reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2010

reklama
Witam Was kochane, byliśmy w szpitalu na jednorazowej pomocy ped. i w koncu tafiłam na kompetentnego lekarza, od razu stwierdził, że to bakteria, przepisał masę leków :antybiotyk, osłonowy, wapno, wit C, syrop,i mam podmywać go kwasem bornym i w końcu widzę poprawę, wręcz o kilka tonów czerwieni w dół i czuje, że zwalczymy to cholerstwo.
Podajecie dzieciom jakieś witaminki?

Dzien dobry:) U nas dzis slonecznie i jak na te pre roku cieplo, wiec jemy obiadek i wybywamy na spacer:tak:
Agrafka
super, ze w koncu znalezliscie przyczyne tej wysypki. Teraz bedzie juz tylko lepiej:tak: Co do witamin my dajemy multisanostol.
mamaola
no mi akurat masaz szyjki nie bardzo pomogl:no: Mimo sporego rozwarcia i tekstu mojego lekarza, ze teraz to juz na bank urodze w ciagu 24h tak sie nie stalo.
Widze, ze mamy dzieciaki w prawie jednakowym wieku;-)

Ostatnia edycja:
Ja stawiam na sex, przeciez to przyjemne, a podobno masaż szyjki nie bardzo. A tarmoszenie sutków? Jej 85asia stresuję się twoim porodem, no dobra teraz to niech już wychodzi, starczy tego, na święta ma już być dwutygodniówka, żeby w gości jechac

Dzięki kochane za wsparcie...
Mamolka w tym moim szpitalu to nie są chętni do wywoływania porodu. Stawiają na nature.
Trusia jest zasada 3xS spacer, schody, sex. Spacer zaliczyłam 1,5h. Po schodach też się przeszłam kilka razy. Teraz jeszcze został sex, tylko jakoś mąż nie ma mocy. Muszę go zmobilizować...
Agrafka dzięki za takie wywoływanie porodu...
A swoją drogą byłam dziś u takiej fajnej starszej lekarki. Z jej wyliczeń termin wyszedł na 7 grudnia. Bardzo mnie uspokoiła. Powiedziała, że przecież dzidzia jest pod intensywnym nadzorem, że z badań wynika iż ma się dobrze. Te powtórki ktg są po to by mieć 100% pewności, ze mała ma się ok. A ona już dobrze wie kiedy ma pierwszy raz przytulić mamę.
Jednak swoją drogą to zazdroszczę mamom, które rodzą w 38 tc. Poza tym ta natura jest niesamowita. Jakiś czas temu pisałam iż boję się porodu. Potem, że będę tęsknić za Olkiem i nie wiem jak dam radę. Dziś już się nie boję ani porodu ani o Olka. Chcę już tylko urodzić.

Ostatnia edycja:
Asia kurczę ja bym się bała jednak.....nie ma możliwości naciskania na lekarzy? Potem okaże się że dzidzia za duża i cc trza będzie robić a wiadomo że sn lepsze.

reklama
Do góry