reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Hej, znowu spróbuję coś naskrobac.
Wit. K - na studiach za dużo widzialam dzieci z (pokrworocznym) porażeniem mózgowym stad moja reakcja.
Dziecko moje na brzuchu radzi sobie super (muszę się pochwalić), ładnie trzyma głowę i już odrywa klatkę piersiową od podłogi. Mimo to po ok 30min się wscieka. Na plecach nie ma żadnych prob siadania. Nie "cwicze" jej z podciaganiem.
Nie zezuje już.

Właśnie oprócz piardów slyszalam cos więcej. Dziecko mi się wybudzi przy zmianie pieluchy :(

edit: kupa na plecy wyciekla, więc zmiana ubrania doszła. przed chwilą odlozylam do łóżeczka uprzednio zapodajac dwie piersi na sen. Trochę się rzuca i jeczy jeszcze, a przy cycku już spala. poczekam az zasnie sama.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej ja tylko na chwile...przepraszam....

Proszę o & i modlitwę,wczoraj siostra miała CC,synus jest w bardzo ciężkim stanie,dostał tylko 2 pkt.nie oddycha sam ,jakieś infekcja wewnątrz maciczna,wody były zielone...

Nie wiem sama co pisać.....:((((

Agulam ściskam mocno. Oczywiście że będę się modlic za maleństwo. Na pocieszenie ci powiem ze ja tez urodziłam się z 2pt, zachlystowym zap pluc i trzy tygodnie w inkubatorze spędziłam. Woda płuc mi schodzila w szybkim tempie, az lekarze byli zdziwieni. No i tez zielone wody. Będzie dobrze. Wierze w to i wierzę w małego człowieka, że ma. silna wole życia i przetrwa ciezki start. :* :*

Helol

Makota o co poszlo?

Moj maly zezuje...

Co to jest to jadro kostnienia?bo my w ogole nie mielismy usg bioderrk bo ortopeda powiedzial ze jest git.

Wit d podaje twist off codziennie :)

A co do blenderow ja polecam brauna ;) fajny mam ;)

Moj znowu jak usnal przed 23 to sie o 7 dopiero obudzil ;) ah.za dobrze chyba mam...a teraz marudzi :)

My szczepienie mamy we wt...trocue sie boje :( i ciekawe ile wazy moj klocek :)

Mi tam sie grey podobal ;) hehe

Ktoras pytala o to podnoszenie do siadu...moj podnosi sie jakos na lokciu.i juz potrafi troche przytrzymac te plecki w powietrzy z glowa :/ ale nie siada.a jak lezy na macie to ciagnie zabawki i sie tez probuje podnosic...to samo jak ma sliniaka koc czy cos innego.zawsze znajdzie cos co mozna pociagnac i sie przytrzymac :) z palcami robi to samo...ale jeszcze obracania nie odnalazl ;) lezenie na brzuchu trz nie jesy jego ulubiona pozyvja ale staram sie chocoaz go klasc na moj brzuch brzuchem ;)

Witam

Agulam tule i trzymam kciuki!

Ależ noc...najpierw Zuzia sie zachlysnela i zakrztusila, potem Ola przyszła do nas spać, a godzinę temu zwymiotowala na nasze łóżko... Ten kaszel mnie dobija...kataru nie ma, tam coś lekko czasem nos sie przytka, ale nie żeby splywalo. Kaszel głównie w nocy, w dzień jest ok.

Dziś w planach zoo , najpierw lekarz z Ola.

Jesuuuu ale noc ://///

Dzień dobry. Mam już dość kataru Zuzi :///

I wędrowania syna w nocy ://

I bólu podbrzusza od kij wie czego.. pewnie cc :///

Dobra idę nie chcę wam tu narzekać
Miłego

Agulam kciuki i modlitwę masz zapewnienione :*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry