reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Katka ja biorę nurofen jak muszę a i kiedyś jak umierałam z powodu bólu zatok pediatra pozwoliła mi wziąć nurofen zatoki.

ka.wo trzymam kciuki za szczepienie! Ja się strasznie nop'ów boję i my na razie się nie szczepimy.

I wszystkim chorym zdrówka życzymy, nas na szczęście póki co zarazki omijają:)

Dziewczyny jakie zabawki kupujecie swoim dzieciaczkom? Tak się zastanawiam co by go mogli zainteresować, ma mate edukacyjna, karuzele w łóżeczku ze swiatelkami na sufit,pluszaki,grajke malutka do raczki i 2 grzechotki. Co mogłabym kupic innego ciekawego dla niego?

Fajne sa te wszystkie sensorki i szeleszczace zabawki.

A czym bawia sie teraz 5 letnie dziewczynki? Moja siostrzenica ma pelno zabawek, a ja szukam czegos kreatywnego, do 100 zl. Koraliki dostala rok temu. Ciastolina jest spoko, ale taka fajniejsza jest droga

hej dziewczyny!!
widze że nocne "niechce mi sie spać" wystepuję u wielu... w nocy zazwyczaj po karmieniu zasypiał a wczoraj w nocy sie rozbudził i lulaj matka lulaj..

batunia - dziecko pcha wszystko do buzi bo tak poznaje świat - ustami. zabawki, ręce nogi. mój tez nie chce smoka. "pozwalam" (jesli w ogóle mam na to wpływ) mu grzebać w buzi ale nie żeby ssał mocno - wtedy daje mu smoka albo karmię.. smoka też nie zassie.. trzeba mu trzymać. na spacerze przytrzymuje mu smoka pieluchą wtedy się zdrzemnie.

no i to zasypianie na cycu... wczoraj juz ryczałam wieczorem przez to. mąż nie usypia.. no bo mały na noc i na drzemke chce cyca.. nie wiem czy z tym walczyc teraz??? czy poczekac az zacznę go odstawiac od piersi?????????????? chcę zacząć nie długo go karmić innymi pokarmami niż z cyc, ale zostawić 2 karmienia na dłużej - poranne i popołudniowe. specjalnie nie chce zostawiac wieczornego aby nauczyć go zasypiać bez. nie wiem czy to się uda. i czy to ma sens. no i jeszcze nocne karmienia... no muszę sie zastanowić.

co do zakupów.. ja musze sobie kupic kurtke na zime... nie mam na to ochoty ani trochę............

Tusia & & & &
Kornela - dzieci lubią biało czarne zabawki i ksiazeczki jest ich cała seria. Mój bardzo lubi lusterka wszelkie to po tatusiu ;-)

Miałam wam napisać czemu nie chodzę nocami na cmentarz, choć kiedyś lubiłam. Szliśmy tak sobie z chłopakiem przez cmentarz nocom bo to był skrót. I nagle słyszymy że jakaś melodia jakby z grobu dochodziła. Wystraszylismy się i spierniczyliśmy gdzie pieprz rośnie :-D a zgadniecie co to było?

Kornela pianinko fp co się kopie nóżkami i wszelkie sensorki z metkami.

Makota może jakieś akcesoria do włosów? Dla niej i lalek?
Ja Aru teraz kupuje Moshi Monsters. A ostatnio kupiliśmy zestaw lekarza.

Kawo czyżby elektroniczny znicz czy komuś tel zadzwonił?

Dostałam paczkę od Jagódki. Polecam solidna firma :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry