reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Limonka mam to samo z jedzeniem. Najchętniej to bym nie jadła wcale, jakoś nie mam ochoty.

Emily zazdroszczę grzechu. Eh też bym tak chciała. :o

Kopacz nie martw się tym, że nie zajmujesz się Franiem. Ważne żebyś teraz doszła szybko do siebie. Po porodzie Mały i tak w większości śpi, dla niego to też nowa sytuacja i musi odpocząć. Nie przejmuj się, nie będzie Ci miał tego za złe ;)

Lilla już miesiąc? No to najlepszego, ale to zleciało :o:eek:

Elifit kciuki zacisniete :thumbup: Powodzenia.

Lecę na śniadanko bo Młody śpi potem Wam napisze co u nas. Chociaż nie ma tu nic ciekawego. Jedzenie kupa spanie. Takie życie:p

reklama
Hej :-)

Elifit - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& będzie wszystko dobrze :-)
Kopacz - każdy organizm się regeneruje inaczej, daj sobie czas, w końcu po operacji jesteś :tak:

N. coś od rana brzuszek boli, ciekawe czy coś się z tego wykluje :confused2: jeszcze jej do końca katar nie przeszedł, a już coś nowego :no:

Elifit już wiem od czego mnie prawa łapka boli, to od tych kciuków :D
I o właśnie, mnie wczoraj te cycki zaczęły mocniej boleć po wizycie w szpitalu, pewnie to przez płaczące bobasy. Wszystko jasne ;p
Trzymamy mocno :*

Kopacz dasz radę i smacznego w końcu :)

Kawo zdrówka dla N.

O nie... zaś mucha....

elifit trzymam kciuki aby wszystko poszło jak z płatka!

bellina ja zwiedzałam borowską. środa o 13.30 jest zwiedzanie grupowe :) ogólnie wygląda okej. ale sal po nie widzieliśmy. oławę też zwiedząłam bo mam blisko. na brochów idę we wtorek na wizytę jesli nie urodzę i dam znać jak tam idą prace. ostatnio jak byłam to powiedzieli że w terminie wszystko będzie i jak przenoszę mogę sie u nich kłaść. na brochów mam najbliżej. na kamieńskiego nie jadę bo już bliżej oława. jakby co to zostaje borowska.

GiB a was ile będą trzymać? aż mały osiągnie 2kg? i jak się czuje? może nie długo sie pojawię na Borowskiej, choć mój mały nie wykazuje większych chęci na razie. a skurcze znów mi przeszły... jak nie urodzę to za dwa tyg cc z przenoszenia :)
nie mam co prawda internetu w komórce więc będzie ciężko z kontaktem.

limonka moja mama opowiadała że nic nie mogła zjeść po porodzie. że siedziała i płakała nad schabowym. więc chyba się zdarza.

ja sobie siedzę i czekam. rwie z dołu i w pachwinach. dziś w planach golenie nóg i pedicure - czyli figury... wczoraj trymerem ogarnęłam kota aby znów w pośpiechu wzroków nie wyczyniać. pozdro!

Kum i nie zabrałaś mnie ze sobą? :D Dzięki za info, już wiem co robię w środę o 13.30 ;-) Ja mam do Oławy daleko, bo mieszkam blisko nowego stadionu.
Też zaraz idę nogi ogarnąć, bo skoro cieplej to i spódnicę założę. Ale kota się boję dotknąć, a najwyższy na niego czas :-p

Kopacz - gratuluję
Elifit - trzymam kciuki!
Gosia - nie wiadomo jak długo będą was trzymać?

my dziś byliśmy u pediatry - mały przybrał na wadze :tak: mamy skierowanie na usg bioderek, badanie ogólne moczu i posiew (nie wiem jak ja wyłapie jego siki, ale spoko) i wyznaczony termin szczepienia.

ja zrobiłam sobie badanie moczu i umówiłam się do gina, bo trochę mnie moje krocze niepokoi.

poza tym nie mówiłam wam, ale mały ma wnętorstwo lewostronne - dziś idziemy do chirurga - nie wiem jak to będzie :no:

pozdrawiam i życzę udanego dnia wszystkim

Ehh nie mam siły i łapie doła. Nie wiem sama czy się cieszyć czy płakać. Po badaniu na fotelu wyszło że główka nisko i lekarze zaproponowali żeby poczekać przez weekend a nuż mnie złapie. Ale ja się wyleze w tym szpitalu :(

makota musiałam wyguglać - będzie dobrze. zobaczysz co ci lekarz powie. dobrze że mały przybiera, czyli je wystarczająco.
wiem że są jakieś specjalne woreczki na łapanie sików bobaska do kupienia w aptece. ale tylko o tym słyszałam. nie wiem jak to wygląda.

elifit wekeend w szpitalu nic fajnego - współczuje. jakbys była po cc to co innego, leżysz i się kurujesz. ale będzie dobrze!!!! zajmij czyms umysł najlepiej, gazetki, książki, spacery po schodach..

Ostatnia edycja:
reklama
Makota jak włożysz mu nóżki do chłodnej wody to od razu zacznie sikać:tak:
Elifit to niech Cię weźmie lada chwila:tak:

Do góry