reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2010

reklama
Witajcie :-)Krzyś od wczoraj już jest lepszy, fajnie się bawi i już tak nie marudzi. Jeżeli chodzi o ząbki to ma 6 ale wkrótce będą następne bo dziąsełka już bardzo napuchnięte.
Asiulkaa dalej karmię piersią już chyba jako jedyna na tym forum ale nie mam wyjścia bo Krzyś nie chce pić z żadnej butelki, kubka niekapka czy innych wynalazków. Uczymy się pić ce szklanki. jak już to opanuje to będę mogła pomyśleć odstawieniu od piersi. Krzyś też ma takie dni, że chodzi tylko za mną, woła mama i ciągnie mnie za spodnie :-):-)czasami to nawet nie umiem mu się wymknąć do łazienki :happy2: już taki z niego syneczek mamusi :tak:

Hej!
Ja nadal zapakowana.
Byłam dziś na ktg. Znów im się zapis nie podobał i odesłali na IP na kolejny. Trwał prawie 1,5 h. Masakra. Naszczęście odesłali do domu, bo zatanawiali się czy nie sostawić na patologi. Okazało się, że mam skurcze niereguralne i rozwarcie na 2,5 cm. Jutro znów na zapis. Trzymajcie kciuki, bo to chyba tuż tuż.

Asia- no no trzymam kciuki- powiew porodówki tuż tuż :)
A może 13sty ??? 13 grudzień- 30. rocznica wprowadzenia stanu wojennego, no i będą o tym co roku trąbić i nikt nie zapomni :) , 13 miesięcy różnicy między dziećmi...może właśnie będzie to szczęśliwa 13-stka :)
Twoja ciąża to najdłuższa z mi znanych, więc co tam 4 dni :p żartuję POWODZENIA

Ostatnia edycja:
asiulka- mój też jeszcze nie chodzi..
Ja mam doła.. plamki z jąderek i pachwinek Damianka są uparte i nie zapowiada się, aby chciały zejść, do tego na końcówce siusiaczka zrobiło się grubsze zaczerwienienie jak lekko przycisnęłam to wzdrygnął i spojrzał na mnie błagalnym wzrokiem i tak jakby zapiszczał. Zauważyłam to niedawno jak po kąpieli zakładałam mu pampka. Przewertowałam już strony dermatologów w Legnicy którzy przyjmują w soboty. koniec ze zbywaniem pediatrów. bo mam już 3 inne maści i.. ehh załamka :-(

reklama
Do góry