reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
A komu się spieszy? Magdalenka? Ja od kiedy się dowiedziałam, że idę w środę na patologię to mi się spieszyc przestało i chętnie bym jeszcze pobyła w ciąży. A tak jak się nic nie ruszy to.w pt cewnik. Czy to boli?

Dziś mam cały dzień bóle jak na okres, ale skurczy zero.

Venus nie psuj się :)

Mnie bolalo zakladanie i na poczatku noszenia. Potem juz nie zwracalam uwagi, tylko ta rurka mnie wkurzala , bo dyndala miedzy nogami :)

Makota ja mam wszędzie okna pootwierane, lozeczko stoi pod oknem, mam baldahim taki bawełnianych, nie tiulowy, co by bezpośrednio na bobasa nie wiało. Przy otwartym oknie śpimy od drugiej doby o szpitalu, pierwsza noc tylko przy odszczelnionym, bo przecież w szpitalu jedna laska z sali nie dala okna na 5 min otworzyć, grrr, więc sie balam, ze szok Zuzia przeżyje, ale już na drugi dzień otworzylismy. Aha, i śpi w rampersie przykryta pielucha tylko

Weźcie sie za rozpakowywanie dziewczyny, bo tabelka wieje nudą... :D

Witam wieczorem :-) Podczytuję na tel. i nawet dziś udało mi się zalogować, gorzej z wysłaniem wiadomości, ale i to pewnie kiedyś zakumam :-D

Coś zastój się zrobił, ale mam przeczucie, że dziś któraś się rozpakuje 0 w razie "w"- powodzenia życzę :-)

Co do cewnika - mnie za bardzo nie bolało, chociaż przyjemne to nie było, bardziej właśnie ta rurka przeszkadzała i ja miałam jeszcze obawy jakieś, że sobie wyrwę ten cewnik ;-)

Makota u mnie Natalka, podobnie jak u Małgorzatkir, śpi przy otwartym oknie ( rolety zaciągam dopiero po rannym karmienie koło 5, bo okno od wschodu) i nic jej nie jest. Nie stawiaj w przeciągu a będzie ok :tak:

Lecę się kąpać, bo padam dziś na twarz

Pa laseczki :-)

Bo kobieta zmienną jest, a co dopiero kobieta w ciąży ;-)

Katka ten przewijak to musiało być to. Tylko teraz wstrzymaj się z zakupem, skoro starszyzna mówi, że Twój dzień to 26.07.
Aga ja tam w sierpień celuje, albo grudzień :-p
Michalina tylko te powroty to nam pewnie nieco zajmą jeszcze czasu. Ostatnio mój stwierdził, że najdalej to jak mała będzie miała iść do szkoły, ale to ładnych parę lat. A w ogóle jak tam Twoja skóra się ma? Coś lepiej?

Jako, że kilka z Was idzie spaciać to dobrej nocki dwupakom i spokojnej jednopakom ;-)
Ja w końcu oddycham to pewnie prędko nie zasnę, tylko się będę delektować "rześkim" powietrzem :tak:

reklama
Do góry