reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Dzień dobry :)

Widzę poranne ciekawe rozmowy :-D

Kopacz będzie dobrze. Nie denerwuj się i pomyśl, że za chwilę będziesz miała Franka przy sobie :tak:

Trzymam kciuki za dzisiejsze wszystkie cesarzowe &&&&&

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Ja się staram pozytywnie nastawić na kp. Będzie dobrze, musi być przecież.

I kurczaku.... nie śpię od 4:00. Byłam siusiu i nie mogę zasnąć, bo mi 2 wredne muchy latają po pokoju. A takie szybkie, że ich zabić nie można... :baffled: Ja nie wiem co to w tym roku z tymi muchami. Chyba muszę te moskitiery ogarnąć, bo nie wyrobię.

Dzień dobry :)

Widzę poranne ciekawe rozmowy :-D

Kopacz będzie dobrze. Nie denerwuj się i pomyśl, że za chwilę będziesz miała Franka przy sobie :tak:

Trzymam kciuki za dzisiejsze wszystkie cesarzowe &&&&&

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Ja się staram pozytywnie nastawić na kp. Będzie dobrze, musi być przecież.

I kurczaku.... nie śpię od 4:00. Byłam siusiu i nie mogę zasnąć, bo mi 2 wredne muchy latają po pokoju. A takie szybkie, że ich zabić nie można... .
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dzień dobry:)

po czopku najlepiej z 10-15 minut poleżeć i pogoni:)dobiegniesz:)

Idz do lidla sa fajne moskitiery za 10zl niecale.sa czarne i uwazam ze przez nie lepiej widac.my zamontowalismy tunna wsi..a sasiad dal nam cos czym pryskasz szyby :) on tego uzywa w oborze i w domu ahahaha...ale te muchy w tym roku gorsze niz komary...

Kurna ale mi sie pic chce...wlasnie jakaa babka sobie zrobila.a tu do 21 bez picia ;) aaaaaaa

Dupa mnie boli :p nie wiwm czy do konca poszlo czy nie :/ sorka za srancowe twmaty z rana

Właśnie miałam pytać jak tam reakcja po czopku :D ale widzę działa jak należy.

Czarne... hmmm... Ogarnę na jedno okno, co otwieramy cąły czas, to może mnie czarne denerwować nie będzie.
Kminie, czy zrobić sobie wycieczkę z dezodorantem co by je otumanić, czy budzić mojego żeby je zabił. Bo już mnie wszystko swędzi od tych much...

Obudz, deo nic nie daje u.nas też masakra, zastanawiam się nad rosiczka ale ona ma słabą przejadalnosc.

Sokoja jak już się zaczęło bliźnić to bez szycia, po co stres.
Mi wszyscy mówią że jeszcze może na montaż drzwi poczekamy z Zuzia i na kuchnię a ja się pieklę że sloniem nie jestem żeby dwa lata tak chodzić i czekać aż wszystko skończą :/ też już poirytowana chodzę, choć staram się nerwy czasem w żart obrócić.

Catsun ja lożeczka w ogóle nie skrecam, M ma to zrobić jak będziemy w szpitalu.

Kopacz bądź dzielna :) już jesteś na finiszu pi tylu miesiącach. My wczoraj wieczorem wspominaliśmy jak to było. Mdłości, strach czy na pewno, ekscytacje, brzuch, miesowstręt... I tyle zmian. Fajnie było :)

Dupa mnie boli i nadal kurna czysci a o 9 cc...

Michalina kup sobie rosiczke na kazde okno :) haha.

Bellina ja tez myslalam ze czarne do dupy..ale mialam biale i mam porownanie ;) serio.jak cos zwroce ci koszta za zle polecenie hehe...

Czekam na mame...ale pewnie mnie predzej zabiora niz ona przyjedzie...a J pewnie dotrze jak.jiz bede na cc albo po...eh.strach w oczach :( i w dupie.maly sie wierci pewnie wie ze jego czas w brzuchu dobiegl konca i mi chce dowalic na zapas ;) hahaha.a oni mi dadza jakas koszule chyba co?

reklama
Do góry