz na bank urodze w ciagu 24h tak sie nie stalo.
Widze, ze mamy dzieciaki w prawie jednakowym wieku;-)
Agrafka super, ze w koncu znalezliscie przyczyne tej wysypki. Teraz bedzie juz tylko lepiej Co do witamin my dajemy multisanostol.
mamaola no mi akurat masaz szyjki nie bardzo pomogl Mimo sporego rozwarcia i tekstu mojego lekarza, ze teraz to juz na bank urodze w ciagu 24h tak sie nie stalo.
Widze, ze mamy dzieciaki w prawie jednakowym wieku;-)
Ostatnia edycja:
Trusia77
Ja stawiam na sex, przeciez to przyjemne, a podobno masaż szyjki nie bardzo. A tarmoszenie sutków? Jej 85asia stresuję się twoim porodem, no dobra teraz to niech już wychodzi, starczy tego, na święta ma już być dwutygodniówka, żeby w gości jechac
85asia
Dzięki kochane za wsparcie...
Mamolka w tym moim szpitalu to nie są chętni do wywoływania porodu. Stawiają na nature.
Trusia jest zasada 3xS spacer, schody, sex. Spacer zaliczyłam 1,5h. Po schodach też się przeszłam kilka razy. Teraz jeszcze został sex, tylko jakoś mąż nie ma mocy. Muszę go zmobilizować...
Agrafka dzięki za takie wywoływanie porodu...
A swoją drogą byłam dziś u takiej fajnej starszej lekarki. Z jej wyliczeń termin wyszedł na 7 grudnia. Bardzo mnie uspokoiła. Powiedziała, że przecież dzidzia jest pod intensywnym nadzorem, że z badań wynika iż ma się dobrze. Te powtórki ktg są po to by mieć 100% pewności, ze mała ma się ok. A ona już dobrze wie kiedy ma pierwszy raz przytulić mamę.
Jednak swoją drogą to zazdroszczę mamom, które rodzą w 38 tc. Poza tym ta natura jest niesamowita. Jakiś czas temu pisałam iż boję się porodu. Potem, że będę tęsknić za Olkiem i nie wiem jak dam radę. Dziś już się nie boję ani porodu ani o Olka. Chcę już tylko urodzić.
Mamolka w tym moim szpitalu to nie są chętni do wywoływania porodu. Stawiają na nature.
Trusia jest zasada 3xS spacer, schody, sex. Spacer zaliczyłam 1,5h. Po schodach też się przeszłam kilka razy. Teraz jeszcze został sex, tylko jakoś mąż nie ma mocy. Muszę go zmobilizować...
Agrafka dzięki za takie wywoływanie porodu...
A swoją drogą byłam dziś u takiej fajnej starszej lekarki. Z jej wyliczeń termin wyszedł na 7 grudnia. Bardzo mnie uspokoiła. Powiedziała, że przecież dzidzia jest pod intensywnym nadzorem, że z badań wynika iż ma się dobrze. Te powtórki ktg są po to by mieć 100% pewności, ze mała ma się ok. A ona już dobrze wie kiedy ma pierwszy raz przytulić mamę.
Jednak swoją drogą to zazdroszczę mamom, które rodzą w 38 tc. Poza tym ta natura jest niesamowita. Jakiś czas temu pisałam iż boję się porodu. Potem, że będę tęsknić za Olkiem i nie wiem jak dam radę. Dziś już się nie boję ani porodu ani o Olka. Chcę już tylko urodzić.
Ostatnia edycja:
reklama
diablica3010
mama na cały etat
asia jak by nie było powodzenia i zdrówka dla Ciebie i twojej kruszyny...trzymam kciuki