reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

no właśnie ta karta WLan mnie po prostu zadziwiła, mogę z kompem wyjść na taras bez żadnych kabli a tu internet chodzi :) jestem zachwycona techniką coraz bardziej dla nas szaraków dostępną :)

Arkadiusz a czym Ty się zajmujesz? Bo z tego co pisałeś wynika że chyba masz własną firmę?

reklama
ja zajmuje sie dozorem technicznym obiektow- klimatyzacja, wentylacja, chlodnictwo, agregaty chlodnicze, sprezarki, instalacje sprezonego powietrza(systemy oddymiania), pompy, ssawy, dmuchawy, gazem, elektryka, energetyka, kotlami na paliwo stale ciekle gazowe itp.......nie chce mi sie pisac bo za duzo tego. utrzymuje w ruchu nowoczesne budynki we wroclawiu. ;)

Wygląda na to, że Wrocław zaprzyjaźniony z Babyboom - bo jakoś was tu dużo. pozazdrościć. Bo od nas tylko dwie.
A co do tych placków ziemniaczanych :p. Może dzisiaj na obiadek?

Misiu laptop to rewelka i wygoda na maksa szczególnie dla ciężarnej, położysz sie na kanapie, nózki do góry zeby krążenie było lepsze i mozesz pisać!!
Ja mam własnie laptopa z bezprzewodowym internetem od 2 tyg i jestem w niebowzieta poprostu super, wieczorkiem mogę sobie zabrac sprzet do łózeczka i
popatrzec co sie dzieje na BB :D

reklama
A ja dzisiaj spotkałam koleżankę z dzieciaczkiem z LUTEGO 2005 ale już duży. Nasze też takie bedą za rok :laugh:
No i juz główkę dzwigał tak jakby chciał siadać ( no do to już w końcu pól roczku) już sie nie moge doczekać ::)

Do góry