kornela123
Fanka BB :)
Pokazuje sie ja widze przynajmniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mnie zgaga męczy okrutnie... Chciałam się powygłupiać z córką ale nie mogę bo mi wszystko w gardle stoi zwariuję takie zgagi to ja miałam na początku ciąży
Jakieś pomysly???????????? Gaviscon nie pomaga :--( wykończe się!!!!!!!!
Kornela koleżanka faktycznie przesadnie przewrażliwiona. już sobie wyobrażam co będzie się działo gdy urodzi.
Hubson mi już nic nie pomoże od 16.06. szaleje z mężem, bawię się w perfekcyjną panią domu i bujam na krowie i co? i dooopa cóż chyba nici z sn, ale dobrze, że już jutro mam cc
spróbuję jeszcze te sutki, ale cinko to widzę ;-)
aaaaaa torbę dopakowałam, ale i tak mam wrażenie, że o czymś zapomniałam no i zaczynam się denerwować
Kornela, no to jeszcze troszke sie wstrzymaj z rodzeniem ze 2 tyg.
Katka, sie jeszcze zobaczy jak przenosze
moze by tak zrobic porzadek z lista i powywalac te, ktorych zadna z nas nie kojarzy?
Dziewczyny, co Wy na to?
Kopacz, wody nie musza odchodzic. Stosunkowo malo porodow od tego sie zaczyna, wiekszosc raczej od skurczy.
Elifir, a jak regularnosc?
No i doopa wszystko ucichlo może wieczorem wróci