reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Nie moge edytowac
Elifit - kupilas to pianinko? Ja mam wrazenie, ze Adas nie rozumialby sensu. To jest pewnie dla siedzacych. Mysle nad zakupem.

Co do zabawek - Adas dostal psa i wieloryba lamanze. Na oba chyba za maly a bardzo fajne sa :(

reklama
A moj zaczal chwytac swoja zawieszke z playgro. Pomysl elifit z pianinkiem uwazam za fajny.
Makota to super co do zdjec.
Tusia kciukasy trzymam.
Katka ibuprofen mozna.
A moj sie kolejna noc przesikal. Tescowe pieluchy ni e wytrzymuja snu mego malca. Co najlepsze zamiast chlonac bo jest miejsce to rozchodza sie na boku.
Jednakze tak jak ka.wo nie zapeszam. Na pocieszenie dodam, ze od 5 non stop szukal smoczka, ktorego jak na zlosc nie moglam znalezc.

Makota - moja teraz lubi się bawić legk friends, jak siostrzeniec tanczy to wszelkie tutu, torby na baletki itp są pożądane, ja dziś lub jutro kolejne tutu montuję tym razem fioletowo niebieskie :-D

Historia jest sprzed 12 lat gdzieś, wtedy grających zniczy nie było. Ale z okazji imienin zmarły otrzymał grająca kartę z życzeniami :baffled: :rofl2: :sorry:

Witus dostał pawia lamaze i lubi się nim bawić, ale najbardziej kocha brzydkiego szczura, ssie jego lapki a wczoraj złapał za uszy i wpakował do paszczy nos. A że nos jest dlugi to go zasysał i ciumkał:) a i na amazonie pojawił się wreszcie ten żółw, o którym kiedyś pisalam, że Wituś go wypatrzył na warsztatach. Siostra ma nam kupić:)

Ze smoczkiem nie pomoge, bo mój syn od urodzenia zasysał wszystko co było pod ręką. Choć teraz już rzadko chce smoka.

Kum ja się też boję co będzie z usypianiem jak przestanę karmić

Katka zdrówka!!!
Tusiaczek &&& za mieszkanie.

A czy wasze dzieci tez sie tak okropnie wierca? Nie wiem czy to wzdecia czy taki etap... Adas w zyciu nie celowalby nozkami w to pianinko... On jest taki jakby rozkojarzony. Chyba za maly...

a sie miałam pochwalić że młody zaczął się obracać na brzuch w środę :) i próbuje dźwigać ten swój łepek w kierunku siadania - ale to mu jeszcze zajmie z 2 miesiące bo ciężki. no i się wyturlał z maty. fajnie że piszecie o zobawkach. juz sie mnie pytają co chcę pod choinke dla małego :) trzeba liste przyszykować.

Hej :-)

Ka.wo kartka imieninowa :-D doooobre :-D Nie wiedziałam, że w ogóle są grające znicze :baffled: Chociaż pamiętam, że jak był boom na grające kartki, to w okolicach Bożego Narodzenia ludzie do stroików wkładali ten mechanizm ze środka i też była muza na cmentarzu :-D:-D

Tusiaczku trzymam kciuki za nowe lokum :tak:

Makota szybciutko macie zdjęcia - fajnie :-) Pochwalisz się? :-)

Udało mi się wszystkich domowników wyleczyć :-) Cieszę się, ale za to ja chodzę jak połamana. Zatoki zawalone i do tego mięśnie wszystkie bolą, wieczorami dreszcze, ale gorączki brak - ech.....

reklama
makota mój tak sie wierci strasznie ale nie cały czas tylko ma takie chwile aktywnosci - pól godziny, godzinka, przebiera nóżkami, czasem leży spokojnie. skarpetki zdjęte, leży koło maty :)

Do góry