reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2010

trusia- nie zeszło jeszcze, smaruję mu maścią, wietrzę pupę ostatnio często łazi w samych rajtkach i ciągle mu przebieram bo siura. jeszcze sobotnia dermatolog nie odbiera, ale podobno przyjmuje między 13 a 14, więc wbiję sie do gabinetu, jak nie to do szpitala znów (w przychodni u nas się zarejestrować to krzyż pański)
A dlaczego nie możesz? chrapie? czy cierpisz na bezsenność?

reklama
Tygrysku 3mam kciuki za odcyckowanie jesli tego chcesz oczywiscie. choc prawda jest taka, ze im dziecko starsze tym bardziej kumate i tym ciezej je odstawic. A na tym forum, tzn z tych dziewczyn ktore pisza chyba jednak jestes juz jedyna karmiaca:tak:

Asiu
3mam kciuki. To juz na pewno lada dzien. Wyglada na to, ze jednak ten termin z konca listopada nie byl wlasciwy, bo tak dlugo to sie w ciazy na pewno nie chodzi:no:

Trusiu mowisz, ze strzelce sa uparte? A ja myslalam, ze skropiony jak ja:-D Zreszta moj malzon to waga, a tez mega uparty. A dzieciaki strzelce, takze czuje ze ciezko moze byc;-)

Agrafko no to czekamy teraz na nasze dzieciaczki. Choc czuje, ze Twoj Damianek pjdzie szybciej niz moja kluska:tak: A z ta wysypka wspolczuje:-( Mam nadzieje, ze maly jakos bardzo nie cierpi przez to. Probowalas clotrimazolu? U nas pomaga na tego typu problemy.

Ja sprzatam od rana i pewnie do wieczora mi zejdzie. Jezu czasem marze o malym mieszkanku, 2 godzinki i byloby po sprzataniu, a tu nie zaczne gory, a na dole dzieciaki zdarza juz nabalaganic:sorry2:

Tygrysku zagłosowane :)
asia współczuję Ci,ze nadal w dwupaku ale teraz to juz na pewno nie długo. Jaki Ty miałaś termin a usg pomiędzy 11 a 14 tyg? Podobno wtedy jest najbardziej wiarygodny.
asiulka,agrafka Natasha też jeszczee nie chodzi. wstaje,przy ławie kroczki stawia ale sama to nawet się jeszcze puścić boi aby postać chwilkę bez trzymania.

Hej kochane!
U nas nadal nic. Dziś na ktg skurczy brak, a mała ma się ok.
Mi też się wydaje, że ta ciąża trwa niewiadomo ile.
Mój termin z 12 tyg to 4 grudnia. Ale mówiłam Wam, że lekarze mają swoje wyliczenia, każdy inaczej. Mój ostatni termin to 9 grudnia i jak tylko ktoś próbuje coś przeliczać to się złoszczę i mówie, że 9 to 9 i tego sie trzymajmy.
Jeszcze 2 tyg temu były obawy, że dziecko jest malutkie. Teraz słyszę, że mam duży brzuch i czy dam rade urodzić sn.. Najwidoczniej mała ma jeszcze jakis powód żeby sobie posidzieć u mamy.
Trusia ja tam lubie się kłócić z moim M, bo potem się godzimy :-D.
Będzie strzelec. Jeszcze się nie urodziła, a już jest uparta :-D.
Agrafka dobrze, że naareszcie trafiłaś na mądrego lekarza. Oby antybiotyki pomogły. Biedny Damian...

Asia bo mrozi i czeka na lepszą pogodę hihi A moze i ten 13ty.. mi sie jakoś podoba ta data, choć pewnie tobie najbardziej to ten 4.12. Kochana wysypiaj się i jedz na zapas :) juz niebawem, napewno do świąt, przy stole będziecie juz w komplecie

Hej :-) mały poszedł z dziadkiem na spacer więc mam chwilę czasu dla siebie.
85asia ale masz nieprzewidywalną końcówkę tej ciąży :happy2: ale już niedługo maleństwo będzie z wami. Może mała czeka na śnieg :-D
Agrafka biedny Damianek mam nadzieję, że szybko mu to przejdzie.
Trusia jak tam sytuacja z mężem? Pogodziliście się już?

Dziękuję wszystkim za głosowanie na Krzysia :-)

Proszę głosujcie na Krzysia i Olgę WIELKI FINA�

reklama
Do góry