reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

No ja nie narzekam na nocke. Młody poszedl spac o 1 ale soalisny do 9.30:-)
Mika ma katar,pokaskuje i wczoraj byl stan podgorączkowy.... Najwyzej wezmę go na werandę..
Makota, Mamo b wspolczuje nocki... Życzę wytrwałości.
Mam taki syf jakby tornado przeszlo i siedzę na bb

reklama
Dobry dzień :) a raczej taki se, ale co ja się będę Rozczulać:p

Kum fajna chusta, ale do stówki się targuj bo tak one chodzą, 100-120. Albo sobie jeszcze rzuć okiem na grupę chustową na Facebooku, może jakaś oferta Ci się spodoba.

Kurde niech mnie ktoś kopnie:banghead:

Dobry dzien!

Dzis odzyskalismy wode, ktorej nie bylo od czwartku. Robie pranie. Duzo prania. Jeszcze wiecej mam do zlozenia. Gary nieumyte. ****owa pani domu pelna geba.

Niewyspalam sie. Adas szczesliwy zasnal ok 12. Dobre i to. Pije kawe. Zaprosilabym, ale sprzatanie zajmie mi dobe...

Mamo bobasa - a co robisz z Laura kiedy nie chce spac?

Makota eee to chyba jakaś nowość, wszak ty zawsze wyspana i tryskająca energią :-D

U mnie też by się przydało posprzątać ale obecność dzieci w domu 100% zatem się nie da...
Chyba wywlekę obie na śnieg, a raczej na to co po nim zostało.

Aha Oliwia stała się nieodkładalna. Chyba ząbki...

Zdjęcie zrobione, uśmiech pełną gębą. Teraz spaceruje e kółko po osiedlu (jedna ulica ułożona w ślimaka) coby dziecko trochę pospalo. niedługo pora na owoce, a potem po wózek. Marka Mutsy, model 4 rider. zna któraś? coś powiecie o nim?
Makota wyspisz się jeszcze. wierzę w to :)

Katka - jak jestem niewyspana na codzien, odbieram to jako normalny stan rzeczy. Dzis jestem niewyspana na powaznie :p

Adas spi GODZINE :o nakryl sie ochraniaczem i spi...

Chociaz chate mam czas poogarniac... A obiecywalam sobie spac razem z Dasiem... :/

Haj.

Byli my na spacerze całe 10 min bo tak pizdzi że koc z Zuzy zwiało :/

Również idę ogarnąć chatę póki jasno i nie mam lekcji.

Też czuję się nie wyspana mimo że spałam dłużej niż wczoraj. Nie mówiłam wam o wczorajszej migrenie. Chyba nie chciałam jej przyjąć do wiadomości. :p
A teraz czuję zatoki znowu ehh

Przypomniałam sobie pierwszy objaw ciąży - zmęczenie - i na te myśl zrobiło mi się słabo :O

reklama
Do góry