reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Jejku agulam nie doczytalam twojego posta...wspolczuje i kciuki za malenstwo...

Jagodka moj sie w ogole nie obraca.moze za wczesnie.ale juz sie podnosi do siadania.ciagnie wszystko donsiebie chwyta sie i tak trzyma pol siedzaca pozycje.nie daje mu palvy po to zeby go podciagnac.ale jak np robimy koci lapvi to mnie trzyma i sam sie podnosi...
Natomiast moj brat nie obracal sie.od razu usiadl.wiec znowu zasada co dziecko to indywidualny rozwoj ;)
No i zazdroszcze ci ze vhudniesz ;( tez chce z 10kg zrzuciv :(

Ja myje plynem i gabka i wyparzam potem i tez nie smierdza ;) dzis kupilam smoczki 3+ ;)

reklama
Kornela to kup specjalny płyn do butelek - ja kupiłam i myję nim laktator.
Kopacz, chodziło mi raczej o to, że dziecko nie siada z leżenia - tak jakby robiło brzuszki, tylko podpiera się ręką i robi to bokiem. A na obracanie się mamy jeszcze czas. Pamiętam, że koło 4 m-ca Klaudia zaczęła się obracać.
Elifit pewnie tak, jeszcze ta dieta też robi swoje:sorry2: Morfologię i tak muszę zrobić, bo boję się o swoje drowie właśnie przez dietę..

No to moj jakis dziwny jest ;) bo wlasnie podpiera sie np na jednym lokciu i tak sie podnosi do siadu ;) i robi takie brzuszki jak ty to mowisz i trzyma tak troche ;) to noe za szybko?

A dlugo chcesz kp jagodka?skoro sie martwiss ze to przez diete to moze warto na mm sie przezucic? :(

Kopacz Franio tak się podnosi ale nie usiądzie raczej. Będzie mu ciężko wiotkimi mięśniami brzucha unieść ciało na tyle żeby siąść. Tak mi się wydaje. Trzeba by lekarza zapytać :?

Edit: Doczytałam że jednak może tak siąść :) ale i tak za wcześnie. Pewnie na pół roku siadzie

Ostatnia edycja:
Witam,
Nie wiem czy juz tu pisalam dzis:/ mam jakies zaniki pamieci!
Noc u nas jak marzenie, mala spala od 22ej do 6.30, z tym ze o 5.30 obudzil mnie bol w lewej piersi, laktatorem w 1,5 min sciagnelam 120ml. A piers i tak bolala.

Czekolade jem, juz od dawna, tak samo jem juz pomarancze od czasu do czasu.

Agulam, strasznie mi przykro z powodu synka siostry, ale wierze ze bedzie dobrze! Musi! Trzymam mocno kciuki!!

Co do podnoszenia sie, to Laurze na kazdej wizycie sprawdzaja lapiac ja za raczki. Raz probuje juz cos tam, a za drugim razem w ogole sie nie interesuje. No i Laura juz od dawna sama sie przekreca.

Zaliczylismy juz dluuuugi spacer, taki ze az mi nogi w tylek wchodza:/ bylam tez paczke odebrac, ale nie chcial mi jej wydac, menda jedna.. Bo nazwisko w szwedzkim dowodzie mam jeszcze nie zmienione i mam tam panienskie. Pfff dwa lata tak mam, setki paczek odbieralam a on akurat teraz sie czepil.. Pojde jutro i inny mi ja wyda;/
No ale z drugiej strony, dwa lata a ja jeszcze nie zmienilam dowodu:p

Milego wieczoru!

Catsun maluchem zajmuje sie dzis tata:) i dogadują sie hehe. Miałam w domu dairy cytrynowy i dalam kropelkę,wyplukalam porządnie i nie ma juz żadnego zapachu

reklama
Juz nie wiem w ktoryn watku i komu mialam odpisac, ale moja dieta polega na niejedzeniu nabialu i wzdymajacych i w wynikach widac poprawe.

Adas chyba madrzeje, bo przed kapiela byla cisza, a po kapieli tulansko, suszarka i chlopak spi.

Mecz przespi :D

Do góry