reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

trusia- nie zeszło jeszcze, smaruję mu maścią, wietrzę pupę ostatnio często łazi w samych rajtkach i ciągle mu przebieram bo siura. jeszcze sobotnia dermatolog nie odbiera, ale podobno przyjmuje między 13 a 14, więc wbiję sie do gabinetu, jak nie to do szpitala znów (w przychodni u nas się zarejestrować to krzyż pański)
A dlaczego nie możesz? chrapie? czy cierpisz na bezsenność?

reklama
Tygrysku 3mam kciuki za odcyckowanie jesli tego chcesz oczywiscie. choc prawda jest taka, ze im dziecko starsze tym bardziej kumate i tym ciezej je odstawic. A na tym forum, tzn z tych dziewczyn ktore pisza chyba jednak jestes juz jedyna karmiaca:tak:

Asiu
3mam kciuki. To juz na pewno lada dzien. Wyglada na to, ze jednak ten termin z konca listopada nie byl wlasciwy, bo tak dlugo to sie w ciazy na pewno nie chodzi:no:

Trusiu mowisz, ze strzelce sa uparte? A ja myslalam, ze skropiony jak ja:-D Zreszta moj malzon to waga, a tez mega uparty. A dzieciaki strzelce, takze czuje ze ciezko moze byc;-)

Agrafko no to czekamy teraz na nasze dzieciaczki. Choc czuje, ze Twoj Damianek pjdzie szybciej niz moja kluska:tak: A z ta wysypka wspolczuje:-( Mam nadzieje, ze maly jakos bardzo nie cierpi przez to. Probowalas clotrimazolu? U nas pomaga na tego typu problemy.

Ja sprzatam od rana i pewnie do wieczora mi zejdzie. Jezu czasem marze o malym mieszkanku, 2 godzinki i byloby po sprzataniu, a tu nie zaczne gory, a na dole dzieciaki zdarza juz nabalaganic:sorry2:

Tygrysku zagłosowane :)
asia współczuję Ci,ze nadal w dwupaku ale teraz to juz na pewno nie długo. Jaki Ty miałaś termin a usg pomiędzy 11 a 14 tyg? Podobno wtedy jest najbardziej wiarygodny.
asiulka,agrafka Natasha też jeszczee nie chodzi. wstaje,przy ławie kroczki stawia ale sama to nawet się jeszcze puścić boi aby postać chwilkę bez trzymania.

Hej kochane!
U nas nadal nic. Dziś na ktg skurczy brak, a mała ma się ok.
Mi też się wydaje, że ta ciąża trwa niewiadomo ile.
Mój termin z 12 tyg to 4 grudnia. Ale mówiłam Wam, że lekarze mają swoje wyliczenia, każdy inaczej. Mój ostatni termin to 9 grudnia i jak tylko ktoś próbuje coś przeliczać to się złoszczę i mówie, że 9 to 9 i tego sie trzymajmy.
Jeszcze 2 tyg temu były obawy, że dziecko jest malutkie. Teraz słyszę, że mam duży brzuch i czy dam rade urodzić sn.. Najwidoczniej mała ma jeszcze jakis powód żeby sobie posidzieć u mamy.
Trusia ja tam lubie się kłócić z moim M, bo potem się godzimy :-D.
Będzie strzelec. Jeszcze się nie urodziła, a już jest uparta :-D.
Agrafka dobrze, że naareszcie trafiłaś na mądrego lekarza. Oby antybiotyki pomogły. Biedny Damian...

Asia bo mrozi i czeka na lepszą pogodę hihi A moze i ten 13ty.. mi sie jakoś podoba ta data, choć pewnie tobie najbardziej to ten 4.12. Kochana wysypiaj się i jedz na zapas :) juz niebawem, napewno do świąt, przy stole będziecie juz w komplecie

Hej :-) mały poszedł z dziadkiem na spacer więc mam chwilę czasu dla siebie.
85asia ale masz nieprzewidywalną końcówkę tej ciąży :happy2: ale już niedługo maleństwo będzie z wami. Może mała czeka na śnieg :-D
Agrafka biedny Damianek mam nadzieję, że szybko mu to przejdzie.
Trusia jak tam sytuacja z mężem? Pogodziliście się już?

Dziękuję wszystkim za głosowanie na Krzysia :-)

Proszę głosujcie na Krzysia i Olgę WIELKI FINA�

reklama
Do góry