reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Agulam- Pomodle sie dzis za ta mala istotke.. Ehh ja mialam zielono czerwone wody plodowe ale Hubertowi nic nie bylo... Uff to chyba byl fart a z ciaza wszystko bylo niby ok:(

I badz dobrej mysli! Na pewno to silny maluszek i wszystko sie ulozy

Agulam, kochana przykro mi ze siostra tak szybko urodziła. Ktory to tc? Ile wazy malenstwo? Kochana, mocno trzymam kciuki za dzieciątko. Musi byc dobrze.

Agulam, będzie dobrze, kciuki Lipcówek pomagają, przytulam. Znam dzieciaki urodzone w zamartwicy, które świetnie sobie teraz radzą i nikt by nie powiedział, że miały taki ciężki start w życie.
Wczoraj znowu spięcie z m:confused: nie wiem, chyba oboje jesteśmy przemęczeni. Adaś wczoraj miał mega kolkę, dziś rano nie mógł kupki zrobić, pomogłam mu windii, bo płakał mocno:sorry2: Teraz śpi, pewnie zaraz wstanie. Jeszcze kanalizacja się nam zapchała.. Jakiś zły dzień mamy.
Kolejny dzień budzę się z bólem głowy, chyba morfologię powinnam zrobić. Znowu schudłam, mam 5,5kg mniej niż przed ciążą..

EDIT:
Widzę, że nikogo nie ma,to dalej gadam sama ze sobą..

Po co dawać palce dziecku, żeby siadało?:baffled: Przecież siadanie w ogóle inaczej się odbywa i żeby dziecko samo siadło, musi się najpierw nauczyć obracać

Adaś nie chce jeść.. Nie wiem o co mu chodzi, niby kwęka jakby był głodny, daję mu cyca, to weźmie do buzi i zaczyna gadać, odchyla się w pałąk do tyłu i tyle:dry: Wkurza mnie już to.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agulan trzymam kciuki. Catsun ty myjesz butelki plynem do naczyń? Bo mi pediatra odradzala tylko mowila żeby szczotka w gorącej wodzie ale jakos czuć ciągle to mleko. I wyparzasz często butelki?

Kornela- Wyparzam butelki po kazdym karmieniu. Najpiwrw plucze woda a pozniej wyparzam wrzatkiem lub daje do parowaru. Plynem nie myje. Po wyparzeniu od razu wycieram do sucha i nie smierdza;) Moze dlatego wlasnie;) A jak tam maluszek? Czy u was tez taka super pogoda:)?

reklama
Do góry