reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
witam nocną zmianę ;) niestety nie mogę spać przed wizytą na patologii i kręcę sobie kilka filmów
1) pilne cc, bo za mało wód, skaczące tętno, złe przepływy
2) wywołanie sn bo jak wyżej
3) zatrzymanie w szpitalu i leżenie w celu poprawy stanu wód i "obserwacja"
4) wszystko ok i do domu czekać na poród..

chciałabym sn, ale cały czas nastawiałam, że może samo się coś zacznie dziać i urodzę przed tą patologią..

no ale najważniejsze, że zbadamy co i jak, bo najważniejsze bezpieczeństwo bobasa..
wczoraj wieczorem nawet rozmawiałam ze starszą córą, bo mamy grupę integracyjną w przedszkolu z niepełnosprawnymi dziećmi
- któreś jej pokazywało język i zabiera zabawki - wyjaśniałam zwiększony próg tolerancji i z drugiej strony
tłumaczyłam jakie to ważne, żeby dzidziuś był zdrowy...
nie mniej jednak nakręciłam kolejny film..... ehh.

jagódka hihi widzę że poprawiamy sobie humor w podobny sposób ;) ja jeszcze zakończyłam wieczór Bawarią, którą też pijasz;)
myślałam, że po chmielu pośpię lepiej, ale lipa ;)

angelika AAAAAA, właśnie uświadomiłaś mi że po porodzie nie wskoczę od razu do wanny!!! jakoś o tym zapomniałam... :(

z tekstów mojej młodszej latorośli.. wczoraj starsza córa sprzątała swój pokój, młodsza o dziwo wyrobiła się szybciej, więc
mówię, żeby przyszła to puszczę jej bajki. Dłubałam coś w kuchni, ona tymczasem wmontowała się na sofę, po 3 sek słyszę tekst
"NO DŁUGO JESCE MAM CEKAĆ ?"
niezłe z niej ziółko ;)

sokoja niezły tekst z pójściem na rekord :D

Lilla My współczuję sajgonu.. czasem trudno wyczytać w myślach bobasa o co biega :/ fajny pomysł z owinięciem młodej..
a czasem faktycznie, tylko Twój zapach i blikość cyca uspokaja.

Katka moja młodsza córa jest z 30. grudnia i poszła we wrześniu jako niecałkiem 3-latek i zniosła to lepiej niż starsza córa :)
także myślę, że będzie dobrze!! za Ciebie też trzymam kciuki, bo czasem mamuśka przeżywa bardziej niż dziecko.

Magdalenka niestety różne myśli przychodza do glowy,ale nie ma chyba sensu wyprzedzać fakty... Musi byc dobrze! Tak na marginesie mój Miki jest z 31 grudnia i tez mam obawy jak to będzie...

No to idę dalej spac:) Obudzilam sie,a mój synuś musial sie wcześniej obudzić i oswiecil sobie swiatlo:)Chyba sie jeszcze do końca nie przyzwyczail do swojego nowego pokoiku. Ale i tak jestem z niego dumna,ze zasypia sam!

No to zegnam nocna zmianę;)

Witam laseczki...ja spac nie moge.dlaczego nikt nie powiedzial ze lozka szpitalne sa takie dupne i ze plecy napierdzielaja po nich?jakas masakra...wlasnie mialam odsluch i zabranie smieci z kosza.a zaraz wstaje i bede sie bawic czopkiem...kurna boje sie ze mi kibli nie starczy.dlugo czeka sie na reakcje?
Do tego jestem glodna i mam wrazenie jakby skurczs czy cos...sciska mnie na dole czasem.ale na dluzej niz chyba skurcze...
Blagam trzymajcie za nas kciuki.zeby z frankiem bylo ok i zebym ja nie zeswirowala no i nie bolalo potem az tak.chociaz dzieki mojenu wygodnemu lozku moze bolec...

Sorka za posta pod postem rano nie mysle :(

Załączniki

• 1404359736801.jpg
    1404359736801.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Do góry