reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

oj i ja sie stresuję :/
3 lipca ostatnia wizyta a w przyszłym tygodniu cc. Ostatnią bardzo źle zniosłam i naprawde boję się. Szkoda ze ja nie mam szans na sn.

jagódka, kciuki za dzisiaj &&&&&&

reklama
Witam się i ja :)

Ale mi się dziś ciężko do wc wstawało, pewnie dlatego, że w nocy nie sikam i nie jestem rozruszana :-D:rofl2:
Normalnie chodzę jak mumia.

Arabelka, nie martw się. Ja się cieszę na cc:tak: Sn kiepsko zniosłam. :baffled:

Dzień dobry :-)

Ja też coś dzisiaj spać nie mogę...

Jagódka powodzenia! Łap tam Adasia :-D

Małgorzatkar proszę się tam grzecznie wyleczyć. Proszę noworodków nie zarażać.
Ale ja też dziś zakatarzona... :/ w weekend kaszlałam, ale to już wolę ten katar.

Magdalenka i nie nakarmiłaś małego glonojada, no co z Ciebie za ciocia ;-)
Jak się opiekowałam siostrzenicą, to kiedyś jak mała miała 6-7 miesięcy postanowiła dobrać się do moich cyców. Ja tu z butelką w ręku, a ta siup łapką i mi koszulkę podniosła. A że ja bez stanika zazwyczaj po domu, to zdążyła cwaniara złapać. Ja szok co się dzieje, dziecko szok, że mleka nie ma :-D Ale szybko dostała butlę zamiast cyca, więc sytuacja została opanowana nawet bez płaczu ;-)

Arabelka będzie dobrze. Mam nadzieję, że jeszcze miło się rozczarujesz 2 cc.

Wszystkie stresujące się zbliżającym się terminem: Głowy do góry! Kto da radę, jak nie my? :rofl2:
Ja tam nieco zazdroszczę, przede mną jeszcze miesiąc...

Idę dzisiaj odwiedzić fryzjera, jupi, ogarnę mojego szopena. Tylko będę się musiała potem farbnąć, bo stwierdziłam, że nie chce mi się siedzieć w salonie na farbie jeszcze. A potem kosmetyczka... pazurki u nóg mi ogarnie i brwi. Jestem ciekawa jak wy sobie radzicie ze stópkami. Ja się poddałam po ostatnim :-p

Miłego dnia lipcóweczki! Czekam na info czy będziemy mieć jeszcze ostatnie czerwcątko :)

Dzień dobry mówię i ja ;-)
W końcu mogę powiedzie że jest lepiej!!!

Ja się nie wpisuje jeszcze w kolejkę bo muszą mi łazienkę skończyć :-D potem niech się dzieje wola nieba :-D

Jagoda... Kciuki trzymam. I oczywiście czekam na wieści o pierwszej lipcowej mamusi ;-)

Dzień dobry
Jagódko chyba nie pozostaje wam z Adasiem nic innego jak poród bo całe forum będzie zawiedzione ;)

U mnie nocka spoko poza początkiem, bo wszystko mnie swedzialo i zasnać nie mogłam. Dzisiaj postaram się umówić do dermatologa. Bo na dodatek jeszcze drugą noc z rzędu krew mi się puściła z pieprzyka na buzi. Nie wiem o co chodzi, chyba go zdrapuje w nocy.

Cześć Dziewczyny!

Widzę, że lista się powiększa :-D ja to bym chciała albo 14-18, albo 23-30, bo moja gin ma tydzień urlopu pomiędzy :rofl2:
Dziś zaczynam 9 m-c, a mam wrażenie, że ilość niepozałatwianych rzeczy mnie przygniecie :szok: i nie chodzi o dzieciowe, bo to już wszystko mam, ale mam jeszcze tyle niedzieciowych planów do zrealizowania, że szok :sorry2:

Jagódka - &&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte - łap Adasia jakby co :-D
Małgorzatkar - mnie też gardło pobolewa - N. mnie zaraziła - moje źródło wszelkiej zarazy :baffled:

Kopacz - ty się nie wygłupiaj kobieto - jak już będziesz miała tą cc to uwierz mi zaboli nie raz, więc wyciąganiem z brzucha bym tego nie nazwała - to jest operacja na jamie brzusznej :tak:

A mnie nadal boli po ugryzieniu tej przeklętej osy - mam plac 10cm śr na udzie :crazy:

czeszc:) u nas wszystko ok:) Zosia juz dawno w domu :) w piatek miala wage 2340 :) kurde tak ciezko mi w nocy wstawac;/ nie wiedzialam ze to takie ciezke bedzie. Tez wam dziewczyny tak ciezko? szok. Mleka w piersiach coraz mniej prawie juz nie ma... mala nie chce cycka woli butle a jednak laktator to nie to samo co dzidzius i pokarm sie koczy a tyle tego bylo:(

Cześć dziewczyny. Nie wiem czy dobrze tu wpiszę(czy w dobrym miejscu). Jestem nowa, dzisiaj się zarejestrowałam. Mam na imię Agnieszka a w moim brzuszku siedzi Juleczka :-):-):-):-), która planowo powinna wyskoczyć 27 lipca ;-)
Przeczytałam Wasze posty i juz teraz żałuję, ze dopiero teraz dołączyłam do Waszego grona. mam nadzieję, że ten czas nadrobię :happy2::happy2::happy2::happy2:

Ostatnia edycja:
Helou
Witam się jak zwykle w dwupaku :) ciekawe kiedy będę mogła się przywitać inaczej ;)

Jagódka trzymam kciuki i za czerwcątko też ;)
Doti tekst z Unią mnie powalił :D
Małgorzata ty się lepiej kuruj bo cię położne przeklną hihi :) a poza tym kaszel ci będzie szarpal ranę po cc.
Ewa fajnie że już w domku. Młoda nie chce ssać cyca? Może spróbuj tej metody 753 czy jakoś tak? Trzymam kciuki i czekamy na fotkę Zosi :)

U mnie nocka do d. Boli mnie kark i nie mogłam się wyspać.

reklama
Nasz skarb:)

Załączniki

• 10434195_690582701014671_6154606724581566027_n.jpg
    10434195_690582701014671_6154606724581566027_n.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 56
Do góry