reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

no właśnie ta karta WLan mnie po prostu zadziwiła, mogę z kompem wyjść na taras bez żadnych kabli a tu internet chodzi :) jestem zachwycona techniką coraz bardziej dla nas szaraków dostępną :)

Arkadiusz a czym Ty się zajmujesz? Bo z tego co pisałeś wynika że chyba masz własną firmę?

reklama
ja zajmuje sie dozorem technicznym obiektow- klimatyzacja, wentylacja, chlodnictwo, agregaty chlodnicze, sprezarki, instalacje sprezonego powietrza(systemy oddymiania), pompy, ssawy, dmuchawy, gazem, elektryka, energetyka, kotlami na paliwo stale ciekle gazowe itp.......nie chce mi sie pisac bo za duzo tego. utrzymuje w ruchu nowoczesne budynki we wroclawiu. ;)

Wygląda na to, że Wrocław zaprzyjaźniony z Babyboom - bo jakoś was tu dużo. pozazdrościć. Bo od nas tylko dwie.
A co do tych placków ziemniaczanych :p. Może dzisiaj na obiadek?

Misiu laptop to rewelka i wygoda na maksa szczególnie dla ciężarnej, położysz sie na kanapie, nózki do góry zeby krążenie było lepsze i mozesz pisać!!
Ja mam własnie laptopa z bezprzewodowym internetem od 2 tyg i jestem w niebowzieta poprostu super, wieczorkiem mogę sobie zabrac sprzet do łózeczka i
popatrzec co sie dzieje na BB :D

reklama
A ja dzisiaj spotkałam koleżankę z dzieciaczkiem z LUTEGO 2005 ale już duży. Nasze też takie bedą za rok :laugh:
No i juz główkę dzwigał tak jakby chciał siadać ( no do to już w końcu pól roczku) już sie nie moge doczekać ::)

Do góry