reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Katka ja biorę nurofen jak muszę a i kiedyś jak umierałam z powodu bólu zatok pediatra pozwoliła mi wziąć nurofen zatoki.

ka.wo trzymam kciuki za szczepienie! Ja się strasznie nop'ów boję i my na razie się nie szczepimy.

I wszystkim chorym zdrówka życzymy, nas na szczęście póki co zarazki omijają:)

Dziewczyny jakie zabawki kupujecie swoim dzieciaczkom? Tak się zastanawiam co by go mogli zainteresować, ma mate edukacyjna, karuzele w łóżeczku ze swiatelkami na sufit,pluszaki,grajke malutka do raczki i 2 grzechotki. Co mogłabym kupic innego ciekawego dla niego?

Fajne sa te wszystkie sensorki i szeleszczace zabawki.

A czym bawia sie teraz 5 letnie dziewczynki? Moja siostrzenica ma pelno zabawek, a ja szukam czegos kreatywnego, do 100 zl. Koraliki dostala rok temu. Ciastolina jest spoko, ale taka fajniejsza jest droga

hej dziewczyny!!
widze że nocne "niechce mi sie spać" wystepuję u wielu... w nocy zazwyczaj po karmieniu zasypiał a wczoraj w nocy sie rozbudził i lulaj matka lulaj..

batunia - dziecko pcha wszystko do buzi bo tak poznaje świat - ustami. zabawki, ręce nogi. mój tez nie chce smoka. "pozwalam" (jesli w ogóle mam na to wpływ) mu grzebać w buzi ale nie żeby ssał mocno - wtedy daje mu smoka albo karmię.. smoka też nie zassie.. trzeba mu trzymać. na spacerze przytrzymuje mu smoka pieluchą wtedy się zdrzemnie.

no i to zasypianie na cycu... wczoraj juz ryczałam wieczorem przez to. mąż nie usypia.. no bo mały na noc i na drzemke chce cyca.. nie wiem czy z tym walczyc teraz??? czy poczekac az zacznę go odstawiac od piersi?????????????? chcę zacząć nie długo go karmić innymi pokarmami niż z cyc, ale zostawić 2 karmienia na dłużej - poranne i popołudniowe. specjalnie nie chce zostawiac wieczornego aby nauczyć go zasypiać bez. nie wiem czy to się uda. i czy to ma sens. no i jeszcze nocne karmienia... no muszę sie zastanowić.

co do zakupów.. ja musze sobie kupic kurtke na zime... nie mam na to ochoty ani trochę............

Tusia & & & &
Kornela - dzieci lubią biało czarne zabawki i ksiazeczki jest ich cała seria. Mój bardzo lubi lusterka wszelkie to po tatusiu ;-)

Miałam wam napisać czemu nie chodzę nocami na cmentarz, choć kiedyś lubiłam. Szliśmy tak sobie z chłopakiem przez cmentarz nocom bo to był skrót. I nagle słyszymy że jakaś melodia jakby z grobu dochodziła. Wystraszylismy się i spierniczyliśmy gdzie pieprz rośnie :-D a zgadniecie co to było?

Kornela pianinko fp co się kopie nóżkami i wszelkie sensorki z metkami.

Makota może jakieś akcesoria do włosów? Dla niej i lalek?
Ja Aru teraz kupuje Moshi Monsters. A ostatnio kupiliśmy zestaw lekarza.

Kawo czyżby elektroniczny znicz czy komuś tel zadzwonił?

Dostałam paczkę od Jagódki. Polecam solidna firma :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry