reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Hej, znowu spróbuję coś naskrobac.
Wit. K - na studiach za dużo widzialam dzieci z (pokrworocznym) porażeniem mózgowym stad moja reakcja.
Dziecko moje na brzuchu radzi sobie super (muszę się pochwalić), ładnie trzyma głowę i już odrywa klatkę piersiową od podłogi. Mimo to po ok 30min się wscieka. Na plecach nie ma żadnych prob siadania. Nie "cwicze" jej z podciaganiem.
Nie zezuje już.

Właśnie oprócz piardów slyszalam cos więcej. Dziecko mi się wybudzi przy zmianie pieluchy :(

edit: kupa na plecy wyciekla, więc zmiana ubrania doszła. przed chwilą odlozylam do łóżeczka uprzednio zapodajac dwie piersi na sen. Trochę się rzuca i jeczy jeszcze, a przy cycku już spala. poczekam az zasnie sama.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej ja tylko na chwile...przepraszam....

Proszę o & i modlitwę,wczoraj siostra miała CC,synus jest w bardzo ciężkim stanie,dostał tylko 2 pkt.nie oddycha sam ,jakieś infekcja wewnątrz maciczna,wody były zielone...

Nie wiem sama co pisać.....:((((

Agulam ściskam mocno. Oczywiście że będę się modlic za maleństwo. Na pocieszenie ci powiem ze ja tez urodziłam się z 2pt, zachlystowym zap pluc i trzy tygodnie w inkubatorze spędziłam. Woda płuc mi schodzila w szybkim tempie, az lekarze byli zdziwieni. No i tez zielone wody. Będzie dobrze. Wierze w to i wierzę w małego człowieka, że ma. silna wole życia i przetrwa ciezki start. :* :*

Helol

Makota o co poszlo?

Moj maly zezuje...

Co to jest to jadro kostnienia?bo my w ogole nie mielismy usg bioderrk bo ortopeda powiedzial ze jest git.

Wit d podaje twist off codziennie :)

A co do blenderow ja polecam brauna ;) fajny mam ;)

Moj znowu jak usnal przed 23 to sie o 7 dopiero obudzil ;) ah.za dobrze chyba mam...a teraz marudzi :)

My szczepienie mamy we wt...trocue sie boje :( i ciekawe ile wazy moj klocek :)

Mi tam sie grey podobal ;) hehe

Ktoras pytala o to podnoszenie do siadu...moj podnosi sie jakos na lokciu.i juz potrafi troche przytrzymac te plecki w powietrzy z glowa :/ ale nie siada.a jak lezy na macie to ciagnie zabawki i sie tez probuje podnosic...to samo jak ma sliniaka koc czy cos innego.zawsze znajdzie cos co mozna pociagnac i sie przytrzymac :) z palcami robi to samo...ale jeszcze obracania nie odnalazl ;) lezenie na brzuchu trz nie jesy jego ulubiona pozyvja ale staram sie chocoaz go klasc na moj brzuch brzuchem ;)

Witam

Agulam tule i trzymam kciuki!

Ależ noc...najpierw Zuzia sie zachlysnela i zakrztusila, potem Ola przyszła do nas spać, a godzinę temu zwymiotowala na nasze łóżko... Ten kaszel mnie dobija...kataru nie ma, tam coś lekko czasem nos sie przytka, ale nie żeby splywalo. Kaszel głównie w nocy, w dzień jest ok.

Dziś w planach zoo , najpierw lekarz z Ola.

Jesuuuu ale noc ://///

Dzień dobry. Mam już dość kataru Zuzi :///

I wędrowania syna w nocy ://

I bólu podbrzusza od kij wie czego.. pewnie cc :///

Dobra idę nie chcę wam tu narzekać
Miłego

Agulam kciuki i modlitwę masz zapewnienione :*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry