reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
współczje bólów głowy, mnie o dziwo odpukac dzis nie boli..

a co sądzicie o takiej chuście:
Lenny Lamb Arabica kółkowa, 60% bawełna, 40% bambus. 2,1m.
1959918_10153042532862445_7362316479631257274_n.jpg

młodzienic marudzi ostatnio dlatego chusty szukam

Kum jak to LL to na bank dobrej jakości, ale chyba wyższa półka cenowo? Sama nigdy nie nosiłam w bambusie, ale opinie są dobre, chociaż na pierwszą chustę może się okazać za śliski, zwłaszcza przy cięższym dziecku może Ci się zjeżdżać na kółkach. Hmm, ale to tylko moje takie domysły, jak ktoś próbował to może to wyprostuje.
A wzór piękny, eh, koronki
2,1 to rozmiar L czyli dla Ciebie będzie ok:thumbup:

Makota, staram sie z nia wtedy nie bawic. Lezy sobie w lozeczku albo z nami w srodku. Zazwyczaj w nocy lubi ojca bic,tzn klepac go i naslu****e jak on chrapie. Jak zaczyna marudzic staram sie ja przekonac do snu, tzn wtykam jej suta:p w lozeczku dzis przegadala godzine, a nauczyla sie teraz piszczec i cicho to ona nie jest:-)
U nas wlasnie byla kapiel, panna zadowolona bo kapala sie z tata w wannie:-)
Spala dzis przez caly dzien 20 (!!) min,wiec bidulka zasnela przy piersi szybko.

Milego wieczoru!

Kum mam Nati baby 100% bawełna z ramieniem zakładkowym i Vombati len+jedwab z prostym ramieniem. Ogólnie ramię bez zakładek uważane jest za wygodniejsze, bo lepiej można rozłożyć, ale zakładkowe też jest bez tragedii wg mnie, kwestia przyzwyczajenia.
Jak kupisz z zakładkowym i Ci bardzo nie podpasuje to możesz bez problemu przeszyć tracąc kilka centymetrów chusty.

reklama
Hej hej,

pewnie nikt mnie już nie pamięta, nie mniej jednak postanowiłam coś napisać po tym jak się w końcu dorwałam do kompa - jaka radość :-D:-D:-D

Pozdrowienia dla wszystkich mamuś i dzieciaczków, które robią widzę spore postępy. U nas bez zębów, bez raczkowania, bez siadania, od 3 miesięcy nieprzespane noce, skaza białkowa i alergia na ryż i ziemniaki eh...

Czy smarujecie swoim dzieciom czymś usta? Mojej pękają na mrozie i nie bardzo wiem czym to ogarniać. Gdzieś doczytałam, że mogę Bepanthenem, ale jestem ciekawa czy coś innego używacie?

LillaMy nie znam tej piosenki :)

W sprawie chust nie pomogę. U nas się nie sprawdziła i chusta i ... wózek :-D:-D:-D

Do góry