reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Asiu ja wymiotowałam przez całe 3 miesiące i mimo to kilogramy przybyły bo rano jeść nie mogłam za to od południa miałam
takie ssanie w żołądku że aż ból czułam jednak na samymy początku to znaczy pierwsze 3-4 tyg nie miałam apetytu
i było 61kg ale potem się zaczęło!!
Teraz mdłosci nie ma i już bóli żołądka z głodu też nie mam staram sie jadac regularnie, dużo warzyw, owoców, ciemne pieczywo zupki warzywne
ale mimo to waga przybywa ale co tam brzusio fajnie rośnie i jest jak dla mnie wielki już nie ukryje ciąży :) nawet jak staram sie brzusio wciągnąć :p

Hehhe, ja to juz pare lat temu nauczylam sie chodzic z wciagnietym brzuchem:p
Teraz wszyscy mowia, ze nic po mnie nie widac, jak kupwalam sobie ostatnio spodnie dresowe, pani w sklepie mowi, ze dobre, ze ladnie, ja sie smaialam, ze na razie tak, ale co bedzie za 2-3 miesiace. Dopiero po chwili zrozumiala o czy mowie i stwierdzila, ze nic a nic nie widac. Bo tak faktycznie to nie widac, mi niestety wchodzi bardziej w boczki, rozkalda sie rowno, wiec nie widac tak mocno brzuszka. Kumpele z pracy codziennie mnie ogladaja i mowia, ze jak chyba oszukuje, ze wcale nie jestem w ciazy, ze w 4 miesciacu to juz powinno byc mocniachno widac:)
Pewnie jak mnie wypchnie w 5-6 miesiacu to dopiero sie wszyscy zdziwia:)
A wlasnie moj szef przed sekundka mi powiedzial, ze Asia to z dnia na dzien pieknieje:) No prosze!!

fajnie w koncu nie tylko ja tyje jest nas wiecej:))))
dobrze ze tu jestescie dziewczyny ;) ;D ;D ;D ;D
fajnie przezywac swoja ciaze z innymi dziewczynami,ktore wiedza o co chodzi(jak mowie np.ze to 18 tydzien:))i nie pytaja "no tak ale miesiac ktory?":))
caluski dla Was i bobaskow :laugh: :laugh: :laugh:

A Ja przytyłam narazie 4 kg:-) ale i tak po mnie nic nie widać ale brzusio robi się zoraz bardziej okrąglutki

Kasiu najlepiej jak mówiłam komuś ze jestem w 8 tyg ciaży a ktoś mnie pytał czy znam już płeć ;D
Tylko przyszłam mama zrozumie przyszłą mamę :D

Bo my ciężarówki mamy teraz swój wewnętrzy zupełnie inny swiat ale mi jest bardzo w nim dobrze!!

Jutro mamy w Gdańsku koncert Jarra chciałam iść ale mam wizytę o 18.30 i raczej nie wyrobiłabym sie na koncert, poza tym bedzie tłok na maksa
zgadnijcie co wybrałam .... ;D wolę popatrzeć na mojego maluszka na czarno-białym ekranie niż posłuchać na żywo muzyki Jarra którą bardzo
lubię!! Ach serce matki .....

A tak propos Misiu pamiętam że byłaś w ciąży dokładnie tyle tygodni i dni co ja ale widzę ze zmieniłaś suwaczek
ja po ostatniej wizycie u gin zostałam poinformowana że z wielkości dzidzi mój poród odbedzie się nie 10 lutego ale 4 lutego
wiec 6 dni wcześniej ale suwaczek zostawiłam zobaczymy co doktor powie jutro może sie okazać że brzdąc jest tak duży ze urodzi się
w styczniu hi hi ale by było!!!! ;D
Pozdrowionka

reklama
Karolla cóż za poświęcenie :) hmm, a może zdążysz na koncert w TV?

Karola7 wiesz zmieniłam suwaczek, bo mam termin porodu oznaczony w książeczce ciąży na 8 lutego więc skoro juz tej daty mam się trzymać to wolę sie do niej przyzwyczajać nawet tutaj na forum :p

Do góry